Befektetés a másság?
2010. október 21. 14:23
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
na és akkor mi van ha melegek? tudom, elfogadom, kész, nincs értelme ezt feszegetni.
2010. október 21. 14:49
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
húúha
ezekbe van valami tényleg!én azt hittem Lambiról,hogy meleg de ezután a kis összegzés,elmélkedés után tényleg elgondolkodtam,hogy ő tényleg meleg vagy csak jól keveri a lapokat és nagyon ügyesen csinálja!lehet nem is meleg de lesz*rom meg nagyon jó pali és imádom!de viszont Los Angelesben meg van egy Night Club ahol fellépései vannak ott nőnek öltözve énekel szóval ott travit játszik XDD mind1 Imádom nőnek is ez engem nem rémiszt el..sőt megnézném egy ilyen fellépését is
:D:D
2010. október 21. 15:04
jól összeállított cikk. van benne igazság,az biztos.
2010. október 21. 15:12
|
Marivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 270 Csatolások: 631 Azonosító: 127426 offline
|
foolishdoll
én is szeretem mint nőt mint férfit Adam-et.
Már sok olyan képet láttam róla amin nőnek volt öltözve...........de még úgy is tettszett
Tommy is nagyon szép......és megnéznék én is egy olyan fellépést ahol nőként lép fel
én is szeretem mint nőt mint férfit Adam-et.
Már sok olyan képet láttam róla amin nőnek volt öltözve...........de még úgy is tettszett
Tommy is nagyon szép......és megnéznék én is egy olyan fellépést ahol nőként lép fel
2010. október 21. 15:34
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 14:20)
Az én kedvenc színésznőm történetesen leszbikus és elég fura a stílusa is, de ezt nem azért csinálja, hogy népszerűbb legyen. Szép csendesen elvan a kedvesével már hosszú évek óta, a stílusa meg olyan, amilyen, de nem részegeskedik, nem drogozik, nem csinál semmi megbotránkoztatót. Egyszerűen ő csak önmaga, tehát nem is érdekel senkit. Ennyit arról, hogy manapság divat leszbinek és furának lenni, mert akkor dől a lé. Akik divatból csinálják ezt, azoknak dől a lé, viszont azok, akik valóban, természetükből adódóan ilyenek, azok ezt nem használják ki anyagilag. Azok nem is érdekesek a sajtónak.
Igen, leginkább azon van a hangsúly, hogy akiket mi említettünk, ők nem a sajtóban élik a magánéletüket, és botránymentesek. Én is úgy érettem, hogy ha kiállna, és azt mondaná, hogy ő leszbikus, és nekiállna botrányozni is mellé, akkor rögtön felkeltené a sajtó érdeklődését.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 21. 15:41
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Nos, igen a hírverés. Nyilván minden celebnek fontos, hogy megmaradjon a hírneve, akár jó, akár rossz. Mert csak ebből tudnak megélni. Én észrevettem, hogy tényleg egyre elterjedtebb bizonyos körökben a divatb*ziság, ami szerintem elég idióta dolog, de hát végülis az sem jobb, ha szidják az emberek őket. Sajnos odáig még nem jutottunk el, hogy ezt mindenki el is fogadja, de azért haladunk.
Adam a legjobb tudomás szerint meleg, és attól még, hogy azt mondja, hogy csinosak a pomponlányok nem heteró. Ez így van, ott a pont.
A cikk nagyon tetszett a megfogalmazást tekintve.
Adam a legjobb tudomás szerint meleg, és attól még, hogy azt mondja, hogy csinosak a pomponlányok nem heteró. Ez így van, ott a pont.
A cikk nagyon tetszett a megfogalmazást tekintve.
2010. október 21. 15:43
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
ezmiez? mi ez a cikk? fikciók sokaságából áll, találgatásokat állít be tényszerű megvilágításban, valóság alapja igen csekély.
Ez egy remek példa arra h a mai társadalom minden a médiában leközölt megállapítást (pletykát) reális információként könyvel el.
Szemény szerint az Adam Lambert résznél akadtam ki, kell a másság a sikerhez? alapvető tartozéka lenne? /ellenpélda: Justin kispöcs Bieber, állítolag full hetero, nemtúl tehetséges, és mégis az egyik legsikeresebb celeb napjainkban, az összes tinipunci nedvesedik érte/
Az viszont h még mindig felmerül h Gaga hermafrodita, egyszerűen abszurd...
Ez kell nektek!! Pletykákra épülő fiktív cikkek, nemlétező szituációkról, gratulálok a cikk írójának (Y)
Ez egy remek példa arra h a mai társadalom minden a médiában leközölt megállapítást (pletykát) reális információként könyvel el.
Szemény szerint az Adam Lambert résznél akadtam ki, kell a másság a sikerhez? alapvető tartozéka lenne? /ellenpélda: Justin kispöcs Bieber, állítolag full hetero, nemtúl tehetséges, és mégis az egyik legsikeresebb celeb napjainkban, az összes tinipunci nedvesedik érte/
Az viszont h még mindig felmerül h Gaga hermafrodita, egyszerűen abszurd...
Ez kell nektek!! Pletykákra épülő fiktív cikkek, nemlétező szituációkról, gratulálok a cikk írójának (Y)
2010. október 21. 15:51
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Akik melegnek vagy leszbikusnak születtek azok nem tehetnek róla.Érdekes, hogy szépen megvannak a párjukkal, nem balhéznak, nem kötnek bele az élő fába is. Nem ártanak senkinek sem , még is bántják őket. Viszont akik csak divatból válnak azzá ,csak mert most menő másnak lenni, az szerintem felháborító!Nekem nem tudnának annyi pénz fizetni amiért lányokat csókolgatnék! Jó lenne ha végre a tehetségükkel akarnának kitünni a sztárocskák és nem a polgárpukkasztással.
2010. október 21. 15:59
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
Regina
Nem tudom minek kell mindenen kiakadni, Katy Perry tudtommal nem csókolt meg lányt, az csak egy dal volt. Lady GaGa pedig nem hermafrodita, már villantott a Telephone-ban is. Adam Lambert pedig minek tagadja, hogy meleg, úgysem szállnának le róla addig amíg be nem vallja.
Ha a média nem foglalkozna a sztárok magánéletével, akkor ő sem kürtölné világgá.
háát kb : D
Nem tudom minek kell mindenen kiakadni, Katy Perry tudtommal nem csókolt meg lányt, az csak egy dal volt. Lady GaGa pedig nem hermafrodita, már villantott a Telephone-ban is. Adam Lambert pedig minek tagadja, hogy meleg, úgysem szállnának le róla addig amíg be nem vallja.
Ha a média nem foglalkozna a sztárok magánéletével, akkor ő sem kürtölné világgá.
háát kb : D
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Na jó ez rendesen felhúzott, mi ez? Lady Gaga nő, Katy Perry egyszerűen csak Katy Perry, ja és a legdurvább Adam Lambert, ő meleg és kész, és a "nagy rajongói" tudják, és nem azért, de pont amiatt nem nyert mert az Idol elején kiderült hogy meleg, ja és nem vallotta be az Idol alatt csak később. És mi az hogy nem viselkedik úgy mint egy meleg? Nézzetek végig egy fellépését vagy csak a beszédét, a hanglejtését és azok után írjon ilyeneket, ő csak jobban tudja, hogy valójában, nem kell mindig kételkedni. És nem csak azért lett ilyen híres mert MELEG, azt hittem már túl vagyunk ezeken kételkedéseken. Ja és nagyon tehetséges és egy egyedi személyiség a rajongói ezért szeretik nem mert meleg. És miért ne mondhatna olyat hogy csinosak a pompom lányok ő is férfi, és néha azért úgy is viselkedik. De tulajdonképpen az egész hazugság úgyhogy nem kötök bele több mindenbe, mert az még hosszabb lenne.
Ja és köszönöm ezt az értelmes cikket, bár nem olyan nagy hülyeség csak nem ezekkel az emberekkel
Ja és köszönöm ezt az értelmes cikket, bár nem olyan nagy hülyeség csak nem ezekkel az emberekkel
zsófi1997
Idézet (Barak Stefánia @ 2010.10.21. 15:51)
Akik melegnek vagy leszbikusnak születtek azok nem tehetnek róla.Érdekes, hogy szépen megvannak a párjukkal, nem balhéznak, nem kötnek bele az élő fába is. Nem ártanak senkinek sem , még is bántják őket. Viszont akik csak divatból válnak azzá ,csak mert most menő másnak lenni, az szerintem felháborító!Nekem nem tudnának annyi pénz fizetni amiért lányokat csókolgatnék! Jó lenne ha végre a tehetségükkel akarnának kitünni a sztárocskák és nem a polgárpukkasztással.
Én nem hiszek abban, hogy létezik olyan, hogy "melegnek vagy leszbikusnak születik" valaki. Ez szerintem utólag alakul ki valamilyen élmény hatására. Hiszen a természet nem véletlenül "teremtett" férfit és nőt. Az állatok között vajon miért nincs ilyen?
Fan-ily6889
2010. október 21. 16:18
|
|
Idiot_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 126029 offline
|
Nemakarok hosszú kommentárt irni, ézért csak azt mondom, hgy Ancsával értek egyet!teljesen igaza van:D
2010. október 21. 16:21
Idézet (Regina @ 2010.10.21. 13:16)
Teljesen mindegy hogy megteszi-e vagy nem. Akár énekel róla akár a színpadon csinálja, a mai társadalmi szempontok szerint nem helyes. Ha valaki meleg, akkor meleg ezt el kell fogadni. Ha sztár mondja magáról hogy az, az akkor vagy igaz vagy nem. Lényeg a lényegben hogy a hiszékeny tinik miatt sem túl jó ez a dolog. Katy arról énekelt hogy megcsókolt egy lányt, a fiatalok pedig példaképként tekintenek Katy-re, amit ő csinál az szent és jó. A fiatalok innentől kezdve csak a rosszat látják és nem tudnak különbséget tenni jó és rossz között. Nekik nem lehet megmagyarázni hogy mi a jó és mi nem. De régebben nem volt ilyen gond mert mindenki megtartotta magának a személyes ügyeit. Ez nem cool. Amióta a sztárok kendőzetlenül beszélnek a magánéletükről és hazudoznak róla, azóta létezik ez a 'divatból' legyünk melegek téma. Ha valaki sztár, ne hazudozzon, ne énekeljen ilyenekről, ne tettesse magát melegnek ha valójában nem is az.
2010. október 21. 16:26
|
|
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline
|
El Mexicano!! Hiszel benne vagy sem ez így van, a szexuális orientáció az anyaméhben alakul ki, genetika éppúgy mint a haj és szemszín stb.
Nem tudom, h honnan szedted azt h az állatvilágban nincs homoszexualitás :/
VAN, majdnem az összes fajnál előfordul, nézz utána ha nem hiszed... nem külső ingerre alakul ki a nemi másság, pont ez az ellenpélda... h az állatoknál is kialakul, pedig rájuk nemhat a média, nem nézik gaga Alejandro klippjét, mégis létezik
(meleg pingvinek olvasd el... nemcsak meleg kapcsolatban élnek, de szülők módjára nevelik a kis pingvinüket)
http://www.azta.hu/tudomany/6610-apa-lett-a-ket-homoszexualis-pingvin-
Nem tudom, h honnan szedted azt h az állatvilágban nincs homoszexualitás :/
VAN, majdnem az összes fajnál előfordul, nézz utána ha nem hiszed... nem külső ingerre alakul ki a nemi másság, pont ez az ellenpélda... h az állatoknál is kialakul, pedig rájuk nemhat a média, nem nézik gaga Alejandro klippjét, mégis létezik
(meleg pingvinek olvasd el... nemcsak meleg kapcsolatban élnek, de szülők módjára nevelik a kis pingvinüket)
http://www.azta.hu/tudomany/6610-apa-lett-a-ket-homoszexualis-pingvin-
janet7
2010. október 21. 16:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 16:21)
Teljesen mindegy hogy megteszi-e vagy nem. Akár énekel róla akár a színpadon csinálja, a mai társadalmi szempontok szerint nem helyes. Ha valaki meleg, akkor meleg ezt el kell fogadni. Ha sztár mondja magáról hogy az, az akkor vagy igaz vagy nem. Lényeg a lényegben hogy a hiszékeny tinik miatt sem túl jó ez a dolog. Katy arról énekelt hogy megcsókolt egy lányt, a fiatalok pedig példaképként tekintenek Katy-re, amit ő csinál az szent és jó. A fiatalok innentől kezdve csak a rosszat látják és nem tudnak különbséget tenni jó és rossz között. Nekik nem lehet megmagyarázni hogy mi a jó és mi nem. De régebben nem volt ilyen gond mert mindenki megtartotta magának a személyes ügyeit. Ez nem cool. Amióta a sztárok kendőzetlenül beszélnek a magánéletükről és hazudoznak róla, azóta létezik ez a 'divatból' legyünk melegek téma. Ha valaki sztár, ne hazudozzon, ne énekeljen ilyenekről, ne tettesse magát melegnek ha valójában nem is az.
Teljesen így gondolom én is. Manapság már úgymond divat melegnek lenni. A mai fiatal fiúk divatból úgy öltözködnek, úgy vágatják le a hajukat, hogy az megtévesztő legyen, ráadásul fülbevalót hordanak, esetleg kifestik a szemüket. Néha, ha betévedek a plázába, már meg se tudom állapítani egy fiatal párocskáról, hogy melyikük a fiú és melyikük a lány. Ez pedig nem helyes. Egyébként ismerek pár meleget férfit és elárulom, egyáltalán nem lehet megállapítani róluk, hogy azok, mert attól ők még férfiak, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. A határ ott is megvan, ha csak a divat nem szippantotta be őket.
2010. október 21. 16:27
"Lady Gaga hermafrodita? Gaga tagadja, majd azt mondja, neki „ott” csak egy bőrdarabka van, ami használhatatlan." - LOL
XD
2010. október 21. 16:31
Nekem erről az egészről a t.A.T.u. nevezetű orosz lányduó jut az eszembe, akik a legfantasztikusabban hitették el az egész világgal, hogy leszbikusak, -első albumuk szinte csak erre épül- és sztárok lettek. Késöbb ki lett kotyogva az egyik csaj által, hogy az egész csak egy előre kitervelt, szinte naptári pontossággal megrendezett "történet" volt, egy imidzs, amit el kellett játszaniuk.
Szóval nem kell elhinni pl. az Adam Lambertről, hogy meleg -lehet van az a pénz Amerikában, amiért erre egy normál srác kapható... akkor itt már baj van-, vagy hogy Lady Gaga fiú/lány/akármi, vagy netalántán hogy Justin Bieber a lányokat szereti.
Csak kell egy "csont" amit lehet rágni, és a sok hülye rajongó meg mindent bevesz ...
Szóval nem kell elhinni pl. az Adam Lambertről, hogy meleg -lehet van az a pénz Amerikában, amiért erre egy normál srác kapható... akkor itt már baj van-, vagy hogy Lady Gaga fiú/lány/akármi, vagy netalántán hogy Justin Bieber a lányokat szereti.
Csak kell egy "csont" amit lehet rágni, és a sok hülye rajongó meg mindent bevesz ...
2010. október 21. 16:44
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Nem igazán ismerem Adam Lambert zenéjét, sem azt hogy mennyire igaz, hogy meleg, így erről nem alakítok véleményt. Viszont azt megkérdőjelezném, hogy attól még hogy meleg valaki, máris máshogy kell viselkednie? Nem szeretheti ugyanúgy az autókat, mint egy hetero? És nem lehet ugyanúgy véleménye egy nő csinosságáról? Már miért lenne más ember attól, hogy a saját neméhez vonzódik?
A melegek közt is, ahogy a heteroknál is, akadnak olyanok, akik szeretnek polgárpukkasztani, és ezért feltűnősködnek. De ott van az a rengeteg másik ember, akik teljesen természetesen viselkednek, velük nem is foglalkozik senki. A média is csak azokat látja meg, akik kitűnnek a tömegből, egy melegfelvonuláson sem csak a boát, miniszoknyát viselő emberek vesznek részt, hanem ott a rengeteg sima farmer-póló/ing kombinációt hordó ember is, csak azokat nem veszik fel és nyomják be a híradóba. De ők kevés százalékuk, mégis ezt veszik fel. Ez olyan, mint a rendszergazdáknál, általános vélemény, hogy ők szandálhoz zoknit hordanak, én ismerek 10-20 rendszergazdát, ebből 1-2, ha így tesz, a többi mind rendesen cipőt húz.
Valóban, és hány olyan tehetséges (!) meleg/biszex sztár van, akiknél abszolút nem törődnek azzal, hogy meleg, mert nem az a lényeg nála, hanem hogy mit nyújt, mennyit tett le az asztalra. Vagy, amit te is írtál, nem fut be, mert nem divatból csinálja.
A melegek közt is, ahogy a heteroknál is, akadnak olyanok, akik szeretnek polgárpukkasztani, és ezért feltűnősködnek. De ott van az a rengeteg másik ember, akik teljesen természetesen viselkednek, velük nem is foglalkozik senki. A média is csak azokat látja meg, akik kitűnnek a tömegből, egy melegfelvonuláson sem csak a boát, miniszoknyát viselő emberek vesznek részt, hanem ott a rengeteg sima farmer-póló/ing kombinációt hordó ember is, csak azokat nem veszik fel és nyomják be a híradóba. De ők kevés százalékuk, mégis ezt veszik fel. Ez olyan, mint a rendszergazdáknál, általános vélemény, hogy ők szandálhoz zoknit hordanak, én ismerek 10-20 rendszergazdát, ebből 1-2, ha így tesz, a többi mind rendesen cipőt húz.
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 13:21)
Egyet kell értenem pár előttem szólóval. A művészetnek ma már semmilyen értéke nincs. Nem a tehetséget adják el, hanem egy csinos pofit vagy egy jó botrányos személyiséget. Aki szimplán kiáll egy szál gitárral a színpadra és varázsol, de mindeközben normálisan öltözködik, nem iszik, és botrány mentes, csendes családi életet él, az egyszerűen nem és nem tud befutni, sztárrá válni, az emberek egyszerűen tesznek rá. A normális értékrend kiveszett a világunkból. Nem kellene, hogy kuriózum legyen, ha valaki meleg, vagy biszexuális. Ő is csak ugyanolyan ember, mint mindannyian, csak éppen mást szeret az ágyban, de ez meg nem tartozik senki másra csak rá. Nem értem, ettől miért vonzóbb, menőbb egy híresség. Ez is egyfajta diszkrimináció, szerintem. 
Valóban, és hány olyan tehetséges (!) meleg/biszex sztár van, akiknél abszolút nem törődnek azzal, hogy meleg, mert nem az a lényeg nála, hanem hogy mit nyújt, mennyit tett le az asztalra. Vagy, amit te is írtál, nem fut be, mert nem divatból csinálja.
janet7
2010. október 21. 16:47
Na tessék valahogy sejtettem! Eddig milyen rossz volt Adam Lambert mert meleg most hogy megjelenik ez a cikk már nem az? Örökké meg fogjátok kérdőjelezni? Nem tudjátok belátni és nem foglalkozni azzal hogy milyen a szexualitása?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.