Befektetés a másság?
2012. december 14. 00:31
|
Lincsooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 191517 offline
|
Bill nem meleg és kész.! Sőt nem is csaj.!! ez nem tudom hogy jött az embereknek...nézzenek mélye önmagukba akik ilyeneket írnak/mondanak.!! mert lehet hogy Adam meleg és hasonlít Billre de az nem ok arra hogy Billre is ezt mondják.!!
2012. december 23. 19:09
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Tudom régi cikk, de azért a Starity, elég csúnyán beszéltetek Billről...még ha másokat akartatok idézni ezzel a mocskos b.zi kifejezéssel, azért lehetett volna kultúráltabban is. Attól mert ezt Bill nem látja, attól még rosszul esne neki ha látná.
1 felhasználónak tetszik:
fannibtk
2013. február 28. 13:33
muszáj mindig arról írni, hogy BILL meleg?????!!!!!! ez már uncsi! nem meleg és ennyi! vili?
2013. április 13. 16:52
3 szó: BILL NM MELEG!!!!!! MIÉRT OLYAN NEHÉZ EZT FELFOGNI???????
2014. március 22. 10:13
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
Amugy melyik amti nem fogja fel azzal a csöpnyi agyával hogy BILL NEM BUZI honan veszi ezt láétta esetleg egy fiúval csókoloni vagy b****ni komolyan honan veszi ezt nem értem. Amugyis voltak kapcsolati de ne ő tehet róla hogy nincs egy olyan lány aki bejönne neki és nem csak a pénzére menne
2014. április 05. 01:54
|
|
fannibtkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 184303 offline
|
Folyton ez a duma... Bill Kaulitz Trümper NEM meleg. Ő egyszerűen megfoghatatlan, egy fogalom. Igazából szerintem pont arra játszik, hogy mindkét nemet megőrjítse (hozzáteszem nagy sikerrel). És tényleg voltak kapcsolatai NŐNEMŰ egyénekkel. Billnek csak az az egy baja, hogy világéletében a tökéletest hajhászta, még ha azt is állította az egyik cikkben, hogy nem kell tökéletesnek lennie a lánynak, akibe beleszeret. Pedig dehogynem! A művészeknek mindig a tökély, a maximalitás kell, így Billnek is. Csak sajnos ez nem létezik, nincs tökéletes ember. Mindenki hibázik, bár sokan ezt nem tűrik el, és a saját hibáikat sem veszik észre. És ha így folytatja, akkor tinik millióinak bálványa bizony magányos marad, amit a rajongók nagyon nem szeretnének.
És azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy sok embernél csak a pénz dominál, Billnek meg elég sok van belőle, teljesen megértem, hogy fél attól, hogy csak a pénze és a hírneve érdekli a hölgyeket. Ezért járna jól egy rajongójával! xD
2014. július 05. 21:01
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Most ez a cikk.... ez mi? Ez mi? Ezt én nem értem...
2014. augusztus 02. 18:12
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Teljesen egyetértek azzal, aki szerint Bill azért néz így ki, hogy megőrjítse így vagy úgy mindkét nemet, ez neki eszköz a feljebbjutáshoz, mindig is eszközként használta, attól még tehetséges és nem is meleg, sajnos manapság már hiába van valakinek tehetsége, ha nem tudja mivel magára terelni a figyelmet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.