Starity

Befektetés a másság?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 21. 08:02 #1
- törölt felhasználó -    
Katy Perry megcsókolt egy lányt, és ez tetszett neki. Lady Gaga biszexuális és hermafrodita. A Tokio Hotel Billjét sokan nézik melegnek, de ő tagadja...
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. október 21. 08:07 #2
- törölt felhasználó -    
Tényleg vannak olyanok akik igazából a saját nemükhöz vonzódnak. Sztároknál ezt most lehetetlen megmondani mert mindenki azt mond meg azzal smárol akivel akar. Hírverés vagy nem, szerintem már annyian állítják magukról hogy azok és smárolnak saját neműekkel a színpadon (sztárok) hogy lassan már ezis 'kimegy' a divatból. Akik a hírverésért csinálják, azoknak lassan már felesleges lesz ezt csinálni.
Én személyszerint nem tartom helyén valónak ha valaki erről hazudozik de ilyen világban élünk. dry.gif
2010. október 21. 08:48 #3
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
Ebben lehet vmi!!!biggrin.giftongue.gif igaza lehet annak aki a cikket írta smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AliceCarror
2010. október 21. 08:52 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 08:07)
Tényleg vannak olyanok akik igazából a saját nemükhöz vonzódnak. Sztároknál ezt most lehetetlen megmondani mert mindenki azt mond meg azzal smárol akivel akar. Hírverés vagy nem, szerintem már annyian állítják magukról hogy azok és smárolnak saját neműekkel a színpadon (sztárok) hogy lassan már ezis 'kimegy' a divatból. Akik a hírverésért csinálják, azoknak lassan már felesleges lesz ezt csinálni.
Én személyszerint nem tartom helyén valónak ha valaki erről hazudozik de ilyen világban élünk.  dry.gif

kateblock-nak teljesen igaza van cool.gif
2010. október 21. 09:06 #5
- törölt felhasználó -    
jó hosszú cikk alig bírtam elolvasni xD, egyébként lehet, hogy igaz, hogy csak azért mondják amit mondanak, mert címlapra akarnak kerülni >_>
2010. október 21. 10:01 #6
- törölt felhasználó -    
Hmm... SP és Justin Bieber kimaradt a cikkből.
2010. október 21. 10:52 #7
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom. Talán konzervatív gondolkodású vagyok, de változatlanul az a véleményem, hogy nem kellene propagandát csinálni annak, ami természetellenes. Én akkor sem kürtölném szét a világnak, ha tényleg más lennék – mert egyszerűen senkinek semmi köze hozzá! – nemhogy ebből még úgymond reklámot is csinálni. Szerintem ez undorító, és nem kellene az ilyen dolgokat támogatni. Az teljesen rendben van, ha elismerik és eltűrik őket, de reklámozni és felvonulásokat/rendezvényeket csinálni nem kellene azért.

A férfi legyen férfi, a nő pedig legyen nő, és öltözzön/viselkedjen is úgy.

És szerintem ebben az egészben az a szomorú, hogy már nincs a művészetnek értéke, csak úgy tud feltűnő lenni valaki, ha meleg, hülyén öltözik, vagy beszól valakinek? Elkeserítő.
2010. október 21. 11:01 #8
- törölt felhasználó -    
El Mexicano teljesen igazad van, de sajnos, nem biztos, hogy ők tehetnek róla.
2010. október 21. 11:16 #9
- törölt felhasználó -    
Hát ha én valamit nem akarok, akkor nem tudna senki rábeszélni, hogy azt csináljam. Nem hinném, hogy "mások miatt" válna valaki meleggé. Szerintem az, hogy ma ennyi meleg sztár van, az elkényeztetett világuk eredménye. Ha arra lennének rászorulva, hogy normális életet éljenek, családot alapítsanak, és épp, hogy kijönnének a pénzükből, akkor szerintem nem lennének ilyenek.
2 felhasználónak tetszik: inspiredboy, Fan-ily6889
2010. október 21. 12:43 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 11:16)
Hát ha én valamit nem akarok, akkor nem tudna senki rábeszélni, hogy azt csináljam. Nem hinném, hogy "mások miatt" válna valaki meleggé. Szerintem az, hogy ma ennyi meleg sztár van, az elkényeztetett világuk eredménye. Ha arra lennének rászorulva, hogy normális életet éljenek, családot alapítsanak, és épp, hogy kijönnének a pénzükből, akkor szerintem nem lennének ilyenek.

Ott a pont. meghajolo.gif
2010. október 21. 13:09 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 10:52)

És szerintem ebben az egészben az a szomorú, hogy már nincs a művészetnek értéke, csak úgy tud feltűnő lenni valaki, ha meleg, hülyén öltözik, vagy beszól valakinek? Elkeserítő.

A művészetnek már régen nincs túl sok jelentősége. Aki nem hajlandó felszállni az agymosásos 'vonatra' az majdnem hogy el van veszve. Az illető jobb esetben ért valamihez nem pedig csak X évesen fedezték fel hogy milyen jól mutatna a kamera előtt, énekelni/színészkedni nem tud, az nem baj.
Azon gondolkodtam, olvasván a cikket hogy mikor és miért süllyedt ilyen szintre a világ? A televízió és minden más média tele van nyomva tehetségtelen szerencsétlenekkel. Ha nem jelentenék ki hogy 'meleg vagyok' vagy nem esnének ki minden kocsmából részegen, tényleg senki nem figyelne rájuk? Engem mostmár csak ez érdekelne ...
2 felhasználónak tetszik: El Mexicano, Eszty Morgan
2010. október 21. 13:16 #12
- törölt felhasználó -    
Nem tudom minek kell mindenen kiakadni, Katy Perry tudtommal nem csókolt meg lányt, az csak egy dal volt. Lady GaGa pedig nem hermafrodita, már villantott a Telephone-ban is. Adam Lambert pedig minek tagadja, hogy meleg, úgysem szállnának le róla addig amíg be nem vallja.
Ha a média nem foglalkozna a sztárok magánéletével, akkor ő sem kürtölné világgá.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2010. október 21. 13:16 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.10.21. 13:09)
Ha nem jelentenék ki hogy 'meleg vagyok' vagy nem esnének ki minden kocsmából részegen, tényleg senki nem figyelne rájuk? Engem mostmár csak ez érdekelne ...

Gyanítom, hogy sajnos így lenne. Ott van példaként az én kedvencem: nem a botrányokról híres (kivétel néhány hazugságot, amit a bulvármédia kreált róla), 10 éve él boldog házasságban, nem tárja ki a fél világ elé a magánéletét; "csak" 20 éve énekel. S láthatod, érdekel valakit? Senki nem foglalkozik vele. De ha nevezetesen félmeztelenül szerepelne egy plakáton, rögtön kíváncsi lenne rá mindenki.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2010. október 21. 13:19 #14
- törölt felhasználó -    
Regina
Nem tudom minek kell mindenen kiakadni, Katy Perry tudtommal nem csókolt meg lányt, az csak egy dal volt. Lady GaGa pedig nem hermafrodita, már villantott a Telephone-ban is. Adam Lambert pedig minek tagadja, hogy meleg, úgysem szállnának le róla addig amíg be nem vallja.
Ha a média nem foglalkozna a sztárok magánéletével, akkor ő sem kürtölné világgá.

ADAM NEM TAGADJA, hogy meleg! Ő azt vallja, és ebben kételkednek sokan
2010. október 21. 13:21 #15
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Egyet kell értenem pár előttem szólóval. A művészetnek ma már semmilyen értéke nincs. Nem a tehetséget adják el, hanem egy csinos pofit vagy egy jó botrányos személyiséget. Aki szimplán kiáll egy szál gitárral a színpadra és varázsol, de mindeközben normálisan öltözködik, nem iszik, és botrány mentes, csendes családi életet él, az egyszerűen nem és nem tud befutni, sztárrá válni, az emberek egyszerűen tesznek rá. A normális értékrend kiveszett a világunkból. Nem kellene, hogy kuriózum legyen, ha valaki meleg, vagy biszexuális. Ő is csak ugyanolyan ember, mint mindannyian, csak éppen mást szeret az ágyban, de ez meg nem tartozik senki másra csak rá. Nem értem, ettől miért vonzóbb, menőbb egy híresség. Ez is egyfajta diszkrimináció, szerintem. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: El Mexicano, kateblock, Fan-ily6889, Barak Stefánia, Fuller, janet7
2010. október 21. 13:41 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 13:16)
Gyanítom, hogy sajnos így lenne. Ott van példaként az én kedvencem: nem a botrányokról híres (kivétel néhány hazugságot, amit a bulvármédia kreált róla), 10 éve él boldog házasságban, nem tárja ki a fél világ elé a magánéletét; "csak" 20 éve énekel. S láthatod, érdekel valakit? Senki nem foglalkozik vele. De ha nevezetesen félmeztelenül szerepelne egy plakáton, rögtön kíváncsi lenne rá mindenki.

Elkeserítő az biztos. Ha ők is úgy viselkednének mint minden már rendes sztár, akkor osztozhatnának a semmi közönségen, de még az is jobb mint így. Az igazi sztárokat nem becsülik meg mert nem viselkednek pamasz és lázongó kamasz tinédzser
módjára. Nem csak a te kedvenced, sok olyan tehetséges de kevésbé ismert sztár létezik akik hasonló cipőben járnak de én azt mondom, inkább a művészi oldaláról ismerjem az illetőket. Én nem is tudom azt a sztárt komolyan venni aki így viselkedik. Nem mondom hogy elegem van belük mert nem foglalkozom velük, teljesen kimaradnak a látószemszögekből ezért inkább arra koncentrálok ami ebben a nyomorult világban igazi értéknek maradt meg. Lehet hogy csak én vagyok így ezzel.
Ha rajtam múlna, az összes tehetségtelen hazudós sztárt meg celebet kitelepíteném egy szigetre, a feltörekvőben lévő vagy eltaposott sztárok pedig maradhatnának. A zene megint a szép hangról szólna a filmezés pedig az igazi tehetségről, valódi könnyekről és szívből jövő mosolyokról.
Én megértem hogy egy filmet vagy albumot promótálni kell de valahol mindennek van határa. Ha valaki lealacsonyodik arra a szintre hogy hazudozzon magáról és eladja magát az meg is érdemli ami odakint vár rá én pedig egy szabad percemet sem pazarlom rá. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, El Mexicano, Fan-ily6889, Fuller, janet7
2010. október 21. 14:11 #17
- törölt felhasználó -    
hát szerintem valóban a sikerért meg a pénzért csinálják mindezt. én mindig is így gondoltam.
2010. október 21. 14:13 #18
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 13:16)

Ebben teljesen igazad van, én is így gondolom! Az én kedvencemmel is ez a helyzet. Semmi botrány, semmi bulvárban zajló magánélet, ezért nem is nagyon törődnek vele, mert nem érdekli őket. De ha lenyomna egy olyan videoklipet, amiben mondjuk elég erősen megmutatná bájait, vagy közölné, hogy "amúgy leszbikus vagyok", tuti, hogy rögtön rácuppannának, és azt mondanák, hogy "Azta, 'végre csinált valamit', de király!" dry.gif
2010. október 21. 14:17 #19
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Regina @ 2010.10.21. 13:16)

Katy Perry tényleg nem csókolt meg semmiféle lányt, az csak egy dal volt, de hát ilyen ez a média, hogy ha ilyet énekel, akkor szerintük, tuti, hogy meg is történt... LOL dry.gif És igen, Gaga sem hermafrodita, de hát ebben is olyan nagy okos a média, mint minden másban. dry.gif
2010. október 21. 14:20 #20
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Fan-ily6889 @ 2010.10.21. 14:13)
Ebben teljesen igazad van, én is így gondolom! Az én kedvencemmel is ez a helyzet. Semmi botrány, semmi bulvárban zajló magánélet, ezért nem is nagyon törődnek vele, mert nem érdekli őket. De ha lenyomna egy olyan videoklipet, amiben mondjuk elég erősen megmutatná bájait, vagy közölné, hogy "amúgy leszbikus vagyok", tuti, hogy rögtön rácuppannának, és azt mondanák, hogy "Azta, 'végre csinált valamit', de király!"  dry.gif

Az én kedvenc színésznőm történetesen leszbikus és elég fura a stílusa is, de ezt nem azért csinálja, hogy népszerűbb legyen. Szép csendesen elvan a kedvesével már hosszú évek óta, a stílusa meg olyan, amilyen, de nem részegeskedik, nem drogozik, nem csinál semmi megbotránkoztatót. Egyszerűen ő csak önmaga, tehát nem is érdekel senkit. Ennyit arról, hogy manapság divat leszbinek és furának lenni, mert akkor dől a lé. Akik divatból csinálják ezt, azoknak dől a lé, viszont azok, akik valóban, természetükből adódóan ilyenek, azok ezt nem használják ki anyagilag. Azok nem is érdekesek a sajtónak.
1 felhasználónak tetszik: Barak Stefánia
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok