Szereted a Disney sztárokat ? Ha igen, akkor kiket ?
2011. május 17. 17:25
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Idézet (husih96 @ 2010.10.20. 20:36)
Nem igazán csípem őket... talán demi lovato meg selena még elmegy... meg a csaj, aki a randiztam egy sztárral -ban játszik.. 
Danielle Campbell?
2011. május 17. 17:30
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát né nekem a kedvencem egyértelműen Selena 3 éve
oda vissza vok érte ♥
De amugy nagyjáóbl mindet szerettem a HM a a benne vok a bandában meg a sonny a sztrájelölt sztárjaiért nem vok érte max a csajokat birom bennük. De még szeretem Debby Ryan Bella Thorne, Zendaya Coleman, Nicole Anderson, Chelsea Staub, Brigite Mendler, Brenda Song, Hayley Kiyoko a és ugy ahogy még Ryan Newman is elmegy
De amugy nagyjáóbl mindet szerettem a HM a a benne vok a bandában meg a sonny a sztrájelölt sztárjaiért nem vok érte max a csajokat birom bennük. De még szeretem Debby Ryan Bella Thorne, Zendaya Coleman, Nicole Anderson, Chelsea Staub, Brigite Mendler, Brenda Song, Hayley Kiyoko a és ugy ahogy még Ryan Newman is elmegy
2011. május 22. 20:20
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Egy ideje szerettem őket, aztán úgy tavaly novemberben vettem egy 180 fokos fordulatot mind személyiségileg mind érdeklődési kör és stílus szempontjából, és azóta nem igazán tudom őket elviselni. Az egész Disney egy fertő, legalábbis az én szememmel nézve, minden megrendezett, idealista és irányítják a jónépet.
Ashley Tisdale nem tudom, számít-e Disney sztárnak, de ő az egyetlen, akit még mindig nagyon kedvelek, nem is tudom pontosan, miért. És még Demi Lovato hangját ismerem, rohadt tehetséges lány. Viszont a többiek egy összerakott bálványprogram alpontjai.
Elnézést kérek, ha bárkit is megbántottam ezzel.
Ashley Tisdale nem tudom, számít-e Disney sztárnak, de ő az egyetlen, akit még mindig nagyon kedvelek, nem is tudom pontosan, miért. És még Demi Lovato hangját ismerem, rohadt tehetséges lány. Viszont a többiek egy összerakott bálványprogram alpontjai.
Elnézést kérek, ha bárkit is megbántottam ezzel.
2011. május 26. 21:35
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Selena meg Miley a kedvencem. Demi kifejezetten idegesít, az újabbakat meg nem nagyon ismerem.
2011. július 02. 18:39
Szeretem őket:Bella Thorne,Zendaya Coleman,Debby Ryan,Selena Gomez.
2011. július 03. 21:26
Nem vagyok kifejezetten Disney őrült, de szívesen nézem a sorozatokat. a Kedvencem az Indul a Risza, és a Varázslók
A Kedvenceim Selena Gomez(példakép) szeretem még Miley-t ,Demit, meg még vannak páran.
A Kedvenceim Selena Gomez(példakép) szeretem még Miley-t ,Demit, meg még vannak páran.
2011. július 05. 09:20
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Én sokat nézem a Disney-t, és én szinte mindenkit szeretek
2011. július 05. 13:41
Hát Brenda régen néztem a zack és codty és akkor nagyon jól játszotta a elkényeztet libát . , Demi Tiffany őket nagyon szeretem a sonny sztárjelölt miatt mind a 2 -en jó színészek . Többit utálom ;/
2011. július 10. 22:15
egyáltalán nem szeretem őket egyet kivéve: Demi Lovato!! őt igazán szeretem
na meg a shake it up-os csajszik is elég jók,de nem olyan nagy kedvencek!
na meg a shake it up-os csajszik is elég jók,de nem olyan nagy kedvencek!
2011. július 11. 19:45
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Én szeretem őket
Miley Cyrust és Emily Osmentet szeretem igazán, nekik jó számaik vannak, és jó színésznők is
A többiek: Ashley Tisdale, Selena Gomez, Demi Lovato, Vanessa Hudgens stb. őket az elmennek kategóriába sorolom
2011. július 14. 18:26
Igen szeretem Selenát,Debbyt,Mileyt,Ashleyt,Zendayát,Bellát,Demit,Brendát
2011. július 14. 22:49
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
A legjobbak: Miley Cyrus, Bidgit Mendler, Ashley Tisdale, Nick Jonas, Logan Miller, Hutch Dano, Jake T. Austin
Kedvenc sorozataim: Zack és Cody élete, Indul a risza, Sok sikert Charlie! (+ Benne vagyok a bandában, Zeke és Luther)
Kedvenc sorozataim: Zack és Cody élete, Indul a risza, Sok sikert Charlie! (+ Benne vagyok a bandában, Zeke és Luther)
2011. július 15. 20:53
Nem, mert túlságosain is gyerekek
Szörnyű, már bocsi, mondjuk Miley-t mindig bírtam és Bella Thorne és Zendaya jók
Szörnyű, már bocsi, mondjuk Miley-t mindig bírtam és Bella Thorne és Zendaya jók
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

1 felhasználónak tetszik: