Én igen, kivétel adrága kis 'Májlika'.
A kedvenceim:
Tini,Mechi,Cande,Lodo,Rugge,Diego,Clari,Pau,Vale,Clari
Szereted a Disney sztárokat ? Ha igen, akkor kiket ?
2014. július 17. 14:43
2014. július 17. 20:57
Régen Selenát szerettem, de mára már ő is elszállt magától, az ilyen Miley félékről meg már ne is beszéljünk. Deminek van egyedül elfogadható zenéje. A többiek, akik még ebben a korszakban voltak Disney-sek, meg eltűntek. Van egy-két slágerük (lásd Bridgit Mendler), de még mindig csak ex-Disney-sekként lehet őket emlegetni.
Az újak (utóbbi három év) közül senkit és semmit nem ismerek, nem is bánom.
Én igazából sajnálom őket, mert felfuttatják őket, és elhitetik velük, hogy sztárok lesznek, közben meg a Disney-nél töltött pár év után eltűnnek a süllyesztőben, hacsak nem kezdenek el gőzerővel az emberi fül számára befogadható zenét gyártani, vagy botrányt botrányra halmozni.
Szóval összességében nem.
Az újak (utóbbi három év) közül senkit és semmit nem ismerek, nem is bánom.
Én igazából sajnálom őket, mert felfuttatják őket, és elhitetik velük, hogy sztárok lesznek, közben meg a Disney-nél töltött pár év után eltűnnek a süllyesztőben, hacsak nem kezdenek el gőzerővel az emberi fül számára befogadható zenét gyártani, vagy botrányt botrányra halmozni.
Szóval összességében nem.
2014. július 18. 08:52
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Miley, Selena és Demi. Rajtuk kívül nincs más Disney sztár, akit isten igazából szeretek. Sőt, az ő esetükben már csak ex-Disney sztárok.
Bár leszögezném, hogy én egyiküket sem a Disney által isertem és szerettem meg, hanem a Viva TV-n láttam őket, pont az első mondatbeli felsorolás szerint. Mindhárman a hangjukkal, dalaikkal, és a klipjeikkel bilincseltek le, semmi mással.
Nem azt mondom hogy rossz színésznőknek tartom őket, de velük kapcsolatban a zene az első.
Így a magánéletük se érdekel a legvevésbé sem. Egyetértek azzal, hogy Miley enyhén szólva túlzásokba esik, és Selena is némileg elszállt magától, de hát ez van.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: végeredményben nem szeretem a Disney "sztárokat".
Bár leszögezném, hogy én egyiküket sem a Disney által isertem és szerettem meg, hanem a Viva TV-n láttam őket, pont az első mondatbeli felsorolás szerint. Mindhárman a hangjukkal, dalaikkal, és a klipjeikkel bilincseltek le, semmi mással.
Nem azt mondom hogy rossz színésznőknek tartom őket, de velük kapcsolatban a zene az első.
Így a magánéletük se érdekel a legvevésbé sem. Egyetértek azzal, hogy Miley enyhén szólva túlzásokba esik, és Selena is némileg elszállt magától, de hát ez van.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: végeredményben nem szeretem a Disney "sztárokat".
2014. szeptember 04. 16:15
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Mikor gimis voltam, az osztályban nem nagyon beszélt senki a Disney Chanelről. Sőt, aki hirtelen felhozta valamelyik műsorát, már szinte ciki volt.
A Hannah Montanából láttam néhány részt. Elég is volt annyi.
Szóval mielőtt ide beregiztem, jóformán senkit sem ismertem.
Csak itt kerültem jobban képbe, hogy ki kicsoda, meg mit csinál (vagy próbál csinálni
). Egyedül Selena Gomezt ismertem valamennyire, mivel nagynéném szereti. Szóval őt még meg is kedveltem, felnőtt befolyásának köszönhetően.
Az eredeti Disney meséket persze ismerem, és azokat még el is néztem - Régen!
Az eredeti Disney meséket persze ismerem, és azokat még el is néztem - Régen!
2014. október 25. 18:53
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Van néhány, akit szeretek, de azok a szívemhez nőttek. Ilyen Ruggero Pasquarelli
, Alba Rico, Mercedes Lambre, Clara Alonso, Lodovica Comello. Azt hiszem, összesen ennyien vannak. Sohasem néztem diznit, ám amikor hirtelen belekapcsoltam a Violettába, ráadásul pont abba a részbe, amikor érkezett Ruggi, elkezdtem nézni. Azóta is csak a Violettát nézem a dizniről, semmi mást. De csakis Ruggi, Alba, Lodo, Mechi, illetve Clara miatt.
2014. október 26. 09:10
|
|
DemiFan07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 234736 offline
|
Mechi Lambre , Tini Stoessel , Ruggero , Jorge , Alba , Florencia , Diego , Cande meg az összes Violetta szereplő még , Dove Cameron, és Laborpatkányokból a szereplők.
2014. december 06. 17:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Mindegyiket utálom, mindegyik túlsztárolt közbe meg semmi tehetsége. Talán Phoebe Tonkin, Claire Holt, és Demi Lovato akik nek megy az amit csinálnak, a régi Dizni még jó volt.
A mostani viobénaletta meg ilyenek nagyon rosszak, és nem tehetségesek
A mostani viobénaletta meg ilyenek nagyon rosszak, és nem tehetségesek
2014. december 07. 11:07
Selena Gomez,Demi Lovato,Martina Stoessel és az összes disney sztár sztem
2014. december 07. 12:30
Kelli Berglund, akiért rajongok a legjobban a Disney sztárok közül.
De még szeretem a Violetta szereplőit főképp Martinát és Lodot, illetve Olivia Holtot szeretem még.
De még szeretem a Violetta szereplőit főképp Martinát és Lodot, illetve Olivia Holtot szeretem még.
2014. december 09. 14:06
|
|
Violetta13új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 227670 offline
|
Idézet (JustinFan 1 @ 2010.11.01. 18:24)
Selena Gomez:őt nagyon szeretem!!! 
Én talán Selenát meg Violettát.
2014. december 23. 10:45
Igen de jobban kedvelem a Nickelodeonos csajokat
A kedvenceim: Tini, Mechy, Cande, Vale, Demi
A kedvenceim: Tini, Mechy, Cande, Vale, Demi
2015. január 14. 19:41
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Selena az egyetlen normális sztár volt a Disney-nél!!!!
Azóta már jött ez a Violetta hülyeség meg ilyesmik és már nem érdemes nézni a csatornát!
Selenator!
Azóta már jött ez a Violetta hülyeség meg ilyesmik és már nem érdemes nézni a csatornát!
Selenator!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: