Szereted a Disney sztárokat ? Ha igen, akkor kiket ?
2013. augusztus 15. 19:29
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
2013. augusztus 15. 19:32
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Nalát, Simbát, Kiarát, Kovut, Suzie-t, Tekergőt, Belle-t na meg a Szörnyet...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. augusztus 16. 13:35
I really like:Selena Gomez,Bella Thorne,Zenday Colmen,Stephanie Scott,Demi Lovato,Debby Ryan,Cameron Boyce,Peyton Roi List,Jake T.Austin,Bradley Steven Perry,Ross Lynch,Laura Marano,Maja Mitchel,
I love little:Bridgit Medler,China Anna Mcclain,Olivia Holt,Mitchel Musso,David Henrie,Jennifer Stone
Those who hate:Miley Cyrus,Emily Osment,Bill Ray Cyrus,
I love little:Bridgit Medler,China Anna Mcclain,Olivia Holt,Mitchel Musso,David Henrie,Jennifer Stone
2013. augusztus 16. 13:37
Idézet (selena rajongó @ 2013.08.16. 13:35)
I really like:Selena Gomez,Bella Thorne,Zenday Colmen,Stephanie Scott,Demi Lovato,Debby Ryan,Cameron Boyce,Peyton Roi List,Jake T.Austin,Bradley Steven Perry,Ross Lynch,Laura Marano,Maja Mitchel,
Ez már a nevedből is kiderült..
2013. augusztus 17. 09:50
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Az angol tudásod, hagy némi kivetnivalót maga után, drágaszág.
Én kedveltem/kedvelem Mileyt, utáltam/utálom Selenát, egyszerűen tök tehetségtelen, aki még énekelni se tud, de persze azért halálra keresi magát vele..
2013. augusztus 28. 09:06
|
|
bogicica2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 32 Azonosító: 158754 offline
|
Selena Gomez,Demi Lovato,Bella Thorne és Bridgit Mendler
2013. augusztus 28. 12:03
I really like:Selena Gomez,Bella Thorne,Zenday Colmen,Stephanie Scott,Demi Lovato,Debby Ryan,Cameron Boyce,Peyton Roi List,Jake T.Austin,Bradley Steven Perry,Ross Lynch,Laura Marano,Maja Mitchel,Debby Ryan
2013. december 07. 17:15
Akiket szeretek: Selena Gomez,Bella Thorne,Zendaya,Hilary Duff,Jennifer Stone,Bridgit Mendler,Martina Stoessel,Emily Osment,Bridgit Mendler,Leigh Allyn Baker,Debby Ryan.
2013. december 16. 18:15
Nem igazán, mert többségük rossz útra tér. Akit még szeretek és tartok is valamire, az Bridgit Mendler.
2014. április 18. 14:08
|
|
G.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 30 Azonosító: 178836 offline
|
Mostmár egyáltalán nem nézek Disney-csatornát,de nagyon kedveltem: Selena Gomezt,Miley,Cyrust,Zendaxa Colemant,Bella Thornet,Debby Ryant,Emily Osmentet stb
2014. április 19. 11:13
Sokmindenkit szeretek, de a drága kis énekes és színésznő Sellykét ki nem állhatom.
2014. április 19. 13:11
|
|
demi lo.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150887 offline
|
Nemtudom ti,hogy vagytok vele de nekem hianyzik a regi Disney
A jo sorozatok,jo szineszek stb. A mostani szineszek pl. Dove Cameron vagy Laura Morano kozel sem ernek Mileyhoz es Selenahoz.Mostanaban mindenki avval van el,hogy Miley igy,Miley ugy de attol meg par eve mindenki azt varta,hogy jojjon mar egy uj Hannah Montana epizod...es ugyanugy Selenaval is,Demivel stb.Lehet,hogy most megvaltoztak de regen mosolyt tudtak csalni az arcunkra,es lehet hogy egy kicsit vagy nagyon megvaltoztak de azert nemkell elitelni oket hiszen mindenki valtozik . A regi disney sorozatokon lehetett nevetni, a mostaniaknal meg jobb ha kikapcsolom a tvt
Persze ez a sajat velemenyem,de lehet,hogy nemcsak en hianyolom a regi disneyt
2014. június 30. 18:15
Nos nem nagyon szeretem a Disney-t..szerintem elég hülye sorozatokkal van tele...de ha választanom kéne, akkor Phoebe Thonkin és Ariana Grande.
2014. június 30. 22:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (syscat @ 2014.06.30. 18:15)
Nos nem nagyon szeretem a Disney-t..szerintem elég hülye sorozatokkal van tele...de ha választanom kéne, akkor Phoebe Thonkin és Ariana Grande. 
Phoebe sosem volt Disney sztár, Ariana meg Nickelodeonos.
Ha a mai értelemben vett Disneyt vesszük, akkor én már csak exeket szeretek, abból is leginkább Mileyt és Ashley Tisdale-t.
1 felhasználónak tetszik:
demi lo.
2014. július 06. 15:33
Violetta:Candelaria Molfese,Lodovica Comello,Alba Rico és Lucía Gil
Cloud9:Dove Cameron
Jessie:Peyton List
Rejtélyek városkája:Mabel
Hannah Montana:Emily Osment
Az eb és a web:Francesca Capaldi
Austin & Ally:Raini Rodriguez
Cloud9:Dove Cameron
Jessie:Peyton List
Rejtélyek városkája:Mabel
Hannah Montana:Emily Osment
Az eb és a web:Francesca Capaldi
Austin & Ally:Raini Rodriguez
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.