Takács Nikolas
2010. október 20. 20:30
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nagyon jóó !!
1 felhasználónak tetszik:
ERA24
2010. október 24. 10:09
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Idézet (gitii @ 2010.10.20. 20:39)
fantasztikus hangja van , emlékszem hónapokkal ezelőtt adták egy klippjét a Viva tévén csak nem futott be .. Pedig én már akkor megkedveltem 
Én is
2010. október 24. 15:55
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (gitii @ 2010.10.20. 20:39)
fantasztikus hangja van , emlékszem hónapokkal ezelőtt adták egy klippjét a Viva tévén csak nem futott be .. Pedig én már akkor megkedveltem 
Komolyan? Én nem láttam, a klipet. Mindegy, most viszont csak arra várok, mikor mosolyodik el, mikor interjút ad!
Nagyon édes pasas!
Kedvenc
2010. október 25. 10:10
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nikolas egy elképesztően tehetséges énekes és előadóművész. Nekem nagyon tetszik a hangszíne, és maga a fiú is szimpatikus. A Hallelujah számmal már belopta magát a szívembe, az első élő adásban énekelt Crazy is nagyon tetszett, de mindent vitt a mostani DreamGirls szám. Hogy lehet így elénekelni egy ilyen dalt? Számomra robbant. Eddig is ő volt a favoritom, de most még jobban.
Dancsy
2010. november 04. 14:51
|
|
CaliforniaGirl_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 136887 offline
|
húú amikor énekelt az I think crazy-t azt hittem elolvadok
2010. november 21. 09:13
most még jobban imádom mint pár hete!! eszméletlen a hangja pont olyan mint amilyet szeretek és a dalválasztásai is nagyon jók .. hát igen RnB általában és azt imádom :) jól áll neki a kalap ;) jah és a ruhái is nagyoon jók legfőképpen a cipőit és a mellényeit bírom.
2010. november 21. 09:17
Szerintem nagyon tehetséges.Ő a legnagyobb kedvencem az x-faktorban,és Veca csak utána jön.Mindig tökéletesen teljesít,remek hangja van.Geszti Péternek múltkor igaza volt,Nikolas minden mozdulatában ott van az x-faktor.
Egyszerűen perfect.Csak így tovább Nikolas.
Egyszerűen perfect.Csak így tovább Nikolas.
Dancsy
2010. december 20. 20:22
|
Rebii98♥Kalapos herceg fan♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 1207 Csatolások: 41 Azonosító: 135125 offline
|
nagyon sajnálom hogy nem ő nyert, de tudom hogy így is sikeres lehet, sőt lesz is. Nikolas szerintem az az ember aki nem adja fel, de jobb is:D Nekem Nikolas nagyon szimpatikus és tehetséges is. Akárki akármit mond számomra ő az ELSŐ.
2010. december 20. 20:25
mielőtt jelentkezett az x-faktorba már azelőtt volt lemezszerződése,szóval ígyis-úgyis befutott volna
2010. december 20. 20:31
amúgy ki tudta,hogy Nikolas lemezszerződést szegett meg?
és 4 milliót kellett fizetnie,amit nem ő fizetett ki
és 4 milliót kellett fizetnie,amit nem ő fizetett ki
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.