Szíj Melinda mégis marad a Megasztárban
2010. október 20. 19:48
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
El kell döntenie, hogy mit is szeretne valójában! A párja meg ha valóban válaszút elé állította, hogy vagy ő, vagy az éneklés, és emiatt tényleg otthagyta Melindát, mert bent maradt a versenyben, akkor meg sem érdemli őt, és az ilyen hapsit hagyni kell elmenni, mert csúnya dolog ultimátumot adni a másiknak! Támogatnia kell 1000-rel, ha szereti! De az tény, hogy Melindának kell döntenie, mert ez az ő élete, az ő álma az éneklés. Nem szabad csak úgy eldobni, ha végre kapott egy ekkora lehetőséget! A gyerekeinek is meg kell ezt érteniük, és nem kérlelni, hogy hagyja az egészet, hanem teljes mértékben támogatniuk kell nekik is!
2010. október 20. 19:48
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
abban teljesen egyet értek, hogy másoknak ez minden álmuk, hogy bekerülhessenek a legjobb 10-be Ő meg csak úgy kiszállna egyik nap aztán meg a másik nap mégis maradna... és vannak olyan emberek mint pl. Wolf Kati (akit én nem annyira szeretek) az x-faktorból aki énekesnő de elsősorban Főállású családanya!Az x-faktor és a Megasztár között nem ég és föld a különbség szóval íme itt az élő példa, hogy lehet családot és karriert egyszerre vezetni!
2010. október 20. 19:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (vdcsalanka @ 2010.10.20. 19:48)
abban teljesen egyet értek, hogy másoknak ez minden álmuk, hogy bekerülhessenek a legjobb 10-be Ő meg csak úgy kiszállna egyik nap aztán meg a másik nap mégis maradna... és vannak olyan emberek mint pl. Wolf Kati (akit én nem annyira szeretek) az x-faktorból aki énekesnő de elsősorban Főállású családanya!Az x-faktor és a Megasztár között nem ég és föld a különbség szóval íme itt az élő példa, hogy lehet családot és karriert egyszerre vezetni!
Azért Kati karrierje csak most fog beindulni és ezután jön a neheze, miszerint összeegyeztetni a családot a hivatással...
2010. október 20. 20:09
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Na végre észhez tért
2010. október 20. 20:25
Jól tette, hogy maradt, de az igaz, hogy ezen akkor kellett volna rágódni, amikor jelentkezett...
2010. október 20. 20:30
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Én személy szerint nem bírom elviselni a hangját :/
Nem tudom, akinek tetszik, mi tetszik benne, én fel tudnám vágni az ereimet, ha meghallom őt... Véleményem szerint visításból áll az éneklése, és nagyon irritálja a fülem.. :S
Ti, hogy vagytok vele?
Nem tudom, akinek tetszik, mi tetszik benne, én fel tudnám vágni az ereimet, ha meghallom őt... Véleményem szerint visításból áll az éneklése, és nagyon irritálja a fülem.. :S
Ti, hogy vagytok vele?
2010. október 21. 10:06
|
|
Natu*Cukormázas Vattacukor Pamacs* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1173 Csatolások: 12 Azonosító: 131608 offline
|
bocsi mindenkitöl, de engem sokszor már annyira idegesít ez a nö... Nem tudom mit variál már ezen, örüljön inkább, hogy bejuthatott és ennyi rajongója van már most!
2010. október 21. 15:02
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
jónak nagyon jó a hangja.
2010. október 21. 17:27
örülök de nkem meg ne gondolja magát még1szer
mer akk már fúúú idi leaszek Xd
mer akk már fúúú idi leaszek Xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: