ez az én véleményem.
Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 20. 16:33
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
nemtom. én miley oldalán vok. bár nem akarok versengeni vagy ilyenek. akkor most mondjuk azt. h egyikük sem nőtt fel teljesen. Sel csak akart mondani valamit. "botrányra számítva" de ezzel csak miley-t bántotta meg. Miley pedig vissza akart vágni. mindkét eset elég gyerekesnek tűnik. nemde? szóval ez puszta versengés. nem más!
ez az én véleményem.
ez az én véleményem.
2010. október 20. 16:36
|
|
Henyykeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 134808 offline
|
en Selnek adok igazat es 100% egyetertek veled dizney....
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2010. október 20. 16:36
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Miért kell k-zni valakit ha egy kicsit nőiesebben és dögösebben öltözködik? Istenem nőljetek már fel.
Selena és Miley két teljesen más irányba indultak tovább. Ti sem tudhatjátok, hogy Sel-re nem jön e rá pár év múlva a tombolhatnék, és nem válik ő is olyanná mint Miles. Szerintem semmi gond Miley stílusával. Én most szerettem meg, hgoy végre felnőtt és kitört a Hannah image-ből.
Ja és még valami: LÁTOM SZERETITEK HA KITILTÁST KAPTOK. CSAK EBBŐL A TOPICBÓL 3 EMBERNEK SIKERÜLT EZT ELÉRNI. EZERSZER MEGKÉRTÜNK TITEKET A KULTÚRÁLT VÉLEMÉNYFORMÁLÁSRA. MOST ÚJRA MEGTESZEM. HA NEM SIKERÜL, AKKOR ANNAK ÁRA VAN.
Selena és Miley két teljesen más irányba indultak tovább. Ti sem tudhatjátok, hogy Sel-re nem jön e rá pár év múlva a tombolhatnék, és nem válik ő is olyanná mint Miles. Szerintem semmi gond Miley stílusával. Én most szerettem meg, hgoy végre felnőtt és kitört a Hannah image-ből.
Ja és még valami: LÁTOM SZERETITEK HA KITILTÁST KAPTOK. CSAK EBBŐL A TOPICBÓL 3 EMBERNEK SIKERÜLT EZT ELÉRNI. EZERSZER MEGKÉRTÜNK TITEKET A KULTÚRÁLT VÉLEMÉNYFORMÁLÁSRA. MOST ÚJRA MEGTESZEM. HA NEM SIKERÜL, AKKOR ANNAK ÁRA VAN.
2010. október 20. 16:37
|
|
Viktoryavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 129240 offline
|
én eleve utálom Miley-t és most még jobban utálom amiért leszólta az alkonyatot,akár miért is csinálta...szóval szerintem marha gyerekes... ő nem lett felnőtt mert botrányokba keveredik..tiszta szánalom..
2010. október 20. 16:44
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Bocsi Miley fanok,de totál Selenának van igaza Miley még egy gyerek attól még,hogy k**san öltözik nem lesz felnőtt,nagyon szánalmas Mileytól,hogy nem valja be!
Ha harc én Selena oldalán állok!!!
Én a régi Mileyt szerettem,de ezt a Miley egyenesen utálom!!!
Ha harc én Selena oldalán állok!!!
2010. október 20. 16:53
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
azt megérdemelte
2010. október 20. 17:09
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Most mindketten elmondták a véleményüket, ez van. Lehet, hogy jóban vannak, lehet, hogy nincsenek. A mi "hétköznapi kis életünkben" is vannak olyan emberek, akikről rossz véleménnyel vagyunk nem? Attól még ugyanúgy lehetünk szerethetőek.....
Dancsy
2010. október 20. 17:19
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Csak mindketten elmondták véleményüket!Most a kedvenced Sel csapdába került,de attól Milzt nem kéne le q-zni!!
2010. október 20. 17:22
|
|
Zsozsi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 135506 offline
|
Én mindkettőjükért odavagyok.Bárcsak ne versengenének egyfolytában...Az lenne jó ha egy új dalt kreálnának nekünk,ami a barátságról és a békéről szól.Az tök jó lenne!
2010. október 20. 17:25
|
|
Lovettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 125430 offline
|
Szerintem mileynak van igaza !!!
Miley mindig változik, selena pedig mindig ugyanaz...ezt egy idő után megfogják unni az emberek...meg amúgy ha ő lázadna és olyan lenne mint miley az nagyon nevetséges lenne...
TEAM MILEY 4EVER !!! <3
Miley mindig változik, selena pedig mindig ugyanaz...ezt egy idő után megfogják unni az emberek...meg amúgy ha ő lázadna és olyan lenne mint miley az nagyon nevetséges lenne...
TEAM MILEY 4EVER !!! <3
2010. október 20. 17:42
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Szeretem mind2jüket, de nem a botrányokból fog vki felnőni. Attól nem lesz Miley érettebb, ha vki beszól neki, rögtön vissza akar vágni.
Dancsy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.