Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 20. 14:42
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
hát elég dedós! amugy én nem bírom ezeket a jókislányokat
nyalizik mindenkinek(selena) és mindenki őt szereti, és meggyűlőltet néhány sztárt...
2010. október 20. 14:43
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
és Miley végtelenszer jobb!(színészkedésben és énekeskedésben is!)
2010. október 20. 14:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
nem értem, miért marják egymást folyton. értelmetlen
2010. október 20. 14:58
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Ha tényleg igazi barátnők lennének,akkor miért nem mondják egymás arcába,azt,amit gondolnak a másikról.Amit ez a két lány levág,az csak hiszti.Mind a kettő azt hiszi magáról,hogy felnőttek,közben meg hátba szúrják az állitólagos "barátnőjüket".
Egyetlen jó dolog van ebben az egészben:itt az élő példa arra,hogy milyen is a rossz barátság.
Egyetlen jó dolog van ebben az egészben:itt az élő példa arra,hogy milyen is a rossz barátság.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 20. 14:59
|
|
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline
|
Hát nekem régen is és most is Miley a kedvencebb xP Miley új stílusa pedig nagyon tetszik, végre már nem az a jókislányos. Az a vagány csajszi lett belole, akit nagyon bírok.
Persze Selenát is bírom, de o inkább az az elegánsabb, aki minél hamarabb akar felnoni.
Persze Selenát is bírom, de o inkább az az elegánsabb, aki minél hamarabb akar felnoni.
2010. október 20. 15:10
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
ez szerintem ugy kezdödött ,
h elöször egy riporter megkérdezte Selenátol ,h mit gondol Miley rol .... Ő elmodta a véleményét... ez nem rosz dolog
... És ugy folytatodott ,h egy másik riorter megkérdezte Mileytol ,h mit gondol erről , amit Selna modot rola ...és akkoor ez jött ki neki
.... ,,viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki.,, Szerintem még eggyik sem nőt fel ...
akkor nem kezte volna el Selena és nem folyatta volna Miley .
ennyi
2010. október 20. 15:13
|
|
dorika28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 1 Azonosító: 133692 offline
|
pff xD ez a miley szánalmas -.-
csilagoseg
2010. október 20. 15:21
|
|
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline
|
Sztem meg azé me Sel nem botrányos nem azt jelenti h nem nőtt fel!És igen is baj h Miley azt hiszi h felnőtt,mert nem az!És szem pont h ő nem fog soha felnőni!Inkább csak rajongókat elveszteni!
2010. október 20. 15:22
az előbb olvastam ezt a cikket,csak úgy,hogy Selena mondta Miley-nak xD
2010. október 20. 15:48
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát birom Miley-t, de Selly meg a példakpem szal jobb lesz, ha lekop róla. Szerintem egyik sincs felnőlve pont a koruknak megfelelően és az ő nem toom, hogy megfogalmazni anh szóvla mind a kettő szerintem uyg viselkedik ahogyan tőle elvárható. Mileytől a botrányok várhatók Sellytől meg a természetesség. Amugy Mileynak az a botrányos mondata nagyon nemt tetszett ezzel smot azt mondta, hogy botrányoknak kell, hogy elygenek. -.- Egy kis jó botrány? nah ezen tényleg ki akadtam, hogy a ...-ba eleht jó egy botrány má bocsánat? :@:@
2010. október 20. 16:11
|
Tay22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 310 Csatolások: 30 Azonosító: 134355 offline
|
"Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani." << Nahát még mindig jobb mint hogy ilyen k*rvás legyen... Én imádom Miley-t de a Cant be Tamed után kicsit megváltozott aztán meg ez a LOL film... amilyen szerepet kapott istenem... De ez nagyon gáz hogy ilyet mond selly-ről.....
Dancsy
2010. október 20. 16:23
|
|
Viktoryavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 129240 offline
|
hallod ez mekkora beszólás...
és különben is semmi baj nincs Selena jó kislányos stílusáról.
És Miley attól nem lesz felnőtesebb ho balhékba keveredik ..max idióta..de ő tudja..
és különben is semmi baj nincs Selena jó kislányos stílusáról.
És Miley attól nem lesz felnőtesebb ho balhékba keveredik ..max idióta..de ő tudja..
Dancsy
2010. október 20. 16:24
|
|
dizneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 130463 offline
|
hát ez kemény ,még őő beszél miley szerint az a felnőtté válás ha ribanok leszünk vagy mi??OMG-.-
ez a miley nem 100,sztem Sel mardjon inkább ilyennek mint hogy egy ................
ez a miley nem 100,sztem Sel mardjon inkább ilyennek mint hogy egy ................
Dancsy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.