Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 20. 10:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
OMG. Amúgy csak szólok, hogy ott nem 18, hanem 21 éves kortól számít valaki nagykorúnak. Ami egyébként tök jó dolog, nálunk is simán bevezethetnék. A legtöbb 18 éves ugyanis sok 12 évesen is túltesz hülyeségben. o.O
21 éves nagykorúsági határt Magyarországra!
21 éves nagykorúsági határt Magyarországra!
2010. október 20. 12:05
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Selena már rég felnőtt.
Mileynak ennek a nyilatkozatából is látszik, hogy ő az, aki még gyerekként viselkedik.
Nem a botrányoktól válik valaki felnőtté.
Idézet
Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki. Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani.
Nem a botrányoktól válik valaki felnőtté.
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2010. október 20. 12:10
Már felnőtt és nem lett médiaribi mint TE miley kisasszony csak így kis m - mel.
2010. október 20. 12:15
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Miután Selena beszólt neki, nem csoda, hogy visszavág és én teljesen egyetértek vele!!!
Persze, hogy most mindenki Miley-t támadja, de amikor bezzeg Sel szólt be akkor, milyen igaza van.. blablabla.. -.-
MILEY akkor is sokkal jobb és teljes mértékben igaza van!!!!!!!!!
MILEY 4EVER!!!♥*-*
ja és egyet értek szmötyikével*-*
és mindenkivel akinek hasonló a vélaménye!
Persze, hogy most mindenki Miley-t támadja, de amikor bezzeg Sel szólt be akkor, milyen igaza van.. blablabla.. -.-
MILEY akkor is sokkal jobb és teljes mértékben igaza van!!!!!!!!!
MILEY 4EVER!!!♥*-*
ja és egyet értek szmötyikével*-*
2010. október 20. 12:27
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
ugyabmáááár selenának jól jött az hogy miley stílust változtatott,hiszen ugye a 10-15 közzötti tinik csak az olyan kislányosokat szeretik inkább... szal haggyuk hogy miley így miley úgy, miley ezzel nem visszavágni akart,hanem csak elmondta a véleményét.. mért ti nem mondanátok vissza annak az illetőnek ha azt mondaná rád ?? vagy ilyesmi???....
amúgy teljesen egyetértek Cassie3mal...
amúgy teljesen egyetértek Cassie3mal...
2010. október 20. 12:56
Huh,hát szerintem pont nem attól nő fel valaki,hogy minden nap vmi botrányt csinál,hanem attól,hogy felelősségteljesen,és éretten viselkedik,úgy mint Selly. 
Miley átesett a ló túloldalára... 8-)
Miley átesett a ló túloldalára... 8-)
2010. október 20. 13:35
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"egy jó kis botrányra számítani" aha. Szóval te szereted, ha bortányaid vannak?
Amúgy meg az egy másik dolog, hogy Selena ponthogy felnőtt. Érettebb, mint Miley. Vagy ha valaki mást gondol, mondja csak, de szerintem pontosan Selena az, akire azt mondhatjuk, felnőtt. Miley még mindig egy kislány. Ezt az is mutatja, hogy milyen a stílusa. Ha ránézel egy 35 éves felnőttre nem egy mileyhoz hasonlót, hanem egy selenához hasonlót látsz. Erről ennyit.
Amúgy meg az egy másik dolog, hogy Selena ponthogy felnőtt. Érettebb, mint Miley. Vagy ha valaki mást gondol, mondja csak, de szerintem pontosan Selena az, akire azt mondhatjuk, felnőtt. Miley még mindig egy kislány. Ezt az is mutatja, hogy milyen a stílusa. Ha ránézel egy 35 éves felnőttre nem egy mileyhoz hasonlót, hanem egy selenához hasonlót látsz. Erről ennyit.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 20. 13:38
|
|
DomcsySzamyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 124963 offline
|
selena sokkal jobb!!miley meg a kanyarba se jár!!!
2010. október 20. 13:41
Idézet
"egy jó kis botrányra számítani" aha. Szóval te szereted, ha bortányaid vannak?
Jobban nem is mondhattam volna.
2010. október 20. 13:43
|
|
Selena Gomez Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 135419 offline
|
Mind ketten eleg felnottek nem kell mindent eltulozni azert mindent nem kell elhonni kamu is lehet!!ES NEM PARTOLOM OKET!!
2010. október 20. 14:01
|
|
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline
|
Hát ezt már az én barátnöm is hozzám vágta úgy mint ha én lettem volna Cirus ő meg Sel
Hát botrány téleg nem a legjobb dolog és én nem igazán hiszem hogy barátnők
Hát botrány téleg nem a legjobb dolog és én nem igazán hiszem hogy barátnők
2010. október 20. 14:03
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.10.20. 13:41)
Jobban nem is mondhattam volna.
Ez tényleg nagyon jól lett megfogalmazva,Miley gyerekesen viselkedik,mert rosszalkodik és azt hiszi milyen menő.pedig nem!Selena meg egy érett nő módjára viselkedik,mert fegyelmezi magát
2010. október 20. 14:14
hát miley nagyon megváltozót 
sel legalább örök kedvenc
sel legalább örök kedvenc
2010. október 20. 14:27
hah miley csk azér mondta mel seli is
de naon megváltozott
de naon megváltozott
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.