Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 19. 21:33
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
jahjj már.. komolyan.. teljesen kezdem megutálnih a kis selena gomezt... -.-'' az nem baj h a kis szent Sel szól be.. deh h ha Miley elmondjah a véleményét az már főbűn... áhh. komolyan -.-''
2010. október 19. 21:36
1. Pont Májlika mondja, röhög a vakbelem. 2. Szerinte attól lesz felnőtt valaki, hogy botrányokba keveredik? Hát drága, nagyon nem. Ebből is látszik, hogy még közel sem felnőtt.
2010. október 19. 21:42
egyszer: Selena - „Miley nem nőtt fel”, most meg Miley szerint „Selena sosem fog felnőni”, nem tudom még ki fog ilyent mondani talán Demi Lovato??? Mindkettő 18 éves úgy éli meg ahogy akarja na most Sel mondja meg Mileynak, hogy mit tegyen vagy mit ne tegyen, majd Miley mondja meg Selnek, hogy mit tegyen s mit ne, baromság az egész...
2010. október 19. 22:23
|
|
Nikol12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 129834 offline
|
ez elég hülye mondat volt:Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani én mind 2 szeretem...
2010. október 19. 22:36
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Szerintem Miley-nak nincs igaza,ha nincsenek botrányai és az a jó kislány típus még nem jelenti azt hogy "nem fog felnőni",nem attól válik valaki felnőtté hogy botrányokat csinál és mindig magára vonja a figyelmet
2010. október 19. 23:01
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Én szeretm Mileyt de ez hülyeség volt ><"
2010. október 20. 07:18
|
|
szándrá96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 134369 offline
|
Szeretem Miley-t de ez most egy nagy hülyeség..Mi az h Selena nem fog felnőni soha??Szerintem nagyon is éretten viselkedik..és attól h 18 éves nem kell egyből komoly felnőtt emberré vállnia..és botrányt meg jó hogy nem csinál..ebből is látszik h milyen érett és nem a botrányaiból akar pénzt meg rajongókat szerezni..-.-
2010. október 20. 08:18
Szeretem Miley-t de ez izéség volt..Én Miley-t és Selena-t nagyon szeretem főleg Sel-t(de Miley-t is csak őt nem annyira mint Sel-t)Am Sel a példaképem::Na szal ez szerintem visszavágás volt ugyanis Milz-t nagyon megérintette az a dolog amit Sel-t mondott róla.Számomra ez egy visszavágás.
2010. október 20. 08:20
Ja..És Selenán ebből látszik hogy igen is érett ugyanis nem csinál botrányokat és nem ebből akar megélni.Szóval miért is baj az hogy Sel a jókislány-típus?Igen is érett és kész!
2010. október 20. 09:37
Ebből a nyilatkozátából egyértelműen látszik,h Miley az aki még nem nőtt fel...
2010. október 20. 10:00
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Most csak attól lesz felnőtt valaki, ha botrányosan viselkedik? Innen is látszódik, hogy kinek is savanyú a szőlő. Nem csodálom, hogy egyre többen pártolnak el Mileytól.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: