Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 19. 20:32
hát sztem meg Miley nem fog SOHA felnőni. és mért baj az h Sel normális? a végén felprovokál ez itt mindenkit!!!!
2010. október 19. 20:40
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
miley ,,vadóc",selena pedig az a jó kislány típus
de én akkor is szeretem őket(Milyet jobban)
de én akkor is szeretem őket(Milyet jobban)
2010. október 19. 20:42
|
|
bogíí.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 136616 offline
|
hát ez a csaj.... -.-"
attól még hogy Selena nem csap botrányokat attól még nem kislány... -.-"
(bocs Miley fanok)
Selena sokkal felnőttesebb mint Miley....ez is mutatja hogy nincsenek jóban...és ez nem felnőttes viselkedés...-.-
mégegyszer bocs Miley fanok.....
attól még hogy Selena nem csap botrányokat attól még nem kislány... -.-"
(bocs Miley fanok)
Selena sokkal felnőttesebb mint Miley....ez is mutatja hogy nincsenek jóban...és ez nem felnőttes viselkedés...-.-
mégegyszer bocs Miley fanok.....
2010. október 19. 20:43
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mind kettőjüknek igazuk van.. Miley ezzel a viselkedésével nem igazán lett felnőtt, Selena pedig sosem fog felnőni, hiszen ő nem arról híres, hogy állandónak pasizik meg minden. Én mind a kettőjüket bírom és evvel a kis vitákkal, nem igazán mutatják meg azt, hogy milyen jó barátok is...
2010. október 19. 20:46
Szerintem egyik sem nőtt még fel
mivel egy normális felnőtt nem foglalkozik a Disney-vel
2010. október 19. 20:51
Nem nőtt fel? 17-18 évesen attól felnőtt valaki, hogy botrányba kerül? Ugyan májli, menj inkább énekelj apukáddal.
2010. október 19. 20:51
|
|
szisztyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 130107 offline
|
miért ne foglalkozna a disneyvel??? am inkább azért nem nőttek fel mert ezen össze vesszni de persze sel kezdte az egészet annnyira GYEREKES de h miley meg vissza vág na szép
2010. október 19. 20:55
Wazd...mert az a felnőttes viselkedés, hogy csinálunk egy jó kis botrányt, amit az egész világ hall? Ez eléggé azt mutatja, hogy Májlika hiába próbál azzal felnőttessé válni, hogy szájhősködik és k_r_álkodik, pont az ellenkezőjét éri el.
2010. október 19. 20:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Szóval akkor Miley szerint Selena azért nem nőtt még fel, mert jó kislány típus? Miley meg már felnőtt mert fehérneműben lép fel a színpadon... érdekes logika.
2010. október 19. 21:01
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Most ezzel azt akarta mondani, hogy aki nem keveredik botrányokba az nem felnőtt? 
Egyébként szerintem meg pont ez a rivalizálás a gyerekes!
Egyébként szerintem meg pont ez a rivalizálás a gyerekes!
2010. október 19. 21:05
|
|
Indiana Evansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 128259 offline
|
ha annyira szeretitek Selena-t vagy Miley-t vagy mindkettőjüket akkor örüljetek inkább annak hogy Miley kedveli Selena-t és jóban vannak. Ne veszekedjetek a hülyeségeken.
2010. október 19. 21:07
|
|
Dreamygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 130849 offline
|
Én nem szólok bele szerintem jó barátok és néha összevesznek és akkor elmondják a véleményüket! De mind a ketten f*sza csajok és mind a 2 bírom!
2010. október 19. 21:24
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
hülye Miley!!!!!! selena igenis felnőttes !!!!!!!!!!!! te meg csak rázod magad és mutogatod magad!!!!!!!!!! ez neked a stílus, és a felnőtt viselkedés?????? -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: