Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 19. 19:36
meg egyébként is, Amerikában a 18 éves kor még nem felnőtt.
2010. október 19. 19:40
|
|
NickiiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 133434 offline
|
Mileynak igaza van.Miss jókislány sosem fog felnőni...-.-"
2010. október 19. 19:40
Szerintem ez a cikk nem igaz!
Ha mégis, akkor azt gondolom, hogy itt nem csak Mileyt kell szidni, mert ha nem tűnt volna fel, akkor Selena kb. egy hete ugyanezt gondolta és adta nyilvánosságra.
De csak Mileyt kell szidni, hisz' neki más a stílusa és ezért őt nem lehet szeretne, csak Selenát, mert ő jókislány? Hát.. ha valaki ezt gondolja, akkor neki érdekesebb a gondolkodása, mint nekem.
Ha mégis, akkor azt gondolom, hogy itt nem csak Mileyt kell szidni, mert ha nem tűnt volna fel, akkor Selena kb. egy hete ugyanezt gondolta és adta nyilvánosságra.
De csak Mileyt kell szidni, hisz' neki más a stílusa és ezért őt nem lehet szeretne, csak Selenát, mert ő jókislány? Hát.. ha valaki ezt gondolja, akkor neki érdekesebb a gondolkodása, mint nekem.
2010. október 19. 19:41
béáámi_ igazad van!Mind a kettőt imádom,de igen Selena is ezt mondta!
2010. október 19. 19:46
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet
Ő az a fajta jókislány-típus, szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani.
Úristen, ez most gáz?
Biztos vagyok benne, hogy álmatlan éjszakái vannak miatta
Komolyan ha a mérce az, hogy kinek milyen botrányai vannak akkor grat.
Idézet
Mileynak igaza van.Miss jókislány sosem fog felnőni...-.-"
Mert amit Miley csinál az felnőttség
2010. október 19. 19:47
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
OMG.szerintem ennek a cikknek semmi valóságalapja. Ha mégis,én meg Mileynak üzenem : (1) Nézzen magába ill magára! Ő tényleg nagyon felnőttesen viselkedik/néz ki!Szánalmas,hogy magát tartja az etalonnak,azt,aki pedig normálisan néz ki/nem úgy néz ki és nem úgy viselkedik,mint egy prostituált egyből le kell nézni... Őrület mit meg nem enged magának!
(2)Selena az egyik legédesebb lány a sztárvilágban.Úgy érzem meg kéne őt védenem,holott tudom,baromira nincs rá szüksége --> A Miley fanok ÚGYIS MINDIG AZT FOGJÁK MEGZABÁLNI AMIT MILEY CSINÁL, a Többiek,akik pedig szeretik Selenát ,tudják,hogy mennyire nincs itt igaza Mileynak .A lényeg itt ez.
(3) Most tényleg: lett valaha is eredményes,tisztelerteméltó ember olyan "tinisztárocskából" aki nem siklott ki?? Elég szörnyű,hogy a mai tinik nem Selena Gomezra,Jessica Albára vagy éppen Charlize Theronra néznek fel (utóbbi nagyon is megtehette volna,hogy elzüllik megjegyzem...),hanem HannaMontanákra,Lindsay Lohanekra és a magyar celebvilág színes palettájára: Zimány Lindákra,Dundikákra,Lolácskákra és sorolhatnám...Nézzen mindenki magába!
(2)Selena az egyik legédesebb lány a sztárvilágban.Úgy érzem meg kéne őt védenem,holott tudom,baromira nincs rá szüksége --> A Miley fanok ÚGYIS MINDIG AZT FOGJÁK MEGZABÁLNI AMIT MILEY CSINÁL, a Többiek,akik pedig szeretik Selenát ,tudják,hogy mennyire nincs itt igaza Mileynak .A lényeg itt ez.
(3) Most tényleg: lett valaha is eredményes,tisztelerteméltó ember olyan "tinisztárocskából" aki nem siklott ki?? Elég szörnyű,hogy a mai tinik nem Selena Gomezra,Jessica Albára vagy éppen Charlize Theronra néznek fel (utóbbi nagyon is megtehette volna,hogy elzüllik megjegyzem...),hanem HannaMontanákra,Lindsay Lohanekra és a magyar celebvilág színes palettájára: Zimány Lindákra,Dundikákra,Lolácskákra és sorolhatnám...Nézzen mindenki magába!
2010. október 19. 19:49
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
én mind kettőjüket nagyon bírom...abban is van valami amit Sel mondott de Miley.nak is tudnék igazat adni... mindakettőjük tehetséges...ez a lényeg...amúgy ez a kép nagyon jó Miley-ról...jó cikk! köszi az infót!
2010. október 19. 19:50
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Sel legalább normális.
2010. október 19. 19:52
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Tehát szerinte attól lesz valaki felnőtt, hogy botrányai vannak? -.-"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: