Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. november 15. 19:12
|
|
eprescsokiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 118 Csatolások: 12 Azonosító: 138212 offline
|
egyébként meg miley mit szól bele?kb. gy idősek selenával, és ő már felnőtt???pfff.röhej. sose bírtam mileyt.
2010. november 16. 14:23
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
sel még a nyomaiba sem lép Mileynak!
2010. november 19. 11:47
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
én mindkettőjüket bírom:)
2010. december 02. 09:07
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
hát valamennyire igaza van:D
2010. december 10. 20:26
Selena Mileyval kapcsolatban össze vissza beszél, de ettől függetlenül még mindig jobb Mileynál.
Mileynak üzenem, nem úgy fog egy ember felnőni, ahogy ő mondta: "egy jó kis botrányra számítani." Az ember nem a botrányaival nő fel.
Sel számomra már felnőtt attól függetlenül,hogy még nem tudja mi az a szerelem. Miley meg még nem nőt fel azért mert felfújatta az ajkait + úgy öltözködik 18 évesen mint egy *****. Viszont ezzel nem azt mondom hogy az, és ezzel nem Selenát akarom védeni, de télleg többet tett, mint Miley.
Mileynak üzenem, nem úgy fog egy ember felnőni, ahogy ő mondta: "egy jó kis botrányra számítani." Az ember nem a botrányaival nő fel.
Sel számomra már felnőtt attól függetlenül,hogy még nem tudja mi az a szerelem. Miley meg még nem nőt fel azért mert felfújatta az ajkait + úgy öltözködik 18 évesen mint egy *****. Viszont ezzel nem azt mondom hogy az, és ezzel nem Selenát akarom védeni, de télleg többet tett, mint Miley.
2010. december 10. 20:38
Selena már nem érhet el többet az életben.
Azért mert ő így is már sokat elért és most is sokat ér. Nemhiába minden oldalon ő az első a többmillió sztár között. Szerintem még 4 év múlva is toppon lesz, és nem fog eltűnni a süllyesztőben Mileyval ellentétbe.
Hacsak megnem unja a "jókislány" szerepet, és kezd botrányos dolgokat csinálni. És ezért néz fel rá a világ. Meg is érdemli.
Azért mert ő így is már sokat elért és most is sokat ér. Nemhiába minden oldalon ő az első a többmillió sztár között. Szerintem még 4 év múlva is toppon lesz, és nem fog eltűnni a süllyesztőben Mileyval ellentétbe.
Hacsak megnem unja a "jókislány" szerepet, és kezd botrányos dolgokat csinálni. És ezért néz fel rá a világ. Meg is érdemli.
2010. december 10. 20:43
Miley lenne még most is a toppon, ha nem csinált volna ilyen botrányokat.
Hát nem jobb lett volna?
Akkor meg Sel nem jutott volna el idáig.Most már télleg Milz csinálta (akarta) ezt magának. Tisztára megzakkant :S Biztos nagyon megviseli a szülei válása is, de szerintem Sellynek is vannak problémái mégse veszti el a fejét.
Hát nem jobb lett volna?
Akkor meg Sel nem jutott volna el idáig.Most már télleg Milz csinálta (akarta) ezt magának. Tisztára megzakkant :S Biztos nagyon megviseli a szülei válása is, de szerintem Sellynek is vannak problémái mégse veszti el a fejét.
2010. december 23. 17:14
Hát Miley attól híres csak mert 1folytában csak botrányokat csimál!!Sell legalább nwm ilyen!
2011. január 01. 11:39
ezt jól megmondtad
De ezt azért mondta mert selena is azt mondta
De ezt azért mondta mert selena is azt mondta
2011. január 01. 15:47
Idézet (Trinda @ 2010.11.13. 21:02)
Mileyval értek 1-et..
Selena 1 kicsit hogy is mondjam...nagyon jókislány...
Én is az voltam mindig szót fogadtam megcsináltam amire kérnek de már annyira nem vagyok ilyen..de nem olyan mértékben változtam meg h nagy botrányt csináltam volna belőle...csak annyit h tilos helyekre megyek tiltott haverokkal vagyok bemutogatok az autósoknak akik kidülledt szemmel néznek bár nem tudom miért mert nem öltözködök kihívóan...vannak rossz rosszaságok is amiket alapból utálok és nem is csinálom :nem iszok cigizek meg ilyenek...az ráér...a dédunokáimat a kezemben akarom látni nem föntről v esetleg lentről

Selena 1 kicsit hogy is mondjam...nagyon jókislány...
Én is az voltam mindig szót fogadtam megcsináltam amire kérnek de már annyira nem vagyok ilyen..de nem olyan mértékben változtam meg h nagy botrányt csináltam volna belőle...csak annyit h tilos helyekre megyek tiltott haverokkal vagyok bemutogatok az autósoknak akik kidülledt szemmel néznek bár nem tudom miért mert nem öltözködök kihívóan...vannak rossz rosszaságok is amiket alapból utálok és nem is csinálom :nem iszok cigizek meg ilyenek...az ráér...a dédunokáimat a kezemben akarom látni nem föntről v esetleg lentről
Gratulálok! Nagyon büszke lehetsz magadra. Sajnálom, hogy a tizenévesek körében az számít menőnek és attól vagytok nagy csajok, hogy bemutogattok és tiltott helyen mászkáltok. Csak nehogy egyszer valaki berágjon, kiszálljon a kocsiból és adjon neked 1-2 pofont. Mert vannak ilyenek, főleg, ha ittasan vezető férfi emberről beszélünk. A tiltott helyen való mászkálásról meg annyit, hogy a szüleid ne lepődjenek meg egy kis büntetés láttán. Az ilyet általában pénzbírsággal büntetik, de ahogy látom, te abszolút büszke vagy ezekre a dolgokra. Őszinte elismerésem neked!
Témához térve:
Az Egyesült Államokban a nagykorúság akkor érvényes, ha elmúltál 21!
16 éves kortól vagy fiatalkorú, ami azt jelenti, hogy mondjuk vezethetsz autót vagy intézhetsz magadnak papíroka! De 21 éves kor alatt nem vásárolhatsz dohányt és szeszesitalt! Miley még nem nagykorú, úgyhogy nem tudom, hogy miért hemzseg az egész fórum Májlika felnőtté válásáról. Szánalmas hónapok óta ezeket a cikkeket olvasni, komolyan mondom. A felnőtté válás egy hosszú folyamat. Miley stílusa és zenéje felnőttes, de a lelke még nagyon is gyerek belülről. Nem úgy lesz valaki felnőtt, hogy botrányokat halmoz, csak azért, mert sem a tehetségével, sem a személyiségével nem hívja fel magára az emberek figyelmét. Ha így halad, akkor egy kritikán aluli Britney utánzat lesz. Bár Britney-hez hasonlítani sem érdemes, mert az a nő legalább vitte valamire az életben a tehetségével. Selena is ugyanolyan gyermek még, mint Miley csak ő valahol értelmesebb és tudja, ha ilyen lesz, akkor le fog csúszni. Okkult Britney és Cyrus esetéből. És mi van, ha Selena olyan "tündi-bündi-cuki-muki"? Ő tudja, hogy ezzel a viselkedéssel sokkal szimpatikusabb az embereknek (köztük nekem is). Gomez egyszerűen csak tudja, hogy mitől döglik a légy. Ennyi. Ő sem felnőtt, csak okosabban csinálja. Bár arra kíváncsi vagyok, hogy 20 év múlva egyáltalán valamelyikük neve is említve lesz-e a tévében vagy az újságban.
2011. január 02. 15:09
szerintem selenának van igaza: miley ezzel a "felnőtté válással" inkább lekicsinyítette magát ez azért még tőle is sok de miley-nak is igaza van de inkább legyen valaki "kislányos" mint botrányhős akárcsak ő
2011. január 13. 20:28
|
|
Buciííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 142697 offline
|
mindkettő énekest szeretm..mileynak wannak botrányai selenának nincsenek...de sztem ez még nem azt jelenti h miley a felnőtesebb és azt sem h ő hiresebb lenne selnél xD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: