Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. november 08. 18:58
szerintem Miley megváltozott, más lett a stílusa, Selena meg még mindig ugyanolyan mint pl egy évvel ezelőtt. Ezért szerintem Miley-nak van igaza, de lehet hogy azért mostanában Sel a felnőtesebb
2010. november 09. 19:52
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
nem is tudom érdekes nyilatkozat... de ki tudja lehet hogy igaza van.
2010. november 11. 17:19
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
szerintem meg selena sohasem fog Miley közelébe érni!!!!egyébként igaz amt MrsCyrus írt!!!attól utcalány hogy tiszteli a rajongóit???
2010. november 11. 17:47
MrsCyrus - figyelj, én megértem a nézeteidet, hogy azt gondolod, hogy Selena pár év múlva még mindig a Disney világában lesz, és nem tudja kinőni ezt a ráskatulyázott tökéletes-kislány szerepet, de gondolod, hogy attól még, hogy Miley kurvásan viselkedik, máris felnőttnek mondhatja magát? én egyiküket sem kedvelem igazán, de most Selnek volt igaza, mivel Miley épp az ellenkezőjét éri el ezzel a kurválkodással annak, amit akart - így most már amikor a sajtó meglát egy Miley képet, nem azt gondolja, hogy "Hú, hogy felnőtt, milyen jó nő lett belőle", hanem azt, hogy "Mekkora r!banc lett ez a Hannah Montana". Selena hiába kislányka még mindig, sokkal többet érhet el az életben, attól még, hogy diney-sztár. tévedsz, ha azt hiszed, hogy sel fog eltűnni a süllyeszőtben, mert PONT miley lett olyan, mint minden más lány, akit az utcán láthatsz. sel kitűnik a viselkedésével, de csak a jó értelemben, míg miley csak gyerekes botrányokat kavar. ez az én váleményem, ennyi.
2010. november 13. 08:32
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
MrsCyrus ne halgass rájuk!a drága sel is ezt állította Mileyról,és Miles csak megvédte magát!!!
úgyhogy le lehet szálni róla!!!
úgyhogy le lehet szálni róla!!!
2010. november 13. 14:37
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
mileynek igaza van teljes mértkben!!!!!!!
2010. november 13. 15:53
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Mileynek igaza van. Selena uuuuunalmas! túl jó kislány, csnáljon már valamit! basszon be vagy tépjen be vagy gruppenezzen egy focicsapattal már! XD
2010. november 13. 20:54
Nem tudom, ha a számaik alapján ítélem meg őket, akkor Cyrus lassan olyan lesz, mint Britney, akit nem igazán szeretek. Selena pedig jól csinálja, hogy távól tartja magát a botrányoktól, mert így később zökkenő mentesen válhat tinisztárból felnőt sztárrá.
2010. november 13. 21:02
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Mileyval értek 1-et..
Selena 1 kicsit hogy is mondjam...nagyon jókislány...
Én is az voltam mindig szót fogadtam megcsináltam amire kérnek de már annyira nem vagyok ilyen..de nem olyan mértékben változtam meg h nagy botrányt csináltam volna belőle...csak annyit h tilos helyekre megyek tiltott haverokkal vagyok bemutogatok az autósoknak akik kidülledt szemmel néznek bár nem tudom miért mert nem öltözködök kihívóan...vannak rossz rosszaságok is amiket alapból utálok és nem is csinálom :nem iszok cigizek meg ilyenek...az ráér...a dédunokáimat a kezemben akarom látni nem föntről v esetleg lentről
Selena 1 kicsit hogy is mondjam...nagyon jókislány...
Én is az voltam mindig szót fogadtam megcsináltam amire kérnek de már annyira nem vagyok ilyen..de nem olyan mértékben változtam meg h nagy botrányt csináltam volna belőle...csak annyit h tilos helyekre megyek tiltott haverokkal vagyok bemutogatok az autósoknak akik kidülledt szemmel néznek bár nem tudom miért mert nem öltözködök kihívóan...vannak rossz rosszaságok is amiket alapból utálok és nem is csinálom :nem iszok cigizek meg ilyenek...az ráér...a dédunokáimat a kezemben akarom látni nem föntről v esetleg lentről
2010. november 14. 07:14
|
|
theo95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 173 Csatolások: 10 Azonosító: 133203 offline
|
Én egyikükkel sem értek egyet ,mindketten gyerekek még,túlságosan hamar kerültek be a médiába és így a normális gyerekkor(vagyis a fejlődésük felnőtté válása)lehetősége elmaradt.Azt hiszik hogy ha már szerepelnek a TV-ben felnőttek,de nem azok,főleg ha ilyen idióta sorozatokban játszanak
Egy kis színészi tehetség nem ártana,meg zenei hallás hogy mindkettő észre vegye hogy amit ők művelnek az nem éneklés hanem nyávogás....
2010. november 14. 12:02
Egyiket sem szeretem, szóval úgy fúrhatják egymást, ahogy akarják
2010. november 14. 16:05
|
|
Mesybabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 127668 offline
|
hátt szerintem ez az egész hülyeség...ha bírják egymást akk miért mondanak ilyeneket a másikról..és akkor Miley rögtön mentegetőzikk h ő nem úgy értette..jah persz na mind1 én Selenát szeretem és olymind1 h felnőtt vagy nem Miley pedig szimpatikus de ő sem érdekel nagyonn...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: