Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 30. 22:47
18 évesen még nem nő fel az ember.Ez egy folyamat, drága Miley-m.Na, azért szeretünk, Miley, de azért vegyél kicsit vissza!
2010. október 31. 10:22
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
nem értem mileyt!!!!
2010. október 31. 15:04
Én mind ketőt bírom de mileyt jobban selenát nem tom miért nem anyira mint mileyt sztem mileynek igaza van
2010. november 01. 11:14
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
istenem-.-""""""
szánalmas ez a csaj...ezt pont Miley mongya?!
h*lye p*csa!mennyen már... majd pont attól lesz felnőtt vki h 17 évesen már k*rválkodik??na pont nem!Miley annyira elszállt magától...atyám-.-"
szánalmas ez a csaj...ezt pont Miley mongya?!
h*lye p*csa!mennyen már... majd pont attól lesz felnőtt vki h 17 évesen már k*rválkodik??na pont nem!Miley annyira elszállt magától...atyám-.-"
2010. november 01. 15:57
Nem értek egyet Miley-val! Nem attól lesz felnőtt valaki, hogy átmegy rosszkislányba és botrányt botrányra halmoz! Selena azért sokkal, de sokkal érettebb, mint Miley, mert normális és nem hisztizik. Remélem, mindig megmarad ilyen "tökéletes jókislány". Viszont Selena jól gondolja, Miley tényleg éretlen. Pont azért, mert még mindig azt hiszi, attól lesz valaki nagylány, ha "bevadul". Selena éretten viselkedik, Miley pedig gyerekesen! Régen nagyon szerettem és tiszteltem Miley-t, mert sokra vitte. De most, hogy példaképből egy egoista díva lett, teljesen elpártoltam tőle.
2010. november 01. 16:47
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Nem fogom megvédeni egyiket se, de mileynak van igaza. Selena már végleg be lesz skatulyázva a kis tündi-bündi cuki-muki kislánynak. Ő már (szerintem) nem élheti a vad életét. Miley még időben kitört. Helyes, nem kell pár tizenéves kislány miatt gyereknek maradni. Szerintem egyáltalán nem kvás inkább lázadó tinis a stílusa, szóval kihívó =)
2010. november 02. 13:43
|
pssztúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 137677 offline
|
hát én nagyon szeretem mindkettőjüket!, de most sztem selenának van igaza!!
...
igaz selena (néha) elég kislányosan néz ki, viszont éretebben viselkedik!!!!
miley....(hát én sokkal jobban szerettem a régi stílusát!!!)
..azért nem kellene mondania h selena nem fog felnőni!! azért mert idézem "sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki."
szóval azzal kéne kimutatnia, h pl.: kihívóan viselkedik, kihívó ruhákat hord vagy botrányosan viselkedik?? cöhh
miley neked kéna felnőnöd!!!
...
igaz selena (néha) elég kislányosan néz ki, viszont éretebben viselkedik!!!!
miley....(hát én sokkal jobban szerettem a régi stílusát!!!)
..azért nem kellene mondania h selena nem fog felnőni!! azért mert idézem "sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig nem mutatta ezt ki."
szóval azzal kéne kimutatnia, h pl.: kihívóan viselkedik, kihívó ruhákat hord vagy botrányosan viselkedik?? cöhh
miley neked kéna felnőnöd!!!
2010. november 02. 14:21
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
mileynak:csakhogy a te botranyod nem csak egy jo kis botrany volt..
es most ne gondoljatok azt,h persze o ezt mondja,mert selenat szereti,mileyt meg nem,mert ez igaz is de nem ezert mondom....am meg selenanak sem kell ieneket mondania,mert akkor persze h visszakapja
es most ne gondoljatok azt,h persze o ezt mondja,mert selenat szereti,mileyt meg nem,mert ez igaz is de nem ezert mondom....am meg selenanak sem kell ieneket mondania,mert akkor persze h visszakapja
2010. november 02. 14:23
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
de mind1
2010. november 03. 09:36
attól vagy felnőtt egy ember, ha botrányba keveredik?? ez hülyeség -.-'
2010. november 03. 16:21
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
hát szerintem selena már elég érett hogy azt mondjuk róla hogy felnőtt.miley te csak ne beszélj mert te már rengeteg rajongót elvesztettél.jah és nem kell botrányba keveredni hogy felnötnek mondjanak
2010. november 04. 10:26
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
hát nem is tudom lehet h igaza van miley_nak de ez cs dolog volt
2010. november 04. 21:04
Úúúúúú...Miley nagyon gáááz....az új stílusa iszonyú....az a baj hogy jók a zenéi
csak ezért jelöltem kedvencnek
2010. november 04. 21:12
|
sellfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 137800 offline
|
nincs igazad SelenaGomezFan!!!!!!azé ki szokták oktatni egymást a sztárok de nem ugy ahogy miley selenát!!!!selena azé sokkal finomabb volt!!!és ennyit miley felnőtté válásáról,mert oviban érzem magam hogy igy vissza vágnak a másiknak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: