Miley Cyrus és Selena Gomez között már régóta megy a nagy versengés, bár ezt ők tagadják. Úgy látszik, a Can't Be Tamed énekese most visszavágott a 18 éves színésznőnek: szerinte Selena sosem fog felnőni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus: „Selena sosem fog felnőni”
2010. október 19. 19:27
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
KÉTLEM de ha még is,
legalább nem lesz olyan botrányos mint te
legalább nem lesz olyan botrányos mint te
2010. október 19. 19:29
Mert a botrányoktól nő fel valaki.. Selly megmutatta, hogy ő már igenis felnőttebb, mint Miley, azzal, hogy állandóan dolgozik, dolgozik és a rajongóival foglalkozik..
2010. október 19. 19:30
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Hmm. Most megpróbáltam rájönni mire céloz Miley az állításával:
Szóval, aki még nem áll(t) semmilyen botrány hírében, az még nem nőtt fel? -,-
Hátha ez így van, akkor csak örülnék neki, hogy Sel nem nőtt fel, vagy hogy Miley kifejezéseivel éljek: nem is fog felnőni. Ebben az esetben én sem akarok felnőni.
Bár még hozzáteszem: Ki vagyok én, hogy tudjam igaz-e ez az egész "szurkálódás" köztük.
Szóval, aki még nem áll(t) semmilyen botrány hírében, az még nem nőtt fel? -,-
Hátha ez így van, akkor csak örülnék neki, hogy Sel nem nőtt fel, vagy hogy Miley kifejezéseivel éljek: nem is fog felnőni. Ebben az esetben én sem akarok felnőni.
Bár még hozzáteszem: Ki vagyok én, hogy tudjam igaz-e ez az egész "szurkálódás" köztük.
1 felhasználónak tetszik:
Doryna01
2010. október 19. 19:32
Selena még csak 18 éves, nem kell a felnövést siettetni. És ha nem nő fel miért baj? Mileyt miért zavarja ez? Miley ezt a "felnövést" annyira erőlteti. Nem kell ilyen gyorsan érett nőnek lenni.
2010. október 19. 19:34
Selena ezerszer felnőttesebben gondolkodik , már most. Először is nem akarja olyan baromságokkal tönkre tenni a karrierjét mint a hülye kis "bugyiban , zuhanyzó alatt pozólós" képekkel .. na mindegy milyeka csinálhat amit csak akar ezekell csak mégjobban lejáratja magát a szememben ..
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
aaaajjj miley -.-
nem az h selena nem nő fel..csak ő
nem az a kurulós tipus...
most az h nem bugyiban van az új klipjében hanem egy szép ruhában..nem azt jelenti h nem nő fel soha..istenem xd -.-
Vehetne róla példát...anélkül is nőiesebb és kevésbé kislányosabb h mutogatná magát a klipjeiben... am a 18 nem 28...ha vki érti mire gondolok..na mind 1 xD
nem az h selena nem nő fel..csak ő
nem az a kurulós tipus...
most az h nem bugyiban van az új klipjében hanem egy szép ruhában..nem azt jelenti h nem nő fel soha..istenem xd -.-
Vehetne róla példát...anélkül is nőiesebb és kevésbé kislányosabb h mutogatná magát a klipjeiben... am a 18 nem 28...ha vki érti mire gondolok..na mind 1 xD
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Ja. Én arra gondoltamhogy Miley azért mondta azt, idézem:"Ő viszont szerintem sohasem fog felnőni, hiszen már 18 éves, és még mindig mutatta ezt ki.", mert Sel nem lett olyan idióta mint Miley. Ez a lány azt gondola(mert ezt olvastam ki a szavaiból), hogy neki ez a felnötté válás. Hát.. elég szomorú
2010. október 19. 19:35
Nem szeretem Sel-t,szerintem van abban valami,amit Miley mond. Mondjuk,nyilván nem attól lesz valaki felnőtt,hogy botrányokat okoz,de akkor is...
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
*kurvulós
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
"szóval nála az eddigieknél nem lehet többet várni, egy jó kis botrányra számítani" őszintén szólva Miley egy kicsit kattant lett mostanában... nincs vele bajom, de ha neki az a normális és az érett felnőtt viselkedés, hogy valaki botrányba keveredik, akkor már ne is haragudjon, de még ő sem "nőtt fel", mert ez egy gyerekes megállapítás!! Selena 100x érettebb mint Miley! Jókislány...na és? Neki még van erkölcse és nem úgy fognak ránézni mint egy koszos ribire... bocsi a Miley rajongóktól, de ez van...
2010. október 19. 19:36
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
igaza van Miley-nak! (:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.