Talán hazánkban kevesebben tudják, s az is lehet, hogy csak a generációk közti szakadék okozza, de legtöbbeknek csak legfeljebb hallomásból cseng ismerősen David Cassidy neve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katie Cassidy: „Fura sztárgyereknek lenni”
2010. október 19. 15:47
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
"Mikor a tanárnő meglátta a képet, futkározni kezdett vele, és az összes kollégájának megmutatta. Elég sokkoló érzés volt ez nyolc évesen, de idővel megszoktam.”
elbirom képzelni
2010. október 19. 15:53
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Mikor a tanárnő meglátta a képet, futkározni kezdett vele, és az összes kollégájának megmutatta. Elég sokkoló érzés volt ez nyolc évesen, de idővel megszoktam.”
:D:D
2010. október 19. 15:53
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
ez vicces
2010. október 19. 15:54
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Mennyire rendes ez a H.E.L.P-es dolog és milyen jó érzés lehet ezeket tenni.
Katie nagyon aranyos.
Apujának ezt a számát ismertem, csak nem tudtam, hogy tőle van.
Az a sztori pedig...amit a tanár csinált az egyszerűen gáz. Még ha csak órák után elpletykálja a többieknek, oké, de ez így ehhhemm...
Remélem visszatér még a GG-be, nagyon jó a karaktere, nem lehet betelni a jeleneteivel.
Köszi a cikket, jó lett.
Apujának ezt a számát ismertem, csak nem tudtam, hogy tőle van.
Remélem visszatér még a GG-be, nagyon jó a karaktere, nem lehet betelni a jeleneteivel.
Köszi a cikket, jó lett.
2010. október 19. 16:00
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
ez a fényképes engem is ledöbbentett xD egy másik interjúban meg azt mesélte, hogy volt, hogy a legjobb bnőjének az anyja kapott rohamot, mikor megtudta, h ki az apukája, és elmesélte, hogy az anyukának olyan haja volt, mint Davidnek... mondom bazz xD
2010. október 19. 17:47
Még jó hogy így áll hozzá
Fel is húzhatná az orrát mondván 'apuci híres ember én pedig a világ legjobbja vagyok'. Csak így tovább Katie
2010. október 19. 18:10
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
imádom Katie-t nagyon aranyos
és ez az interjú az apjáról
a H.E.L.P.-es meg kedves hogy jótékonykodik
2010. október 19. 18:17
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nagyon szeretem Katiet
2010. október 19. 20:57
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.10.19. 16:00)
ez a fényképes engem is ledöbbentett xD egy másik interjúban meg azt mesélte, hogy volt, hogy a legjobb bnőjének az anyja kapott rohamot, mikor megtudta, h ki az apukája, és elmesélte, hogy az anyukának olyan haja volt, mint Davidnek... mondom bazz xD
Jóég, én ott rohantam volna el a lehető legmesszebb és vissza se néztem volna.
2010. október 21. 21:13
„Mikor kicsi voltam, bevittünk pár fényképet a barátaimmal, hogy megmutassuk a családunkat egymásnak. Mikor a tanárnő meglátta a képet, futkározni kezdett vele, és az összes kollégájának megmutatta. Elég sokkoló érzés volt ez nyolc évesen, de idővel megszoktam.”
Wow
Wow
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: