X-faktor és Megasztár egy műsorban?
2010. október 19. 17:30
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Idézet (Cascadaa @ 2010.10.19. 15:44)
Nagy hülyeség, de amúgy ha a Megasztárba nagyobb tehetségek lennének akk azt mondanám hogy nem rossz ötlet, de így a TV2 hülyét csinálna magából, mer az X-faktor mindent visz. Ezért is imádom annyira
mer ott nincs olyan hogy BÉNA!! De a Megasztárról inkább ne beszéljünk, onnan tok mondani EGY tehetséget azt viszlát!! (Toplvai Renáta amúgy) 
Kiemelném az a mondatodat: " mer ott nincs olyan hogy BÉNA (x-faktorban". Hát nem tudom, hogy akkor te mit láttál múlt hét szombaton de a Fanni az valami botrányosan sz.r volt (olyan szinten volt fülsértő, hogy hang nélkül kellett volna végignézni). Valamint a Summer Sisters-ből is az alacsonyabb lány, hát ő is valami fülsértő hanggal van megáldva, de ha nem is fülsértő, akkor is nagyon durván hamis. És azért én még ilyet nem hallottam egyik Megasztárban sem a legjobb 12 között (na jó azért a Gusztos Bence múlt heti produkciója már közel volt, de azért Fanni mindent vitt).
Szóval ennyit erről hogy az x-faktorban nincsenenk BÉNÁK.
2010. október 19. 17:33
friderikusz csak a saját adóját akarja menteni...-.-" de marha szar ötlet...az x-ben is vannak olyanok,akik nem oda valók,a megasztárban meg csupa kisebbség...és az a 10 éves kiscaj
2010. október 19. 17:34
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (szegedcsaj @ 2010.10.19. 17:30)
Kiemelném az a mondatodat: " mer ott nincs olyan hogy BÉNA (x-faktorban". Hát nem tudom, hogy akkor te mit láttál múlt hét szombaton de a Fanni az valami botrányosan sz.r volt (olyan szinten volt fülsértő, hogy hang nélkül kellett volna végignézni). Valamint a Summer Sisters-ből is az alacsonyabb lány, hát ő is valami fülsértő hanggal van megáldva, de ha nem is fülsértő, akkor is nagyon durván hamis. És azért én még ilyet nem hallottam egyik Megasztárban sem a legjobb 12 között (na jó azért a Gusztos Bence múlt heti produkciója már közel volt, de azért Fanni mindent vitt).
A béna jelző relatív, de szerintem a többség épp nem az X-faktor énekeseit tartja bénábbnak, bár tény, hogy némelyik hangja elég fura volt élő adásban.
2010. október 19. 17:34
kb 2 óra alatt 4 oldal komment gyűlt össze további sok sikert!
2010. október 19. 17:47
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
neeem az X-Faktor az X-Faktor a Megasztár az meg Megasztár.. De azért nagyon kíváncsi lennék a közös műsorra
2010. október 19. 18:37
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.10.19. 16:59)
Rengetegen magántanulók ilyen-olyan okokból, egy fél év nem lesz olyan óriási katasztrófa nála.
A hang dolgában nem tudok nyilatkozni, nem értek hozzá, de ha te igen, elhiszem neked.
Szerintem viszont, ha korábban bele szokik valaki a reflektorfénybe, a sztárságba, sokkal kevésbé száll el magától. Ha természetesnek veszi azt, hogy ajnározzák, szerintem sokkal kevésbé áll majd úgy hozzá a világhoz, hogy én vagyok a király, mindenki más meg szar.
A hang dolgában nem tudok nyilatkozni, nem értek hozzá, de ha te igen, elhiszem neked.
Szerintem viszont, ha korábban bele szokik valaki a reflektorfénybe, a sztárságba, sokkal kevésbé száll el magától. Ha természetesnek veszi azt, hogy ajnározzák, szerintem sokkal kevésbé áll majd úgy hozzá a világhoz, hogy én vagyok a király, mindenki más meg szar.
HA esetleg beindulna a karrierje (kicsit érdekes egy 11 éves kiscsajra ezt használni), akkor viszont az már sok időt elvesz tőle, és nem csak egy fél év marad ki.
Nagyon nem értek egyet azzal, hogy ha valaki korán szokik bele a sztárságba, kevésbé száll el magától. Nézzük már meg, hogy azok közül, akik gyerekkorukban lettek ismertek, hánynak voltak/vannak drogügyei/alkohol problémái, hányan követtek el őrültségeket, satöbbi. Akit gyerekkora óta istenítenek, annál probléma lehet a későbbiekben, ha az emberek elkezdik elfelejteni, ha nem foglalkoznak vele, és nincs meg körülötte a megszokott felhajtás.
2010. október 19. 18:44
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Na akkor kitalálná végre,hogy mi legyen?? :@ Eddig azért nyavajgott,hogy egy időben van a műsor,áttették péntekre,ezzel levéve a kedvenc műsoromat(köszönöm szépen...-.-'' akkor most meg ne találgatózzon már!!!
2010. október 19. 18:44
háát sztem sem lenne rossz ötlet,de inkább maradjon így ahogy van!!
2010. október 19. 19:01
Ez tényleg abszurd. Megasztár párti vagyok, de azért mostanában az X-Faktort is megszerettem, de ez azért már túl sok. Lehet, hogy tényleg csak a nézettségért csinálják, de ez hülyeség... Meg hát ha már az RTL megvett egy műsort pénzért, biztosan nem fogják öszevonni.
2010. október 19. 19:12
|
Lisa1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133860 offline
|
Én teljesen megasztár párti vagyok, de azért az x-faktor sem rossz. Szerintem nem lenne rossz ötlet, hogy az öt első mindkét músorból összemérné a tudását, de nem kéne összevonni a két műsort.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: