X-faktor és Megasztár egy műsorban?
2010. október 19. 15:48
Egyébként a Megasztár alaposan leégne egy ilyen műsorban , mivel az X-Faktorban sokkal tehetségesebb énekesek vannak.
2010. október 19. 15:49
nenenenenenenenenenenenenenenenene a megasztár sokkal jobb, mint a x.. ne hogy elrontsák ilyennek könyörgöm :$
2010. október 19. 15:54
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Hát, én nem tudom, hogy melyikben van több tehetség, de sejteni lehet, hogy mégiscsak az X-Faktorban. Odakapcsoltam pénteken arra a Gusztos Bencére, I Kissed a Girl... na hát köszönöm szépen megasztár, téged se nézlek többet
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 19. 15:55
Idézet (Daniii @ 2010.10.19. 15:49)
nOmiee szerintem a megában több tehetség van! 
Szerintem, aki látta a szombati X-Faktort, az nem ezen a véleményen van... Fantasztikusan énekeltek!
2010. október 19. 15:57
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Daniii @ 2010.10.19. 15:55)
Liafen: És Fannika az 5 éves hangjával?
Nem egészen értelek. Akkor miért is van Fanni a kedvenceid között?
2010. október 19. 15:58
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Daniii @ 2010.10.19. 15:55)
Liafen: És Fannika az 5 éves hangjával?
Az X-faktorban legalább nincsenek 11 éves gyerekek, akiknek suliba kéne menni, és akiknek itt csak szétcseszik a hangjukat.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. október 19. 15:59
Idézet (rheuska @ 2010.10.19. 15:44)
Egyébként meg azt a részét duplán nem értem, hogy hogy mondhatja Fridi, h ezzel megszűnnek az ellentét a két csatorna között. Verseny, amiben ellenfelek vannak.
Az a kérdés már csak, hogy Fridi ennyire hülye, ennyire naiv, vagy esetleg mindkettő?
Az a kérdés már csak, hogy Fridi ennyire hülye, ennyire naiv, vagy esetleg mindkettő?
Mindkettő
Fridinek tudnia kellene amúgy hogy manapság ebből van pénz, a rivalizálásból. Semmi értelme nincs a tehetségkutatók összevonásának. Már látom magamelőtt az X-Faktoros meg a Megasztáros zsűrit, mindenki szidja a másik énekeseit. Liptai bebotorkál a színpadra, Feró egyből beszól, hogy kisanyám, ez aztán a ruha de aztán takarodj a színpadról mert jön az első énekesem. Azt a szócsatát amit Malek meg Fridi levágna
2010. október 19. 16:01
hát még annyi, hogy az Xben is van aki odarakta magát és van aki nem... nem mindenki lehet egyformán tehetséges.. DE [és nagy de] a megasztárban is van tehetség de nem olyan repesztően sok.. itt van pl. Yvette, vagy Kökény A. vagy Kallay...
és szerintem ők azok akik hozzák is a nézettséget
.. hozzáteszem én inkább megás vagyok.. mert ott van akinek drukk... de láttam mindkettőt és már a Xben is drukk. pár embernek.
légyszi ne vejetek meg.. csak okosan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.