hát...ez már nekem is sok...
Amúgy meg hagyjuk már ezt az egész műsor-viszájt Fridi bácsi!
amúgy is...most jobb, hogy a Barátok közt fog lenyomni minket? mármint megasztárosokat.
Komolyan engem már idegesít a téma. csak adják le a műsorokat, aztán kész!
X-faktor és Megasztár egy műsorban?
2010. október 19. 15:34
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.19. 15:26)
Javaslom, hogy Fridi vegye rá az American Idol és a British Got Talent című musorok készítőít is. A műsor, melyet az olimpiához hasonlóan az egész világ közvetitene a 'Britishípermegagigaszupersztártalnet-faktor' címet viselhetné.. 
ezekért a beszólásaidért imádlak xD
2010. október 19. 15:36
Szerintem ilyet alapból nem is lehetne csinálni. A Megasztár valamiért Megasztár, az X-Faktor valamiért X-Faktor, nem véletlenül nem ugyanaz a nevük. Arról persze nem is beszélve hogy ezek csak külföldről átvett műsorok amiken -SZERINTEM- nem nagyon lehet változtatni, de talán tévedek...
1 felhasználónak tetszik:
rheuska
2010. október 19. 15:36
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szánalmas, már az is nagy baromság volt, hogy átrakták a Megasztárt péntekre, ha vkit annyira érdekelt mindkettő akkor felvette az egyiket. Amúgy kicsit soknak tartom, hogy mindig a műsorban kampányol, az X-faktorban mikor csinálnak ilyet.
2010. október 19. 15:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Felháborító, hogy mind a 4 megasztár zsűri csatolva van a cikkhez és csak 2 X-faktoros műsorvezető
Diszkrimináció
Diszkrimináció
kateblock
2010. október 19. 15:38
|
Daniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 132829 offline
|
Amúgy ma egy csomóan mondták suliban is hogy az X-Faktor nagyon gyenge volt és szerintem is azért! Az X-Faktort sokan csak azért nézik, mert külföldön is van! Ahha van külföldön is de az sokkal jobb ettől, ez egy ilyen kis gyenge tehetségkutató műsor! Mondjuk a mega is de ha a két műsor díszletét meg a technikáját összehasonlítom akkot a mega végez az 1. helyen!
2010. október 19. 15:38
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Álljon már le ez a Friderikusz!!
2010. október 19. 15:39
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.19. 15:37)
Felháborító, hogy mind a 4 megasztár zsűri csatolva van a cikkhez és csak 2 X-faktoros műsorvezető
Diszkrimináció
Diszkrimináció
De a Megasztárt is reklámozni kell valahogy. Nagyon le van maradva az X-faktorral szemben. Legalább a zsűri itt kapjon egy kis helyet...
2010. október 19. 15:40
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Daniii @ 2010.10.19. 15:38)
Amúgy ma egy csomóan mondták suliban is hogy az X-Faktor nagyon gyenge volt és szerintem is azért! Az X-Faktort sokan csak azért nézik, mert külföldön is van! Ahha van külföldön is de az sokkal jobb ettől, ez egy ilyen kis gyenge tehetségkutató műsor! Mondjuk a mega is de ha a két műsor díszletét meg a technikáját összehasonlítom akkot a mega végez az 1. helyen! 
Ez azért vicces mert ugyanaz a csapat csinálja a technikát mindkét műsorban
Az X-faktorban szerintem tehetségesebb emberek vannak. Nekem a Megában egyetlen egy ember tetszik, az Kökény Attila. És ő is az X-faktorba jelentkezett először, csak mivel megjelent lemeze nem szerepelhetett.
Mindenesetre Friderikusz ötlete minden szempontból kivitelezhetetlen.
2010. október 19. 15:43
Kelsey
amúgy is...most jobb, hogy a Barátok közt fog lenyomni minket? mármint megasztárosokat.
Igaza van!
Igaza van!
2010. október 19. 15:44
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Egyébként meg azt a részét duplán nem értem, hogy hogy mondhatja Fridi, h ezzel megszűnnek az ellentét a két csatorna között. Verseny, amiben ellenfelek vannak.
Az a kérdés már csak, hogy Fridi ennyire hülye, ennyire naiv, vagy esetleg mindkettő?
Az a kérdés már csak, hogy Fridi ennyire hülye, ennyire naiv, vagy esetleg mindkettő?
kateblock
|
|
|
Nem azt mondtam, hogy ugyanaz a díszlet mint a külföldiben, csak azt hogy igazodnia kell hozzá és igen láttam már. Nekem amúgy tetszik, látványos. Ízlések és pofonok. Nekem pl. a Megasztár felépítése nem tetszik az állványos megoldással.
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nagy hülyeség, de amúgy ha a Megasztárba nagyobb tehetségek lennének akk azt mondanám hogy nem rossz ötlet, de így a TV2 hülyét csinálna magából, mer az X-faktor mindent visz. Ezért is imádom annyira
mer ott nincs olyan hogy BÉNA!! De a Megasztárról inkább ne beszéljünk, onnan tok mondani EGY tehetséget azt viszlát!! (Toplvai Renáta amúgy)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.