Friderikusz Sándornak a napokban meglepő ötlete támadt: szerinte a RTL Klub és a TV2 tehetségkutatójának egy közös Gigasztárban kellene egyesülnie.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-faktor és Megasztár egy műsorban?
2010. október 19. 15:20
2010. október 19. 15:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez elég hülye ötlet. Szerintem a jelenlegi Megasztárba egy-két kivétellel elég gyenge énekesek kerültek be, szóval ismét nem járna jól a TV2 egy ilyen vetélkedővel. De ők tudják. Nem mintha az X-faktorban olyan nagyon tolonganának a nagy tehetségek. (Tisztelet a tényleges kivételeknek, akik előtt emelem kalapom és sorsukat a szívemen viselem)
2010. október 19. 15:25
persze a közös műsor neve a megasztárra hasonlít nem is fura hülye ez a friderikusz
2010. október 19. 15:26
szerintem nem jó ötéet mert a megasztár nem valami jó ,sok tehetség van ott is de a műsor felvezetése nem valami jó mert nekem ridegnek tűnik de mikor megnézem az x faktor nem tudom miért de mindig boldog vagyok és "karácsonyi" hangulatom van
2010. október 19. 15:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Javaslom, hogy Fridi vegye rá az American Idol és a British Got Talent című musorok készítőít is. A műsor, melyet az olimpiához hasonlóan az egész világ közvetitene a 'Britishípermegagigaszupersztártalnet-faktor' címet viselhetné..
2010. október 19. 15:29
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Milyen ökör ötlet ez már megint? Most Friderikusz ezzel akarja felhívni a figyelmet, hogy a Megasztár még létezik???
2010. október 19. 15:31
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
De amugy én még mindig nem értem, hogy mit keress ő egy tehetségkutató zsürijében... de az ilyen hülye ötleteit megtarthatná magának. Mert csak neki vannak, a többi zsüritag kussban van... feltűnési viszketegsége van szegény Fridinek
2010. október 19. 15:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
AHogy Balázsék kifejtették reggel a Morning Showban... a Tűzijátékot is többen nézik az RTL Klubon mint a TV2-n pedig ugyanazt adják. Valószínűleg ha ezt a nagy döntőműsort is mindkét csatorna sugározná, akkor se tudna felkapaszkodni a TV2. Örüljenek neki, hogy legalább 7napból 1 nap nagyobb a nézettségük. Nem tudom mit kell itt az idiótábbnál idiótább ötleteket adni.
1 felhasználónak tetszik:
Nikaaa
2010. október 19. 15:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (B3lly @ 2010.10.19. 15:25)
persze a közös műsor neve a megasztárra hasonlít nem is fura hülye ez a friderikusz
Amúgy ez tényleg csak azért kell mert pénteken sem éri el a Megasztár a kellő nézettségi szintet és ezért kell valami kis felhajtás
Amúgy ha ének bárbaj lenne erősen győzne az X-faktor-os mezőny , mi9vel ott elég jó énekesek vannak és hát a Megasztár-ben pedig hát...kevesebb a tehetség
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.