Az angol énekes csupaszon népszerűsítené bandája, a Take That legújabb albumát Londonban, ami ősz végére várható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robbie Williams szívesen levetkőzne
2010. október 18. 14:44
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. október 18. 14:56
Úristen...Már a puszta elképzelés is retinaégető:OOO
2010. október 18. 15:01
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A vetkőzésre szerintem semmi szükség, de meg sem lepődtem Robbie-n.
Nagyon jó lett a szám és a klip is tetszik, de remélem azért az albumon kapnak helyet a többiek is egy saját szám erejéig.
Köszi a cikket!
Nagyon jó lett a szám és a klip is tetszik, de remélem azért az albumon kapnak helyet a többiek is egy saját szám erejéig.
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 18. 15:21
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nem biztos, hogy jó ötlet lenne
Egyébként pedig nagyon tetszik nekem, hogy ismét a Take That tagja...örülök neki.
2010. október 18. 15:21
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Pedig én azt hittem a lányok odáig vannak Robbiért.
2010. október 18. 15:25
Idézet (Boscorelli @ 2010.10.18. 15:21)
Pedig én azt hittem a lányok odáig vannak Robbiért. 
Biztosan vannak olyanok is, én nem tartozom közéjük. A hangja jó, a dalai nem és kinézetre sem tetszik
2010. október 18. 16:07
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Hát igen Robbie visszatért...
Azért ne vetkőzzön, nem kell, hogy így népszerűsítse a bandát.
A szám jó, bár fura az előző albumokhoz képest. A klip legvége már nem kellett volna, de amúgy tetszik, főleg amilyen fejeket vág Markie.
Remélem, hogy az albumon a többiek is kapnak szerepet, nem örülnék, ha visszatérne a régi rendszer, hogy csak Robbie-n és Gary-n lesz a hangsúly.
Köszi a cikket!
A szám jó, bár fura az előző albumokhoz képest. A klip legvége már nem kellett volna, de amúgy tetszik, főleg amilyen fejeket vág Markie.
Remélem, hogy az albumon a többiek is kapnak szerepet, nem örülnék, ha visszatérne a régi rendszer, hogy csak Robbie-n és Gary-n lesz a hangsúly.
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
Eve87
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.