Gyerekeket látogatott meg Paris Hilton
2010. október 17. 19:08
nekem passz.....komolyan nem tom eldönteni hogy miért csinálta.....nem hiszem hogy azért mert ilyen határtalan a kedvessége vagy valami javaslom a szerzőnek hogy ha ír még Paris-ről akkor nekem azokról sem lesz kimagaslóan jó véleményem......
2010. október 17. 19:56
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
ma már mindenki adakozik!de jó!!
2010. október 17. 20:13
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
szegény gyerekek, nem lettem vna összezárva egy ilyen nőszeméllyel.
na jó, viccet félretéve, ez most rendes volt tőle...
csinálhatna még ilyeneket, nem partikra és idiótaságokra kéne elszórni a pénzét...
na jó, viccet félretéve, ez most rendes volt tőle...
2010. október 17. 20:17
Kedves tőle, bár nem hiszem, hogy annyira szívből csinálta, habár ki tudja... Viszont az „Adni az egyik legjobb dolog a világon!” engem valahogy kiütött. Mármint nem azért mert, nem így van, de ő eddig nem sokat adott.
2010. október 17. 23:12
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
bírom parist, kedves tőle.
am van egy jó dolog van abban hogy a celebek mind adakozással, jótékonykodással akarnak hírnevet szerezni: örömet okoznak embereknek, még ha nem is az a fő szándék...
am van egy jó dolog van abban hogy a celebek mind adakozással, jótékonykodással akarnak hírnevet szerezni: örömet okoznak embereknek, még ha nem is az a fő szándék...
2010. október 21. 21:12
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.17. 17:08)
Jószívű ez a lány, csak nagyon könnyelműen él.
Valami ilyesmit akartam írni, csak nem tudtam volna így megfogalmazni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: