Barbee nem szégyelli a fogszabályzóját
2010. október 17. 16:49
persze h nem kell szégyellni,nekem is volt(tavaly vették le
) és szebb lesz tőle a foga,az biztos!!
2010. október 17. 16:57
mikor nemvolt fogszabályzóm nevettem.. akkor sem mindig de általában... most hogy lett már fél éve hogy feltették de még ígysem nevetek csak ha odateszem a kezem a szám elé.. meg néha csak mosolygok..de lehet azért mert már megszoktam hogy nem nagy vigyorral röhögök 
de már nemtakarom a számat mikor beszélek 
de neki tényleg jóláll
de neki tényleg jóláll
2010. október 17. 17:02
Nekem csak lesz és mondhatom alig várom -.- nincsm it rajta szégyellni szerintem se. Legalább felválalja. És igen csatlakozok az előttem szólókhoz: a szép fogakért mindent még ha kellemetlen is
2010. október 17. 17:03
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
Azért kiváncsi lennék akkor is a véleményére, ha esetleg a hagyományos fém kerülne fel a fogára
Amúgy szerintem a mai világban a fogszabályzó már nem gáz, tehát tényleg semmi szégyelnivalója nincs annak, akinek fogszabályzója van.
2010. október 17. 17:08
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
jól is teszi hogy nem szégyelli
legalább szép lesznek a fogai
mert én már hallottam olyat is hogy valakinek csak azért lett fogszabályzója mert az akkor nagyon menő volt és kis kövekkel kis is díszítette
mert én már hallottam olyat is hogy valakinek csak azért lett fogszabályzója mert az akkor nagyon menő volt és kis kövekkel kis is díszítette
2010. október 17. 17:34
|
klariviragúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 136530 offline
|
Ez tök jóó
mostanság nagyon divatos afogszabi (:Én is szeretnék majd egyet
2010. október 17. 17:38
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Jól teszi hogy nem szégyelli!! Amúgy nekem tök tetszik a fogszabi és volt olyan időszak hogy asztmondtam hogy kell nekem egy fogszabályzó, de végül nem kaptam bár nem is kértem, de örülnék neki ha a fogorvos azt momdaná hogy szügséges.
2010. október 17. 17:59
|
|
Demifan1992új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 136621 offline
|
nekem is van
2010. október 17. 18:05
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Nekem sajna pont abban a korszakban volt fogszabályzóm, amikor halál ciki volt... -.- jellemző... amúgy meg EZ KI?? De most komolyan... az év énekesnője? Most hallok róla először... nagy "sztár" lehet... xD közröhej...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: