Starity

Tim Burton

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 16. 17:46 #1
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Nem hiszem el hogy nincs még róla téma (márha jól láttam és tényleg nincs)
Egy zseniális rendező szerintem. A látványvilág, a történetek annyira csodálatosan elvontak, amikor a filmjeit nézem mintha egy másik világban játszódna és el hiszem közbe hogy létezik az a másik világ. Először talán a Sweeney Toddot láttam ami elindította a rajongásomat a rendező felé, meg persze a színészek felé is. Jó döntés Tim részéről hogy ennyit dolgozik Johnny-val és Helenával.
Egy korai munkája amiért oda vagyok:

http://www.timburton.com/
http://homepage.eircom.net/~sebulbac/burton/home.html

Nem tudom ki mit gondol róla, de érdekelne, úgy veszem észre itthon is elég népszerű.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, rheuska, funny18, kateblock
2010. október 16. 17:57 #2
- törölt felhasználó -    
ő az abszolút kedvenc. imádom ahogy a színekkel formákkal bánik olyan kedves történeteket dolgoz fel..nagyon szeretem a sötét humort ami a filmjeit jellemzi. legjobb meghajolo.gif
2010. október 17. 13:00 #3
- törölt felhasználó -    
a legjobb!!! jó ötletnek tartom, hogy nyitottál egy témát neki meghajolo.gif
2010. október 17. 13:25 #4
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (raspberry @ 2010.10.16. 17:46)
Egy korai munkája amiért oda vagyok:

Vincentért én is odavagyok! meghajolo.gif

Már raspberry leírta előttem, hogy milyen zseniális, nem ismételném. beer.gif

Az Ollókezű Edward volt, amit először láttam tőle, mai napig imádom. Beetle Juice, Karácsonyi lidércnyomás, A majmok bolygója, Az Álmosvölgy legendája, Sweeney Todd, mind-mind nagyon jó. Neki köszönhetjük az első két Batmant is, amik a régi 4 közül a legjobbak! thumbsup.gif
Sajnos nem láttam még minden filmjét. A Nagy hal és a Támad a Mars! érdekelne nagyon, csak nem találom sehol.

Helena Bonham Carter - Johnny Depp - Tim Burton - Danny Elfman négyes a legjobb! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, kateblock, janet7
2010. október 17. 14:17 #5
- törölt felhasználó -    
Tim Burton a világ legjobb rendezője, számomra az egy, az igazi, a legnyerőbb. Végre valaki aki hoz valami frisset és egyedit a filmiparba. Tudom hogy sokak nem szeretik de én egyenesen imádom wub.gif Az egész képi világ amit megteremt, a sötét de egyben humoros oldal is, szerintem nagyon ott van és ezért is emelkedik ki a többi rendező közül, mert MER mást, másmilyen színben, másmilyen megvilágításban bemutatni.

Az Ollókezű Edward volt az első olyan filmje amit láttam mikor kicsi voltam és sírta, szinte bőgtem alatta. Féltem Edwardtól de nagyon sajnáltam. A többi filmje is remek, kedvencem még a Sweeney Todd és az Álmosvölgy legendája.

Ha Johnny Deppel, Helenával és Danny Elfmannal dolgozik, az mégjobb. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, janet7, Grace Benning
2010. október 19. 14:09 #6
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Egyértelműen a kedvenc rendezőm. Sokáig nem is tudtam, hogy az. Nagyon sok filmjét láttam és mind nagyon tetszett, de sajnos, szégyenszemre, elég hosszú ideig nem jutott el az agyamig, hogy azok a filmek, amiket annyira imádok, egytől egyig az ő rendezése. Aztán valahogy összeállt a kép, és azóta, ha megkérdezik, ki a kedvenc rendezőm, egyértelműen őt mondom. Tim senkihez sem fogható; egyéni stílusa, képi világa, hangulata van a filmjeinek. Leginkább azon filmjeit szeretem, melyekben Johnny és Helena is szerepel. Szívem csücske a Sleepy Hollow és a Charlie és a Csokigyár. Nagyon remélem, hogy még sok-sok jó filmet fog rendezni, mert imádom! thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Fuller, raspberry, janet7
2010. december 30. 23:41 #7
- törölt felhasználó -    
Most olvasom, hogy tervez folytatást a Nightmare Before Christmas filmnek yahoo.gif
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2010. december 30. 23:43 #8
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet (kateblock @ 2010.12.30. 23:41)
Most olvasom, hogy tervez folytatást a Nightmare Before Christmas filmnek yahoo.gif

Következő karácsonykor de jó lenne már látni, remélem elleszünk látva Burton filmekkel jövőre. blush.gif
Köszi az infot. meghajolo.gif
2010. december 30. 23:47 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (raspberry @ 2010.12.30. 23:43)
Következő karácsonykor de jó lenne már látni, remélem elleszünk látva Burton filmekkel jövőre. blush.gif 
Köszi az infot. meghajolo.gif

Remélem nemsokára maga Tim Burton is megerősíti. 2011 ne az X-Faktor, hanem Tim Burton éve legyen rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Grace Benning
2010. december 31. 00:06 #10
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet (kateblock @ 2010.12.30. 23:47)
Remélem nemsokára maga Tim Burton is megerősíti. 2011 ne az X-Faktor, hanem Tim Burton éve legyen  rohog.gif

Igen és mellé Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Danny Elfman. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 31. 04:28 #11
- törölt felhasználó -    
Kedvenc rendezőm!érti a dolgát elég rendesen meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, raspberry
2010. december 31. 07:53 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (raspberry @ 2010.12.31. 00:06)
Igen és mellé Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Danny Elfman. wink.gif

Ajánlom is nekik. Már amilyen filmeket fognak bemutatni 2011-ben, csúsztassanak be pár Tim filmet a sok szemét közé ha nem nagy kérés biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2011. január 11. 16:51 #13
- törölt felhasználó -    
Júj de szeretem ezt a férfit*.*..amit csinál az egyszer fantaztikus*.*...nagyon nagy fan lettem az utóbbi időben^^...és nem...nem bántam meg:D w00t.gif
2014. július 03. 08:50 #14
- törölt felhasználó -    
Már épp témát akartam nyitni neki, amikor.. jéé itt egy kihalt topik. Jó lenne, ha többet írnánk, bele hisz Tim egy olyan tehetség, aki megérdemli azt hogy híres.
2014. augusztus 30. 22:20 #15
- törölt felhasználó -    
Tudtam, hogy nem létezik az, hogy ne legyen Tim Burtonről topik. laugh.gif Az elmúlt időben megint rátaláltam Burton műveire és hirtelen azon kaptam magam, hogy nyáladzok a Sweeney Toddra tudom, hogy látod: kösz k. a figyelmeztetést xD és idegesítően sokszor megnézem, és az Epiphanyt énekelgetem. Keverve néha Éjsötét Árnyékos Barnabas Collins nyelvjárással. Ami viszont jelen esetben is folyamatosan táplálja bennem az elvont kis világomat az a Beetlejuice, megnéztem, aztán megint, és újra, most meg ott tartok, hogy lefestem a szekrényemet fekete fehér csíkosra. rolleyes.gif A rajzfilmek/animációk közül bűn lenne egyet kiemelni, így inkább nem teszem, bár igen közel all hozzám a Frankenweenie és a Nightmare Before Christmas. ♥ Emellett nyomonkövetem minden egyes alkotását, legyen az szó egy szalvéta szélére firkantott figurától egészen a mozi filmekig. Nem fogom magasztalni mert megtettem a róla írt véleményemben, ami kifejező lett és letisztázom, hogy miért is szeretem és tisztelem ezt az embert, nagy hatással van az alkotásaimra, nem tagadom. Mondjuk egy Lincoln a vámpírvadászt még be kéne iktatnom.
2014. szeptember 30. 14:01 #16
Feri1741
Feri1741
új tag
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 223889
nekem eddig a 2007es Sweeney Todd, és az 1989es, legelső batman film tetszett a legjobban, ezek nagyon jók lettek. Áj fíííííl júúúúúú dzsoááánááááááááááááááá! áj fíííííííl júúúúúúúúúúú! rohog.gif baromi jó lett, imádom! És hát amit 89ben Jack Nicolson alakított a JOKER szerepével, hát,arra szavak nincsenek thumbsup.gif good.gif meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok