Király L. Norbi
2010. december 12. 20:24
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az elején nekem sem volt bajom vele. Mert az eleje még nem volt annyira nehéz és nem volt ekkora a tét. De most az utolsó háromban vagyunk és egy ÉNEK versenyben !!
A bent maradt másik két versenyzőnek legalább hangja is van és ha a zsűrin múlik akkor Norbi nem marad bent , de sajnos azokon az embereken múlik akik ugyan jót szórakoznak szombaton de majd ha megjelenik egy CD-je , tuti hogy nem fogják megvenni !!
És itt ez a gond ! Csabi és Nikolas legalább majd bírnak Cd-t eladni
A bent maradt másik két versenyzőnek legalább hangja is van és ha a zsűrin múlik akkor Norbi nem marad bent , de sajnos azokon az embereken múlik akik ugyan jót szórakoznak szombaton de majd ha megjelenik egy CD-je , tuti hogy nem fogják megvenni !!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. december 12. 22:00
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.12. 20:24)
Az elején nekem sem volt bajom vele. Mert az eleje még nem volt annyira nehéz és nem volt ekkora a tét. De most az utolsó háromban vagyunk és egy ÉNEK versenyben !!
Attól,hogy te nem vennéd meg ne beszélj többesszámba.Sok híres embernek van ilyen hangja.Rácz Gergő-Bennünk a világ-ban nem eröltette a hangját normálisan énekelt és nekem!ez bejött. Meg,ezt mindenkitöl kérdezem már hetek óta,mért kell a másikat szidni??Tehetséges volt mind,aki bejutott a legjobb 12 közé!
Peszti
2010. december 13. 18:11
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Előre is bocsi a Fanoktól,de nekem ez a véleményem:
Nagy Showman...és hát ennyit tudok róla elmondani.A hangja 1enlő a 0-lával.Sok-sok tehetség esett ki miatta akinek nem kellett volna.
Magával az emberrel nincs bajom,de nem bírom végighallgatni az ordibálását,mert ez nem énekhang.És hát ezt a Malek Miki is alátámasztja...szóval ennyi.Remélem Nikolas nyeri!!!
Nagy Showman...és hát ennyit tudok róla elmondani.A hangja 1enlő a 0-lával.Sok-sok tehetség esett ki miatta akinek nem kellett volna.
Magával az emberrel nincs bajom,de nem bírom végighallgatni az ordibálását,mert ez nem énekhang.És hát ezt a Malek Miki is alátámasztja...szóval ennyi.Remélem Nikolas nyeri!!!
Milesss
2010. december 13. 18:25
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (klarii09 @ 2010.12.13. 18:11)
Előre is bocsi a Fanoktól,de nekem ez a véleményem:
Igazad van. Miatta esett ki annyi tehetséges ember, a hangja 0, és ezt Malek Miklós is alátámasztja. De ezt nézni jó, és a sima CD-t nem fogják venni, csak a videoklipet.
2010. december 13. 18:27
Én nem vagyok oda érte... Szerintem ő nem énekel, hanem inkább ordítozik a színpadon. Miért nem a Csillag születik-be ment? XD Ott még talán nyert is volna... Mondjuk itt se kizárt...
2010. december 13. 18:30
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Idézet (Nixikee @ 2010.12.13. 18:27)
Én nem vagyok oda érte... Szerintem ő nem énekel, hanem inkább ordítozik a színpadon. Miért nem a Csillag születik-be ment? XD Ott még talán nyert is volna... Mondjuk itt se kizárt...
Teljesen egyetértek.
2010. december 15. 11:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.12.12. 22:00)
Attól,hogy te nem vennéd meg ne beszélj többesszámba.Sok híres embernek van ilyen hangja.Rácz Gergő-Bennünk a világ-ban nem eröltette a hangját normálisan énekelt és nekem!ez bejött. Meg,ezt mindenkitöl kérdezem már hetek óta,mért kell a másikat szidni??Tehetséges volt mind,aki bejutott a legjobb 12 közé!
Bocsi ha bántásnak érződött , hidd el nem akartam senkit megbántani
2010. december 15. 21:16
|
|
GrétiGirleper™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 2104 Csatolások: 103 Azonosító: 134954 offline
|
Idézet (MileyCyrusHU @ 2010.12.15. 21:15)
Ennek a fiatalembernek egyáltalán nincs hangja. Csak azért van bent mert ő egy bohóc.
Amúgy szerintem már igazán kieshetne, mert vannak nála tehetésgesebbek is (példa.: Veca aki kiesett.
)
Saját vélemény!!

teljesen igazad van
2010. december 15. 21:25
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Ez a Norbi gyerek egy tehetségtelen bohóc! Én elhiszem hogy sokan tudnak vele azonosulni, de kérek mindenkit ne azért nyerjen már valaki egy ilyen "tehetség" kutató versenyt mert nyomi
! Ha meg megnyeri remélem elhörögi majd a döntőben himnuszt mert akkor ez kell a népnek adjuk hát meg nekik Norbi! Szerintem tuti siker lenne!
2010. december 16. 08:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nagyon kíváncsi leszek, meddig húzza. Szerintem nem fogja megnyerni, bár kétségtelenül az egyik legkitartóbb és leglelkesebb rajongótábora neki van...
2010. december 18. 20:40
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Na, a D. Nagy Lajos duett után mondja valaki, hogy Norbi nem tud énekelni!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
2010. december 18. 21:48
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.18. 20:40)
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Egyetértek. Szerintem Norbi nem csak előadónak kiváló, de ha megerőlteti magát egy kicsi, igenis izgalmas hangja van a rekedtségével együtt. A refrént nagyon szépen énekelte, egy darab hamis hang vagy aláintonálás nem volt benne
Ami igazán fura volt, hogy mi történt D. Nagy hangjával???
2010. december 18. 21:51
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.18. 20:40)
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Egyetértek..Ez naon jó volt
2010. december 18. 22:24
Nikolasz helyett neki kellett volna továbbjutnia4 Biztos vagyok benne h hallunk még felőle! Hajrá CSABA!
Jó voltál NORBI
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.