Minden esetre November 7-én ott leszek a koncerten( GaGa)
Lady Gagát versenyre hívták ki
2010. október 16. 17:34
na kíváncsi leszek 
2010. október 16. 18:09
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
ez már csak azért is teljesen értelmetlen, mert ha a nézők döntenek, Gaga már csak azért is nyerni fog, mivel neki több rajongója van. innentől kezdve pedig már lényegtelen, ki a jobb.
2010. október 16. 18:11
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
és íme Alisa Apps, egyébként sztem ez a kössünk bele Gagába dolog már megérte, h sokan most hallják először a nevét (mint pl én is) rágugliznak, (mint pl én is) http://www.youtube.com/watch?v=AfTJnqY0P-o&feature=channel
2010. október 16. 18:35
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
2010. október 16. 18:46
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hülyeség.... teljesen... elég őrült, aki kihívta
2010. október 16. 19:27
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
A fejemet teszem Gagára!
2010. október 16. 19:49
jaj istenem,már hányszor ki akarták hívni ilyen kis pitiáner énekesek,akik azt mondják,hogy "jó,rendben,ez a lány egy ribanc,én sokkal jobb vagyok nála,eredeti csajszi vagyok,tele önbizalommal!" közben meg őket is felturbózzák,és mégsem felkapottak.Na vajon miért?Nem,nem Gaga miatt.Hanem azért,mert úgy látszik,mégsem kellenek annyira a népnek,mint azt ők elképzelték maguknak a rózsaszín szobácskájukban és világukban...
2010. október 16. 20:54
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
az lehet, hogy Gaga kisasszony nem tud vagy csak az én fülemnek ilyen gagyi a zenéje de ezt a csatát sztem Ő fogja nyerni de csak azért mert Ő nem a XXI. századba képzeli magát hanem egy kicsivel többe... ha meg ilyen irigyek rá akkor meg miért nem csinálják ugyanazt vagy hasonlót mint Gaga? A Disney is ugyan ez megy, hogy mindenki ugyanolyan műsort csinál mint Miley, Selena... ezért azt sem nézem (bocsi a Disney nézőktől) és sajnos vagy nem is sajnos de EZ VAN!!!
2010. október 16. 21:20
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Hajrá Gaga ^^ (L)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: