Gaga kisasszonyt nemrég kihívta az egyik kollégája, hogy megmérkőzzenek, ki a jobb. Igen ám, de a versenynek súlya is van, ráadásul egymillió dollárt kap a anyertes. Helyszíne egy arénában lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagát versenyre hívták ki
2010. október 16. 14:49
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szerintem is nyer majd!!!
2010. október 16. 14:52
Ki hívná ki?Gaga a legjobb!Ez egy kemény kihívás.
2010. október 16. 14:53
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Már nem azért, de akár a marketing az oka, akár nem annak, hogy GaGa sikeres, rengeteg rajongója van, és ha Gaga nyer, akkor nem feltétlenül azért, mert ő a jobb, hanem mert a rajongói elfogultak.
Ez az Alisa pedig szánalmasan próbál bejutni a köztudatba...
Ez az Alisa pedig szánalmasan próbál bejutni a köztudatba...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 16. 14:56
hát pukkadjon meg erre csk azt tudom mondai h irigy gagára na jó nem védeni akarom de így van és sztem meg az van h csk az akarja meg mutatni h ő a nagy kisaszony hát nézzük ki a jobb xd
2010. október 16. 14:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
EZ NAGYON SOK!!!
2010. október 16. 15:01
|
|
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline
|
Egyértelmű számomra, hogy Lady Gaga a jobb, mivel erről a másikról még nem is hallottam, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. ha elfogadja a kihívást biztos hogy Lady Gaga fog nyerni.
2010. október 16. 15:09
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Most komolyan, ki ez az Alisa Apps?
Ja, hogy nem ismeri senki, és így próbája felhívni magára a figyelmet?!
Nem tudom, mi alapján fogják eldönteni ki a jobb, de nemhiszem, hogy Gagát le tudná győzni
Ja, hogy nem ismeri senki, és így próbája felhívni magára a figyelmet?!
Nem tudom, mi alapján fogják eldönteni ki a jobb, de nemhiszem, hogy Gagát le tudná győzni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.