olyan kár hogy kiestek :'( , ők voltak a legjobbak a Megasztárban :'(
nem értem miért "Annácskát" kellett tovább engedni , basszus 11 éves előtte áll még az élet egy csomó esélye lett volna még , bezzeg az Adam's Comedy énekese is 23 éves nekik nem sok esélyük van .Sztem tök igazságtalan volt a zsűri döntése, bár Friderikusz is mellettük voksolt .
Megasztár 5: kiesett az Adam's Comedy
2010. október 16. 19:34
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
ők se voltak rosszak!!
2010. október 16. 20:15
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Na baszki, Varga Bernadett és az Adam's Comedy miatt néztem a Megasztárt! Így már tuti nem fogom! :'(
Jah és nagyon nem értek egyet a zsűrivel,mert Annácskának az iskolában van a helye!!!
Jah és nagyon nem értek egyet a zsűrivel,mert Annácskának az iskolában van a helye!!!
2010. október 16. 20:16
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
én örülök, hogy ők estek ki, de az Anna se oda való
2010. október 16. 20:46
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
hááááát ilyen nincs
komolyan Andreas aztán meg Adam's... nem akartam már azt se elhinni, hogy Andras kiesett de azt meg végkép nem, hogy az Adam's... Hajrááááá Békéscsaba!!!
2010. október 16. 20:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én is sajnálom, hogy kiestek, pedig tényleg nagyon jók voltak. Igazán igényes volt az összes produkciójuk. Igazságtalannak tartom, hogy Annát bennt tartották oO Egy 11 éves kislánynak semmi keresnivalója egy ilyen versenyben, ráadásul össze sem lehet hasonlítani az Adam's Comedy-vel. Egyszer mondott valami olyasmit Mester Tamás, hogy ez az együttes túl intelligens zenét játszik Magyarország-nak. Hát ezzel teljesen egyetértek és pont ezt mutatja meg, hogy ilyen hamar kiestek. Más részről viszont talán jobb is így, mert ők tényleg túl jók az ilyen májliszájrusz és társaira vevő embereknek. Így legalább nem kezdi őket el nyomni a viva és nem szaródnak el ők is, mint sokan mások (remélem).
2010. október 16. 21:24
Se Annácskát, se az Adam's Comedy-t nem bír om/tam. Szerintem mind a kettőjüknek ki kellet volna esni. Annának, mert nagyon fiatal és az Adam's Comedy-nek pedig azért, mert nem volt jó. Nagyon hamis volt.
2010. október 16. 23:29
Hát ez a Adams izé nagyon béna volt.
Anna meg tök tehetséges szal jó hogy ő jutott tovább!
Anna meg tök tehetséges szal jó hogy ő jutott tovább!
2010. október 17. 00:16
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Nem nagyon néztem, de azért hogy a kislány tovább jutott.....xD Sztem az Adam's Comedy és a kislány is borzalmas. Egyiket se bírtam. Előbb-utóbb mind elmegy melegebb éghajlatokra. Az egyetlen teheség a megasztárban szerintem Kökény Attila és ennyi, itt vége van a tehetségnek.
2010. október 17. 00:23
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
najó nem utálom.. csak most kicsit neheztelek rá XDD meg a zsűrire..
az Adam's Comedy legalább vmi egyedi kis stílust vitt a Megasztárba. de most..
az Adam's Comedy legalább vmi egyedi kis stílust vitt a Megasztárba. de most..
2010. október 17. 11:02
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
Sajnálom hogy ők estek ki 
Patai Annának kellett volna kiesnie
Patai Annának kellett volna kiesnie
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. október 17. 16:20
|
|
vighagnesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 132855 offline
|
Mindketten jók voltak, de azért nem értem a zsűrit. Annácskának jó a hangja, de 11 éves, majd 4-5 év múlva. Ezért sztm az Adam's Comedy-nek kellett volna továbbmennie.
2010. október 17. 22:00
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Nagyon rosszul döntött a zsűri. Igaz, hogy ez a szám unalmas volt, de mondjuk az az eredeti szám hibája volt, és nem tudom ki volt az az "okos", aki ezt a számot adta nekik. Patai Anna: hát... én a korhatárt följebb vinném 14-re.
U.i.: Adam's Comady volt a kedvencem, így fura lesz nélkülük.
U.i.: Adam's Comady volt a kedvencem, így fura lesz nélkülük.
2010. október 18. 15:43
Hát sajnálom őket, de örülök, hogy Anna tovább ment, mert nekem ő az egyik "legkedvencebb" kedvencem, és bár az Adam's Comedy is jó (volt
), mégis örülök, hogy Anna ment tovább.
2010. október 19. 13:22
sajnálom az Adams Comedyt!
Jók volták,de félő bevallani,hogy Anna jobban tetszett!
Jók volták,de félő bevallani,hogy Anna jobban tetszett!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.