Megasztár 5: kiesett az Adam's Comedy
2010. október 16. 15:28
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
hát nem voltak anniyra jók
2010. október 16. 15:36
|
|
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline
|
Biztos vagyok benne, hogy a Megasztár számos nézőt elveszített ezzel a húzásával.ez az Annácska, ha még benne lessz is a legjobb 5-be, (bár remélem nem) akkor se vár rá még legalább 4-5 évig semmi, hiszen ő biztos nem jár majd az egész országban koncertezni, nem fog klippeket csinálni,hiszen az iskola padban fog ülni, pár hónap múlva elfelejti mindenki! az Adam's Comedy-ben sokkal több lehetőség volt/van
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. október 16. 16:38
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
én nagyon sajnálom. megsirattam őket és nagyon nem értek egyet a zsűri döntésével, hogy ezt a kislányt nyomták tovább. neki még rengeteg ideje és esélye lett volna arra, hogy befusson, de ehhez még fiatal. nem lenne itt a helye. a suliba kéne ülnie, a színpadon pedig az Adam's-nak kéne lennie.!
2010. október 16. 17:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nagyon nem értettem egyet a döntéssel.
Én Annát küldtem volna haza. Mert bár nagyon ügyes a kislány, de nem ebbe a műsorba való. Az Adam's Comedy pedig egy érdekes és tehetséges kis formáció volt. Remélem, hallunk még róluk.
Személy szerint Dávidot és Bencét tereltem volna a zsűri elé, és Bencét küldtem volna haza. Amit levágott, hát az minden volt, csak nem jó. o.O
Személy szerint Dávidot és Bencét tereltem volna a zsűri elé, és Bencét küldtem volna haza. Amit levágott, hát az minden volt, csak nem jó. o.O
2010. október 16. 17:47
ez kicsit gáz volt,azt a kis csajt kellet volna kidobni,de mind1:@
2010. október 16. 18:12
én szerettem őket de az a kis majom p anna maradt benn nincs isten
2010. október 16. 18:14
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Sajnos nem láttamm mert nerm voltam itthon
:S de nagyon sajnálom h kiestek!!! mér nem az a szij melinda??? :/
2010. október 16. 18:18
sztem se!!!de az uccsó zene sztem nem vmi jó választás volt
2010. október 16. 18:55
Nekem Anna nem igazán szimpi, ezért őt ejtettem volna ki. De hát végül is így is jó.
2010. október 16. 19:04
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.16. 17:44)
Nagyon nem értettem egyet a döntéssel.
Én Annát küldtem volna haza. Mert bár nagyon ügyes a kislány, de nem ebbe a műsorba való. Az Adam's Comedy pedig egy érdekes és tehetséges kis formáció volt. Remélem, hallunk még róluk.
Ezzel úgy ahogy van, egyet értek!!!
Vagyis elismerem, hogy Bence ügyes azért...csak amikor más stílusba 'csap' bele, mindig elvérzik egy kicsit...A műsor végére nem marad belőle semmi:S
2010. október 16. 19:05
Bocsi a rajongóktól ,de szerintem unalmasak voltak. Igaz, hogy van tehetségük
2010. október 16. 19:13
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.16. 12:20)
Erről írtam egy másik topikban. Ők igényes zenét játszottak, de a britniszpirszen nevelkedett hallgatóság nem tudja értékelni a valódi zenét.
A kislány helyes, meg aranyos volt, de kiröhögtem amikor Fridi kérdezte a szinfalak mögött tőle, hogy mit fog énekelni.
Azt felelte, hogy Miley Cyrustól a Girls just wanna have fun-t. Namost, azt Cindy Lauper énekelte 1984-ben amikor a májlikája még meg sem született. Legalább készülne belőle, hogy mit is énekel.
A kislány helyes, meg aranyos volt, de kiröhögtem amikor Fridi kérdezte a szinfalak mögött tőle, hogy mit fog énekelni.
Azt felelte, hogy Miley Cyrustól a Girls just wanna have fun-t. Namost, azt Cindy Lauper énekelte 1984-ben amikor a májlikája még meg sem született. Legalább készülne belőle, hogy mit is énekel.
Az még egy dolog, hogy Annácska nem tudta, hogy kié a dal, eez a legkevesebb!
De az, hogy semmi hangos gyerekek jutnak tovább...Csak mert rekesztenek egyet (Bence), dobnak egy csábos mosolyt (Bence, Dávid), a tinik nagy része elolvad, plusz ehhez jön még egy kisebb rokonság is, és ezért szavaznak ezerrel, és csak ezért kiesnek olyan gyöngyszemek, tehetségek, mint az Adam's Comedy...vagy például Csákvári László...az szégyen.
Számomra legalább is nehéz feldolgozni:D Utolsó reményem Kökény Attila-Szíj Melinda páros:)
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 16. 19:14
|
|
Bullet_Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 135337 offline
|
Sajnáltam h kiestek...jók voltak!!
2010. október 16. 19:15
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én tényleg sajnálom hogy kiestek, nagyon meglepődtem. Egyébként az én kedvenceim Szíj Melinda és Dávid.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.