Megasztár 5: kiesett az Adam's Comedy
2010. október 16. 14:00
A következő kieső. nem lepődnék meg, ha a kis pisis lenne......De ez az Adam's valami nagyon gyenge volt!!!
2010. október 16. 14:05
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Szerintem nem voltak unalmasak, nem csak előadták a dalt áthangszerelték olyanra amilynek ők. Halottam már a dalaikat a versenyen kívül és azok is tetszetek, én nekik drukkoltam.
Az hogy egy 11 éves kislányt juttattak tovább akinek iskolában van a helye és nem a tv-ben az hatalmas nagy felelőtlenség.(már magában az is felelőtlenség hogy ilyen fiatalon esélye lehet)
Szörnyen sajnáltam őket, de lehet jobb is hogy annyira nem fogják felkapni őket megmaradnak igazi zenészeknek és nem lesznek a média egyik alapanyaga.
Nekem rettenetesen bejönek, igényes zenét csinálnak, úgyhogy megpróbálom követni a munkájukat.
Az hogy egy 11 éves kislányt juttattak tovább akinek iskolában van a helye és nem a tv-ben az hatalmas nagy felelőtlenség.(már magában az is felelőtlenség hogy ilyen fiatalon esélye lehet)
Szörnyen sajnáltam őket, de lehet jobb is hogy annyira nem fogják felkapni őket megmaradnak igazi zenészeknek és nem lesznek a média egyik alapanyaga.
Nekem rettenetesen bejönek, igényes zenét csinálnak, úgyhogy megpróbálom követni a munkájukat.
2010. október 16. 14:09
én nagyon nem értettem egyet azzal, h az adam's comedy esett ki. bár nem ők voltak a legjobbak, azért akkor sem egy 11 éves kislányt kellett volna tovább juttatni. igaz,h szép hangja van, de nagyon fiatal.
2010. október 16. 14:15
Persze hogy kidobják azokat akikben van némi eredetiség...itt csak a frazírozós, utánozógépek nyerhetnek, akik kiállnak, minden érzelmet nélkülözve és leutánozzák az eredeti előadót...
2010. október 16. 14:16
jajj de jo hogy kiestek mert nagyon utáltam oket oan alvo zenéket játszottak az jok voltak a számok csak az a ádám énekelte ugy hogy alva ugy hogy nagyonnagyon boldog vagyok jah és hozzá teszem ´´LUZEREK
p´´MéG éNIS JOBBAN éNEKLEK TOLUK hahahahaha´´BéNáK´´
2010. október 16. 14:24
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Ők voltak a legjobbak, mert mást mertek csinálni, mint a többi énekes. Eddig sem néztem a megasztárt, most pedig már tuti, hogy nem fogom.
2010. október 16. 14:25
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.10.16. 12:40)
Már sok helyen leírtam,itt is megteszem
Teljesen meglepett hogy ők estek ki...Egyszerűen nevetséges hogy egy kislányt jutattak tovább akinek mellesleg az iskolában lenne a helye nem egy színpadon hogy ugráljon ide-oda néhány sort. Ugyanaz lesz vele mint a Lüszivel,nem értem hogy nem tűnik ez fel nekik. Az Adam's Comedy-ben sokkal több volt a lehetőség,a fantázia. Azzal hogy kiejtették őket számomra a megasztár végleg a leggyengébb tehetségkutató lett amit valaha láttam. Rajtuk kívül még Szíj Melindát és Kökény Attilát tartom tehetségesnek de ennyi..ahol olyan zsűri van aki ennyire nem ért az egészhez láthatóan,az nem érdekel. Remélem látjuk majd még az Adam's Comedy-t valahol.
Teljesen meglepett hogy ők estek ki...Egyszerűen nevetséges hogy egy kislányt jutattak tovább akinek mellesleg az iskolában lenne a helye nem egy színpadon hogy ugráljon ide-oda néhány sort. Ugyanaz lesz vele mint a Lüszivel,nem értem hogy nem tűnik ez fel nekik. Az Adam's Comedy-ben sokkal több volt a lehetőség,a fantázia. Azzal hogy kiejtették őket számomra a megasztár végleg a leggyengébb tehetségkutató lett amit valaha láttam. Rajtuk kívül még Szíj Melindát és Kökény Attilát tartom tehetségesnek de ennyi..ahol olyan zsűri van aki ennyire nem ért az egészhez láthatóan,az nem érdekel. Remélem látjuk majd még az Adam's Comedy-t valahol.
Na, én ezért nem nézem a Megasztárt. Egyszerűen a misztikum, amit köré akarnak fonni, már az nevetséges. Egy épkézláb tehetség nincs bent. Én eddig csak bele-belenéztem a Megasztárba, annyi bőven elég volt, hogy rájöjjek a TV2 egyszerűen nem tud műsort csinálni.
Ez a Patai Annácska is mi a fenét keres bent? 11 éves, semmi extra hangja nincs. Ezzel a hanggal énekkarban elférne, de hogy majd megasztár legyen belőle, na persze. Lüszikéből sem lett semmi, belőle sem lesz.
Nem láttam a Comedy produkcióját, úgyhogy róluk nyilatkozni nem tudok. Anna nagyon "színvonalas" énekét láttam. Már az nevetséges és szánalmas volt, ahogy szegény lányt beöltöztették. Ez a dal nem egy 11 éves kislánynak való! De hát ezt a nagyérdemű zsűri nem vette észre, gratula
2010. október 16. 14:27
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Jók voltak, jót zenéltek, ügyik voltak stb, stb, de a szombati előadásuk borzasztó volt és borzasztó unalmas-.- Simán megcsinálhatták volna nagyon pöpecre, a dal is jó volt, nem választottak rosszat (nem vagyok egy nagy Britney fan, de ebből simán nagy durranást csinálhattak volna-.-), dehát nem csináltak semmit. Szeritem a szombati előadás...hááát...
Anna jobb náluk, viszont őmeg túl fiatal és az iskolában van a helye.
Nekem 8, nem én vagyok a zsűri, én megmodtam a véleményemet^^"
Anna jobb náluk, viszont őmeg túl fiatal és az iskolában van a helye.
Nekem 8, nem én vagyok a zsűri, én megmodtam a véleményemet^^"
2010. október 16. 14:27
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (vsvikibaby @ 2010.10.16. 14:16)
jajj de jo hogy kiestek mert nagyon utáltam oket oan alvo zenéket játszottak az jok voltak a számok csak az a ádám énekelte ugy hogy alva ugy hogy nagyonnagyon boldog vagyok jah és hozzá teszem ´´LUZEREK
Na ez nagyon értelmes.
Grat.
Ebből is kiderül mennyire értékelik a normális, igényes zenét. Nem csak elénekelték úgy ahogy már előttük jópáran, megmerték tenni azt hogy egy kis részt magukból is beleraktak.
Idézet
Ők voltak a legjobbak, mert mást mertek csinálni, mint a többi énekes. Eddig sem néztem a megasztárt, most pedig már tuti, hogy nem fogom.
Pontosan
én miattuk néztem de mostantól találok jobb programot is
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. október 16. 14:44
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
láttam...én úgy imádtam öket sőt az Ádám nagyon hasonlít a sajáttesómra aki szintén énekes
2010. október 16. 14:44
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
hat... eleg jok a fiuk de van valami igazsag abban amit a zsuri mondott! de orulok hogy annat engettek tovabb!
2010. október 16. 14:54
Na ne már... azt a kis ... (nem mondom ki) választották? NEM ODAVALÓ, és mint sokszor mondtam, a hangja szép marad, jelentkezhetett volna évek múlva is, és akkor lehet, hogy más emberek is jobban megkedvelik!
2010. október 16. 15:09
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Itt minden negatív véleménnyel élő személy betöltötte legalább a 12. életévét, és épphogy eléri a 13-at.
Most azokról beszélek akik az A'C zenéjét fikázták le, és nem azokról, akik egyszerűen a műsort nem szeretik...Hát van ilyen.
De aki 'fuj, utálom őket'-ezik, meg 'jaaj semmit tehetségük nem volt' azoknak csak gratulálni tudok a silány zenei érzékükhöz. Mindenki megragadt az SP meg Barbee színvonalon (elnézést a rajongóktól)?
Most azokról beszélek akik az A'C zenéjét fikázták le, és nem azokról, akik egyszerűen a műsort nem szeretik...Hát van ilyen.
De aki 'fuj, utálom őket'-ezik, meg 'jaaj semmit tehetségük nem volt' azoknak csak gratulálni tudok a silány zenei érzékükhöz. Mindenki megragadt az SP meg Barbee színvonalon (elnézést a rajongóktól)?
2010. október 16. 15:22
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2010.10.16. 15:09)
Itt minden negatív véleménnyel élő személy betöltötte legalább a 12. életévét, és épphogy eléri a 13-at.
Minden elismerésem a tied.
2010. október 16. 15:25
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (vsvikibaby @ 2010.10.16. 14:16)
Ugye azzal tisztában vagy, drága, hogy ezzel a hozzászólással magadat minősítetted?
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.