Starity

Megasztár 5: kiesett az Adam's Comedy

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 16. 13:50 #41
kira96
kira96
visszatérő vendég

StátuszVastag Tomi, Csabi <3 Bones <3 Selena <3 Adam <3 Szavazás, jelölés visszamegy :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 106
Csatolások: 34
Azonosító: 132183
sajnáltam őket sad.gif(( ahogy a múlt héten Andreas-t is. sorra esnek ki a kedvenceim sad.gif
2010. október 16. 13:55 #42
Évipop66
Évipop66
új tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 135970
nem nagy kedvencem az adams comedy! nekem csak a lady gagás zene tetszett!! de a billi jeans az vmi... volt nekem nem tetszett! maradjunk ennyiél
2010. október 16. 13:56 #43
lilla771
lilla771

StátuszCselekedj!! Éld az életed!! :)
Hozzászólás: 637
Csatolások: 22
Azonosító: 135144
Hát szerintem is uncsi volt!!De a kislány nem hinném hogy 11 éves!De sok sikert neki! smileeee.gif
2010. október 16. 14:00 #44
- törölt felhasználó -    
A következő kieső. nem lepődnék meg, ha a kis pisis lenne......De ez az Adam's valami nagyon gyenge volt!!!
2010. október 16. 14:01 #45
- törölt felhasználó -    
Amúgy az egész Megasztár paletta rettentő gyenge a x-faktorhoz képest!!! A legerősebb megasztáros is gyengébb, mint a leggyengébb x-faktoros!!!
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2010. október 16. 14:05 #46
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Szerintem nem voltak unalmasak, nem csak előadták a dalt áthangszerelték olyanra amilynek ők. Halottam már a dalaikat a versenyen kívül és azok is tetszetek, én nekik drukkoltam.
Az hogy egy 11 éves kislányt juttattak tovább akinek iskolában van a helye és nem a tv-ben az hatalmas nagy felelőtlenség.(már magában az is felelőtlenség hogy ilyen fiatalon esélye lehet)
Szörnyen sajnáltam őket, de lehet jobb is hogy annyira nem fogják felkapni őket megmaradnak igazi zenészeknek és nem lesznek a média egyik alapanyaga. smileeee.gif

Nekem rettenetesen bejönek, igényes zenét csinálnak, úgyhogy megpróbálom követni a munkájukat. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Fuller, EszterLondon, janet7
2010. október 16. 14:09 #47
- törölt felhasználó -    
én nagyon nem értettem egyet azzal, h az adam's comedy esett ki. bár nem ők voltak a legjobbak, azért akkor sem egy 11 éves kislányt kellett volna tovább juttatni. igaz,h szép hangja van, de nagyon fiatal.
2010. október 16. 14:15 #48
- törölt felhasználó -    
Persze hogy kidobják azokat akikben van némi eredetiség...itt csak a frazírozós, utánozógépek nyerhetnek, akik kiállnak, minden érzelmet nélkülözve és leutánozzák az eredeti előadót...
3 felhasználónak tetszik: Fuller, EszterLondon, raspberry
2010. október 16. 14:16 #49
- törölt felhasználó -    
jajj de jo hogy kiestek mert nagyon utáltam oket oan alvo zenéket játszottak az jok voltak a számok csak az a ádám énekelte ugy hogy alva ugy hogy nagyonnagyon boldog vagyok jah és hozzá teszem ´´LUZEREK tongue.gifp´´MéG éNIS JOBBAN éNEKLEK TOLUK hahahahaha´´BéNáK´´
2010. október 16. 14:24 #50
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Ők voltak a legjobbak, mert mást mertek csinálni, mint a többi énekes. Eddig sem néztem a megasztárt, most pedig már tuti, hogy nem fogom.
3 felhasználónak tetszik: raspberry, EszterLondon, Fuller
2010. október 16. 14:25 #51
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (WhiteAngel @ 2010.10.16. 12:40)
Már sok helyen leírtam,itt is megteszem
Teljesen meglepett hogy ők estek ki...Egyszerűen nevetséges hogy egy kislányt jutattak tovább akinek mellesleg az iskolában lenne a helye nem egy színpadon hogy ugráljon ide-oda néhány sort. Ugyanaz lesz vele mint a Lüszivel,nem értem hogy nem tűnik ez fel nekik. Az Adam's Comedy-ben sokkal több volt a lehetőség,a fantázia. Azzal hogy kiejtették őket számomra a megasztár végleg a leggyengébb tehetségkutató lett amit valaha láttam. Rajtuk kívül még Szíj Melindát és Kökény Attilát tartom tehetségesnek de ennyi..ahol olyan zsűri van aki ennyire nem ért az egészhez láthatóan,az nem érdekel. Remélem látjuk majd még az Adam's Comedy-t valahol.

Na, én ezért nem nézem a Megasztárt. Egyszerűen a misztikum, amit köré akarnak fonni, már az nevetséges. Egy épkézláb tehetség nincs bent. Én eddig csak bele-belenéztem a Megasztárba, annyi bőven elég volt, hogy rájöjjek a TV2 egyszerűen nem tud műsort csinálni.
Ez a Patai Annácska is mi a fenét keres bent? 11 éves, semmi extra hangja nincs. Ezzel a hanggal énekkarban elférne, de hogy majd megasztár legyen belőle, na persze. Lüszikéből sem lett semmi, belőle sem lesz.
Nem láttam a Comedy produkcióját, úgyhogy róluk nyilatkozni nem tudok. Anna nagyon "színvonalas" énekét láttam. Már az nevetséges és szánalmas volt, ahogy szegény lányt beöltöztették. Ez a dal nem egy 11 éves kislánynak való! De hát ezt a nagyérdemű zsűri nem vette észre, gratula meghajolo.gif
2010. október 16. 14:27 #52
AdamLLGaga
AdamLLGaga
visszatérő vendég

StátuszHa az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét :)
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 134769
Jók voltak, jót zenéltek, ügyik voltak stb, stb, de a szombati előadásuk borzasztó volt és borzasztó unalmas-.- Simán megcsinálhatták volna nagyon pöpecre, a dal is jó volt, nem választottak rosszat (nem vagyok egy nagy Britney fan, de ebből simán nagy durranást csinálhattak volna-.-), dehát nem csináltak semmit. Szeritem a szombati előadás...hááát...
Anna jobb náluk, viszont őmeg túl fiatal és az iskolában van a helye.
Nekem 8, nem én vagyok a zsűri, én megmodtam a véleményemet^^"
2010. október 16. 14:27 #53
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (vsvikibaby @ 2010.10.16. 14:16)
jajj de jo hogy kiestek mert nagyon utáltam oket oan alvo zenéket játszottak az jok voltak a számok csak az a ádám énekelte ugy hogy alva ugy hogy nagyonnagyon boldog vagyok jah és hozzá teszem ´´LUZEREK tongue.gifp´´MéG éNIS JOBBAN éNEKLEK TOLUK hahahahaha´´BéNáK´´

Na ez nagyon értelmes.
Grat.
Ebből is kiderül mennyire értékelik a normális, igényes zenét. Nem csak elénekelték úgy ahogy már előttük jópáran, megmerték tenni azt hogy egy kis részt magukból is beleraktak.

Idézet
Ők voltak a legjobbak, mert mást mertek csinálni, mint a többi énekes. Eddig sem néztem a megasztárt, most pedig már tuti, hogy nem fogom.

Pontosan meghajolo.gif
én miattuk néztem de mostantól találok jobb programot is
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. október 16. 14:44 #54
juli és ancsi
juli és ancsi
$€Ł€N@ F( )R€V€R™

StátuszWisthle baby!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
Hozzászólás: 851
Csatolások: 18
Azonosító: 131210
láttam...én úgy imádtam öket sőt az Ádám nagyon hasonlít a sajáttesómra aki szintén énekes
2010. október 16. 14:44 #55
mileyfanbogi
mileyfanbogi

Státuszhttp://barmimegtortenhetwith1d.blogspot.ro/ http://mylifeinquotesx.blogspot.ro/
Hozzászólás: 775
Csatolások: 38
Azonosító: 108754
hat... eleg jok a fiuk de van valami igazsag abban amit a zsuri mondott! de orulok hogy annat engettek tovabb!
2010. október 16. 14:54 #56
- törölt felhasználó -    
Nem Annát kellet volna továbjuttatni..
2010. október 16. 14:54 #57
- törölt felhasználó -    
Na ne már... azt a kis ... (nem mondom ki) választották? NEM ODAVALÓ, és mint sokszor mondtam, a hangja szép marad, jelentkezhetett volna évek múlva is, és akkor lehet, hogy más emberek is jobban megkedvelik!
2010. október 16. 15:09 #58
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Itt minden negatív véleménnyel élő személy betöltötte legalább a 12. életévét, és épphogy eléri a 13-at.

Most azokról beszélek akik az A'C zenéjét fikázták le, és nem azokról, akik egyszerűen a műsort nem szeretik...Hát van ilyen.

De aki 'fuj, utálom őket'-ezik, meg 'jaaj semmit tehetségük nem volt' azoknak csak gratulálni tudok a silány zenei érzékükhöz. Mindenki megragadt az SP meg Barbee színvonalon (elnézést a rajongóktól)?
4 felhasználónak tetszik: raspberry, EszterLondon, Fuller, janet7
2010. október 16. 15:22 #59
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Idézet (Kelsey @ 2010.10.16. 15:09)
Itt minden negatív véleménnyel élő személy betöltötte legalább a 12. életévét, és épphogy eléri a 13-at.
Most azokról beszélek akik az A'C zenéjét fikázták le, és nem azokról, akik egyszerűen a műsort nem szeretik...Hát van ilyen.
De aki 'fuj, utálom őket'-ezik, meg 'jaaj semmit tehetségük nem volt' azoknak csak gratulálni tudok a silány zenei érzékükhöz. Mindenki megragadt az SP meg Barbee színvonalon (elnézést a rajongóktól)?

Minden elismerésem a tied. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, gillanyi13
2010. október 16. 15:25 #60
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Idézet (vsvikibaby @ 2010.10.16. 14:16)

Ugye azzal tisztában vagy, drága, hogy ezzel a hozzászólással magadat minősítetted?
1 felhasználónak tetszik: gillanyi13
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok