Demi Lovato megvédte Miley Cyrust
2010. október 16. 13:30
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Cukii,de ideáig Selena volt a legjobbja.Mellette is mindig kiállt.Aztán jött Miley. 

De am naon cukik együtt.
De am naon cukik együtt.
2010. október 16. 13:32
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
ez kedves Demitől
cukik együtt és remélem,hogy sokáig tart a BFF-ség............Miley Demi páros jobb mint a Delena
2010. október 16. 13:35
nem tudom, milyen szer hatása alatt állt, amikor ezt mondta, de szerintem ez egy elhamarkodott kijelentés volt.....
2010. október 16. 14:08
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
naon ari! és igaza is van!
2010. október 16. 14:31
hát nem édes ˙-˙
most már Demit jobban szeretem egy fokkal,mint milzt =]
diley covato♥4ever!!!
most már Demit jobban szeretem egy fokkal,mint milzt =]
diley covato♥4ever!!!
2010. október 16. 14:39
Idézet (Becky @ 2010.10.16. 13:35)
nem tudom, milyen szer hatása alatt állt, amikor ezt mondta, de szerintem ez egy elhamarkodott kijelentés volt..
2010. október 16. 14:53
ez a brátság nkem is van ien barátnőm aki kiáll mellettem amikor kell és én naon szerretem remélem örök barik leszünk
2010. október 16. 15:00
hát ilyenek a legjobb barátnők 

aranyos Demi nagyon 
2010. október 16. 15:04
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
Demi mindig is aranyos volt ilyen téren. 
Selena szerintem nem mindig őszinte a rajongókkal, de ő alapozza meg a legjobban a hírnevét három disney-csaj közül, csak arra leszek kíváncsi, hogy egy vagy két év múlva kik fognak mellette állni, ha valami folytán nem úgy folytatódna a karrierje, ahogy kiszámította a menedzsere. Remélem, azért nem fog úgy járni, mint Miley, hogy a legtöbb rajongó már nem fogja annyira szeretni, és az állítólagos barátai is elpártolnak mellőle.
Selena szerintem nem mindig őszinte a rajongókkal, de ő alapozza meg a legjobban a hírnevét három disney-csaj közül, csak arra leszek kíváncsi, hogy egy vagy két év múlva kik fognak mellette állni, ha valami folytán nem úgy folytatódna a karrierje, ahogy kiszámította a menedzsere. Remélem, azért nem fog úgy járni, mint Miley, hogy a legtöbb rajongó már nem fogja annyira szeretni, és az állítólagos barátai is elpártolnak mellőle.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: