Starity

Zoey Deutch

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 16. 00:26 #1
Nikaaa
Nikaaa
team free will
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Mindössze annyit szeretnék tőletek kérni,hogy írjátok meg a véleményeteket az új TSLOD-szereplőről smileeee.gif Kezdem én:
Nekem valamiért alapból szimpatikus volt.Nem tudom miért,de valami megfogott a játékában smileeee.gif Egyébként egy nagyon bájos,tehetséges lányról beszélünk laugh.gif Szerintem még sokra viheti,ha a Disney lát benne tehetséget,még talán egy főszerepet is megkaparinthat egy jó kis sorozatban biggrin.gif Sok szerencsét neki
2010. október 16. 08:54 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nikaaa @ 2010.10.16. 00:26)
Mindössze annyit szeretnék tőletek kérni,hogy írjátok meg a véleményeteket az új TSLOD-szereplőről smileeee.gif Kezdem én:
Nekem valamiért alapból szimpatikus volt.Nem tudom miért,de valami megfogott a játékában smileeee.gif Egyébként egy nagyon bájos,tehetséges lányról beszélünk laugh.gif Szerintem még sokra viheti,ha a Disney lát benne tehetséget,még talán egy főszerepet is megkaparinthat egy jó kis sorozatban  biggrin.gif Sok szerencsét neki

Nikaaa ez a TSLOD= The Suite Life on Deck? x'DDD mert ha igen akkor véleményezem a csajszit x'DD de ezek szerint jólgondoltam megnéztem neten x'DD..
szoval én még nemláttam azt a részt amiben szerepelt de bíztos jólesz smileeee.gifsmileeee.gif majd többet tudok róla mondani ha láttammár azt a részt biggrin.gif
2010. október 16. 20:50 #3
- törölt felhasználó -    
Hát...szerettem,jól alakított,meg minden,csak hát most elég gyorsan lecserélték(Katelyn Pacitto)és szerintem az új lány sokkal jobb színésznő,meg szebb is,szóval már nem hiányolom smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok