Bereczki Zoltán a JLS-ről koppintott
2010. október 15. 21:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
imádom a JLSt, meg Bereczkit is...
1 felhasználónak tetszik:
niczy
2010. október 15. 21:40
Idézet (Aliasanna @ 2010.10.15. 21:33)
Azt meg nem hiszem, hogy nagyon kikérte volna a JLS engedélyét, a magyar "sztároknál" ez nem szokás, utána meg megvannak lepődve a milliós kártérítési perek miatt.
Attól mert szerzők voltak nem biztos hogy övéké a jog. A jog teljesen más. Nem tudjuk kié a jog. Akié a jog, az árulhatta a zenei alapokat. Kíváncsi leszek hogy lesz-e ebből valami később mert ez a fiúcsapat annyira még nem híres, Bereczkiből meg soha nem lesz világsztár, ki tudja talán nem is hallották még egymás neveit és soha nem is fogják.
2010. október 15. 21:53
Idézet (kateblock @ 2010.10.15. 21:40)
Attól mert szerzők voltak nem biztos hogy övéké a jog. A jog teljesen más. Nem tudjuk kié a jog. Akié a jog, az árulhatta a zenei alapokat. Kíváncsi leszek hogy lesz-e ebből valami később mert ez a fiúcsapat annyira még nem híres, Bereczkiből meg soha nem lesz világsztár, ki tudja talán nem is hallották még egymás neveit és soha nem is fogják.
Szerintem mivel az angol verzió dalszövege ugyanaz, ezért tuti, hogy Bereczki tudja, kinek a szövege. Másolni nem lehet csak úgy, szelektív látással
2010. október 15. 22:05
Idézet (Dancsy @ 2010.10.15. 21:53)
Szerintem mivel az angol verzió dalszövege ugyanaz, ezért tuti, hogy Bereczki tudja, kinek a szövege. Másolni nem lehet csak úgy, szelektív látással 
Ha másolta. De ez nem is ésszerű. Ha tényleg másolni akart volna miért nem másolt egy nevesebbet meg jobbat? Ez nem is az ő stílusa.
2010. október 15. 22:19
Idézet (kateblock @ 2010.10.15. 22:05)
Ha másolta. De ez nem is ésszerű. Ha tényleg másolni akart volna miért nem másolt egy nevesebbet meg jobbat? Ez nem is az ő stílusa. 
Azért nem másolt nevesebbet, mert akkor rögtön észre lehetett volna venni. A JLS-t nem annyira ismerik, ezért akár el is könyvelheti teljes mértékben az ő szerzeményének. Ha ez a szándéka...
Amúgy egyértelmű, hogy nem az ő stílusa, mert most megy át valami stílusváltáson állítólag. De ha az albumon mindegyik ilyen jellegű pop lesz (amivel amúgy semmi bajom), akkor messze elkerülöm a zenéjét. Ez vagy nem áll neki jól, vagy az ő szájából gagyin hangzik.
Mindegy, részemről befejeztem ezt a copy-témát, Kickstart forevör, písz.
2010. október 15. 22:43
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Hát jó. a JlS-hez képest Bereczki nem túl jó.
DE ha a Magyarországot nézzük, szerintem nem kis tehetségnek számít az országon belül. Pedig én még nem is vagyok olyan nagy rajongója...
DE ha a Magyarországot nézzük, szerintem nem kis tehetségnek számít az országon belül. Pedig én még nem is vagyok olyan nagy rajongója...
niczy
2010. október 15. 22:45
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
ajj gyerekek.. ez nem koppincsolás.. tuti el van rendezve h felhasználja a zenét.. meg a szöveget blablabla
vagy ti még nem hallottatok olyat hogy vki magyarul elénekelt vna egy számot ami más szerzeménye??
-.-"
vagy ti még nem hallottatok olyat hogy vki magyarul elénekelt vna egy számot ami más szerzeménye??
-.-"
niczy
2010. október 15. 22:58
|
|
wadfruttivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.17. Hozzászólás: 148 Csatolások: 25 Azonosító: 74346 offline
|
Nekem is a JLS verzió tetszik jobban.
OFF: Viszont ugyanez volt Kovácsovics Fruzsinánál is. Megvádolták,hogy az "Itt a vége,fuss el végre" című dala,Ewa Farna "Přátelství" című számának koppintása. Aztán persze kiderült,hogy a számot Jamie Winchester írta...
OFF: Viszont ugyanez volt Kovácsovics Fruzsinánál is. Megvádolták,hogy az "Itt a vége,fuss el végre" című dala,Ewa Farna "Přátelství" című számának koppintása. Aztán persze kiderült,hogy a számot Jamie Winchester írta...
2010. október 15. 23:12
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
azért volt olyan ismerös a hangzásaa!!
de a jls télleg kobb:D
2010. október 16. 00:07
|
|
elizaliziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 127398 offline
|
először miley kesha-ról most meg ez....
mi ez alkotói válság vagy szimpla lustaság...
ha így megy tovább mi lesz selena gagáról koppint (ami teljességgel lehetelen)
mi ez alkotói válság vagy szimpla lustaság...
ha így megy tovább mi lesz selena gagáról koppint (ami teljességgel lehetelen)
2010. október 16. 01:38
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Rileah @ 2010.10.15. 20:36)
Backstreet Boys - Straight Through My Heart < JLS - Kickstart < Bereczki Zoltán - Kerek egész
ennyi. a Backstreet Boysból eredt, a JLS is másolt... szánalmas
ennyi. a Backstreet Boysból eredt, a JLS is másolt... szánalmas
Ezt a hozzászólást, tényleg senki nem olvasta el azok közül, akik utána kezdtek el kommentelni?
2010. október 16. 09:07
Ez a két szám teljesen ugyanolyan :S De mondjuk nekem tetszik (:
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.