a JLS ezerszer jobb
Bereczki Zoltán a JLS-ről koppintott
2010. október 15. 20:38
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Ez tényleg egy az egyben ugyanaz, de az eredeteti jobb valamivel.. :)
2010. október 15. 20:44
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
pff...idáig süllyedtünk mi magyarok grat. -.-
2010. október 15. 20:45
Karina: köszi szépen!

Én nem tudom, hogy megvette-e a dal alapját, de a Kerek egészből van egy angol verzió, aminek még a szövege is ugyanez. A címe Leave Me Alone, amit az eredeti refrénjében ismételgetnek. Mert ugye a címe nem lehet ugyanaz...
Annyi a különbség még, hogy ő énekli, amúgy más nem.
Még meg is néztem egy interjút Bereczkivel, ami nemrég készült és a klippel kapcsolatos, de még abban sem beszélt erről, és még csak nem is kérdezték. Szóval fogalmam sincs.
Én nem tudom, hogy megvette-e a dal alapját, de a Kerek egészből van egy angol verzió, aminek még a szövege is ugyanez. A címe Leave Me Alone, amit az eredeti refrénjében ismételgetnek. Mert ugye a címe nem lehet ugyanaz...
Még meg is néztem egy interjút Bereczkivel, ami nemrég készült és a klippel kapcsolatos, de még abban sem beszélt erről, és még csak nem is kérdezték. Szóval fogalmam sincs.
2010. október 15. 20:55
Volt már ebből egy kisebb botrány régebben nem? Egy fiatal magyar énekesnőt vádoltak meg azzal hogy lopta valakinek a számát. Valaki említette a topikban hogy énekesek(nek) gyakran vesznek bizonyos 'alapokat' amiket bárki megvehet és felhasználhat. Én nem vagyok oda a zenéjéért de nem hiszem hogy sajátmagától képes lett volna egy ilyen dalt összehozni. Sablon vagy nem, ha ellopta volna tőlük akkor biztosan beperelték volna. Ha tényleg vették az 'alapot' akkor az nem koppintás, mert ilyet szabad csinálni. Amúgy pedig nem értem mi ez a nagy felhajtás, nehezen tudom elhinni hogy a fiúcsapat is sajátmaga írta a dalt, a mostani sztárok közül ritka az olyan aki tud dalt írni, nekik is biztos csak odaadták hogy nesze énekeljétek fel.
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. október 15. 20:57
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Mivel az alap ugyanaz, és azt mondják, az angol verzió szövege is ugyanaz, valószínűleg hivatalos a dolog.
Dancsy
2010. október 15. 20:57
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
tényleg hasonlít
de magyarul is tetszik
niczy
2010. október 15. 21:02
Idézet (kateblock @ 2010.10.15. 20:55)
...Amúgy pedig nem értem mi ez a nagy felhajtás, nehezen tudom elhinni hogy a fiúcsapat is sajátmaga írta a dalt, a mostani sztárok közül ritka az olyan aki tud dalt írni, nekik is biztos csak odaadták hogy nesze énekeljétek fel.
A dalszövegek írásában a fiúk közreműködtek, hivatalosan fel van tüntetve a nevük a dalok mellett, mint szerzők. És most is, az új albumnál is így van.
2010. október 15. 21:06
Idézet (Dancsy @ 2010.10.15. 21:02)
A dalszövegek írásában a fiúk közreműködtek, hivatalosan fel van tüntetve a nevük a dalok mellett, mint szerzők. És most is, az új albumnál is így van.
Én azt mondtam hogy írta a dalt nem a dalszöveget. A dalszöveg sem egyezik.
2010. október 15. 21:11
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
azéé milyen szánalmas h majmolja a világ legjobb fiúcsapatát.-.-
2010. október 15. 21:14
Ez nem koppintás. A szöveg teljesen más. A dallamba biztos, hogy van beleegyezésük a JLS-nek.
2010. október 15. 21:23
Idézet (bláámi_ @ 2010.10.15. 21:14)
Ez nem koppintás. A szöveg teljesen más. A dallamba biztos, hogy van beleegyezésük a JLS-nek.
Az egész zenei alap kompletten ugyanaz, a szöveg persze nem, mert magyarul kellett énekelni...
2010. október 15. 21:33
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Én szeretem a Zolit... de ez gáz. Attól, hogy a szöveg más, a dallam és a zenei alap tök ugyanaz. És ez szánalmas. Akárhonnan is nézem, többet vártam volna Tőle, ha már annyira ki akarta magát próbálni a pop-iparban. Lehetett volna, nem is tudom... egyedi? Azt meg nem hiszem, hogy nagyon kikérte volna a JLS engedélyét, a magyar "sztároknál" ez nem szokás, utána meg megvannak lepődve a milliós kártérítési perek miatt. De no comment, az eredeti bejön, í]y Zoli verziója sem rossz... de ettől függetlenül még szánalmasnak tartom!
2010. október 15. 21:35
hülye lopós...én nem szeretem a magyar számokat JLS előadásban ebből kifolyólag jobban tetszik:) meg am is szeretem őket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.