A lányokról meg inkább nem mondok semmit. Nagyképű r*banc az összes, de persze akad köztük pár csicska is… és mindenáron rosszat akarnak nekem meg a legjobb barátnőmnek, mert látják h nekünk nincs semmi gondunk.
Hányan jártok az osztályba?
2012. május 20. 12:05
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
26-an vagy 25-en??
Már nem is tudom...
De tavaly még 30-an voltunk és az sokkal jobb osztály volt. Akkor az összes tanárnak mi voltunk a kedvencei, meg idén első félévben is, de mivel a fiúk nagyképű főnöke, akit már mindenki utált, elment 6 osztályosba, ezért 2. félévbe már magasról szarnak a tanulásra. És természetesen az összes tanár utál minket. Én csak szegény osztálytőnökünket sajnálom, mert ő a legjobb osztályfőnök az egész suliban és most már minden tanártól azt hallja h nem tanulunk meg rosszak vagyunk… Állandóan azt mondjàk nekünk h a másik osztály sokkal jobb, persze arra egyik se emlékszik h 6 és fél évig mi voltunk a jobbak...
A lányokról meg inkább nem mondok semmit. Nagyképű r*banc az összes, de persze akad köztük pár csicska is… és mindenáron rosszat akarnak nekem meg a legjobb barátnőmnek, mert látják h nekünk nincs semmi gondunk.
2012. június 22. 15:00
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
26
2012. június 22. 15:13
21
De szeptembertől lehet,hogy 19-en leszünk mert ketten elköltöznek és lehet,hogy kettő vagy egy megbukik.
De szeptembertől lehet,hogy 19-en leszünk mert ketten elköltöznek és lehet,hogy kettő vagy egy megbukik.
2012. június 26. 00:18
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
26:) de szeptembertől lehet 20 alá megyünk:/
2012. június 26. 11:58
Idézet (MissLili @ 2012.06.26. 11:57)
18
[az üzenet hossza túl hosszú!
[az üzenet hossza túl hosszú!
27.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: