Liptai Claudiát vén tininek öltöztetik
2010. október 17. 19:34
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Én alapból nem bírom elviselni azt a nőt..amúgy meg tényleg úgy szokott kinézni mint 1 "vén tini"
2010. október 20. 15:47
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
hááát van igazság
2010. november 02. 07:30
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
2010. november 02. 20:15
azért attila öltözködésén is néhányszor fennakadok...mit adnak rá...istenem.
2010. november 02. 20:32
Ezt már taglalták az egyik pletykalapba is, nemhogy ők, még a zsűri is röhejesen néz ki
2010. november 07. 14:11
Szerintem nem vén tini hanem egy utcasarki***** szerintem mindenki tudja hogy mit akartam ezzel irni...
2010. november 21. 18:38
Ezzel én is egyetértek...Unalmas Claun ez a stílus.Ennél még a meztelen képei is jobbak voltak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: