Liptai Claudiát vén tininek öltöztetik
2010. október 15. 18:57
szerintem jól áll neki,főleg most,hogy elég sokat fogyott.
2010. október 15. 19:03
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Ilyen emberek az idegeimen ugrálnak.Végre nem csak nekem tűnt fel hogy 80kgsen úgy öltözik,mint egy 15 éves.Másik hogy nincs elég divatház -.-" Vagy csak nem akarnak ruhát ezeknek ruhát adni,amit meg is értek.És a Tilla is....Igen,kicsi ország vagyunk,miről beszéljünk??Nekünk már csak az marad hogy ez a ******** aki magyarán mondva több f*szt fogott mint kilincset hogy öltözködik.
Akit evvel megbántottam,bocsi
Akit evvel megbántottam,bocsi
2010. október 15. 19:51
Mindegy, hogy öltözik, a Megasztár színvonala akkor se lesz jobb...
2010. október 15. 20:25
|
|
kitticicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 135830 offline
|
egyet értek..nem áll jól neki ez a stílus.
2010. október 15. 20:59
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
egyet kell értenem kedves Lakatos stylist úrral. nekem a Claudiával semmi bajom, de ezek a rucik amiket ráadnak...annyira jól tudna kinézni, ha normális rucikat kapna...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: