Angyali klipet forgatott az Anti Fitness Club
2010. október 15. 18:21
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Nem bírtam végignézni, de a klip ötletes.
2010. október 15. 18:47
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.15. 18:20)
Ez a videó valami gyönyörű!
A látványvilág tökéletes, sőt az eleje kábé az én lelkivilágomat tükrözi, egészen a végén a katasztrófáig.
Nem értem azokat, akik nem bírták végignézni, vagy akiknek nem tetszik. Oké, hogy utálják őket, de senki nem kényszerít arra, hogy a zenét is hallgasd, ami alatta megy. Az áttörés most a videóhoz kapcsolódott. Akinek meg az nem tetszik, az nem tudja, mi a gyönyörű.
Nem értem azokat, akik nem bírták végignézni, vagy akiknek nem tetszik. Oké, hogy utálják őket, de senki nem kényszerít arra, hogy a zenét is hallgasd, ami alatta megy. Az áttörés most a videóhoz kapcsolódott. Akinek meg az nem tetszik, az nem tudja, mi a gyönyörű.
Pontosan! Most a klip a lényeg. Kíváncsi vagyok, hogy a "nagy kliprendező SP" a nyomába tud-e majd érni. Hát persze, hogy nem!
Egyébként igaza volt Ákosnak, hogy egy ilyen klipet készíteni őrültség, mert az átlagos ember nem értheti. Most nem azt akarom mondani, hogy akinek nem tetszik a klip az átlagos ember
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 15. 19:07
|
|
Adamlambertfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 131894 offline
|
nekemnagyon tetszik
2010. október 15. 19:07
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
k*vajólett. imádom(L)
2010. október 15. 19:13
Idézet
Ez a videó valami gyönyörű! ohmy.gif wub3.gif A látványvilág tökéletes, sőt az eleje kábé az én lelkivilágomat tükrözi, egészen a végén a katasztrófáig.
Habár maga a zene nem jön be a klipp szerintem is hihetetlenül látványos.
2010. október 15. 19:33
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Remélem, hogy ez után a klip után majd látványosan megnő a nézhető klipek aránya Magyarországon
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 15. 19:45
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
kibaszott jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
2010. október 15. 20:56
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.15. 19:33)
Remélem, hogy ez után a klip után majd látványosan megnő a nézhető klipek aránya Magyarországon 
Hát igen, jelenleg ez a kedvenc magyar klippem. Gyönyörű, mást nem is tudok mondani rá. Bár a zene nekem sem tetszik, nem az én stílusom.
Na, SP Klipprendező Úr, ezt múld felül!
2010. október 16. 08:33
én láttam a tv-ben és nekem egy kicsit alíz csodaországban-os filingje van
2010. október 16. 14:38
A klip maga tetszik mivel "enyhén" Burton stílust idéz,de a zene...márcsak a szövege annyi mindenről akar szólni hogy a végére nem marad mondanivalója. Sajnálom az AFC-t hatalmasat mozdultak el zeneileg más irányba, régebben polgárpukkasztó dalaik voltak mostmeg 12 egy tucat, semmi.
2010. október 16. 23:33
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Hihetetlen jó a klip! Tényleg Burton stílust idéz, de nagyon ötletes.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.