Elkészült az I Am Only One teljes verziója, ami egyben a We Are the Fallen banda harmadik kislemeze.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjött I Am Only One teljes verziója
2010. október 15. 17:17
2010. október 15. 17:21
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
teccik!XD
2010. október 15. 17:22
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
de szupi én vok az első!!
2011. június 28. 18:29
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
nem oszlott fel se az Evanescence, se a We are the Fallen... néhányan rosszul tudják...
az Evanescence van Amyvel, a WATF van Carly-vel... Értitek... szóval senki nem oszlott fel. Az Evansból már kiszállt tagok (Ben Moody, Rocky Gray, John LeCompt) csatlakoztak egy bandába, a WATF-ba... Érthető??
2011. július 19. 15:45
neem érthető egyeseknek xD a We are the Fallen fantasztikus, különösen ez a szám <3 de azért az Evanescence is nagyon jóóó, várom az új albumukat <3
2011. augusztus 19. 22:09
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
imádom ezt a számot, amikor először meghallottam, rögtön beleszerettem, de akkor lett igazán nagy kedvencem, amikor már alaposabban meghallgattam, minden apró részletre ügyelve
az egyik legnagyobb kedvencem, csak a Burn jobb nála
2011. augusztus 24. 08:57
|
|
amylee4everúj tag |
|
már a Burnnél is jobb
2012. szeptember 01. 16:31
|
Milla8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 140979 offline
|
Ever after never came....imádom ezt a dalt,nagyon gyönyörű.
Szerintem az egyik legszebb szerelmes dal ebben a stílusban(szimfonikus/goth rock),viszont a többi dal sem semmi az albumról
Szerintem az egyik legszebb szerelmes dal ebben a stílusban(szimfonikus/goth rock),viszont a többi dal sem semmi az albumról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: