Paris Hilton félmeztelenül a tengerparton
2010. október 15. 19:21
Ennél a nőnél ez olyan hétköznapi dolog mint ahogy mi elmegyünk pl az iskolába. ennél már semmi sem lehetetlen. ez hülyee k... r... p...
2010. október 15. 19:38
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Húúú ez a nő nagyon idegesít! Most, hogy kb. 2 napig nem foglalkozott vele a média, muszáj volt kitalálnia valamit, amivel felhívhatja magára a figyelmet....szánalom -.-"
1 felhasználónak tetszik:
RetroGirl13
2010. október 15. 19:47
|
|
Regi198 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 696 Csatolások: 14 Azonosító: 126170 offline
|
ez a nő egy ribizli
RetroGirl13
2010. október 15. 20:51
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
"Bár ez az eset ahhoz képest semmi, mikor a Paris kisasszony a nagyközönség szeme láttára ujjazta magát az egyik klubban."
Woow erről nem is tudtam
Amúgy szerintem elégé megjátszottvolt, hogy pont ott és pont most volt félmeztelen. Meg sem lepödöm
Remélem nem sértek meg senki azzal, hogy ez a nő egy szánalmas r*bi. (pedig nem olyan hülye mint mutatja magát szerintem, én birtam régen)
Woow erről nem is tudtam
RetroGirl13
2010. október 15. 21:27
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
sovány..naés?? sok sovány ember van.. tengerparton meg leveheted a fölsődet..sok ember napozik úgy...
igazából nem ez a botrányos, hanem az, hogy egy nagy k***a =/ de az is az ő dolga...
igazából nem ez a botrányos, hanem az, hogy egy nagy k***a =/ de az is az ő dolga...
2010. október 15. 22:19
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
elvan mint a befőtt
2010. október 21. 19:25
|
|
Dudy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 394 Csatolások: 18 Azonosító: 133747 offline
|
Oooh...fúj!
Mint gondolt mikor kiment a strandra?Hogy nudista telep vagy mi??xD
Elég sovány!Am talán azért ment ki így hogy magára vonhassa a paparazzik figyelmét!
Hisz már rég nem hallottunk felőle!
Különben is utálom!
Elég sovány,ennie kéne!xD
Mint gondolt mikor kiment a strandra?Hogy nudista telep vagy mi??xD
Elég sovány!Am talán azért ment ki így hogy magára vonhassa a paparazzik figyelmét!
Hisz már rég nem hallottunk felőle!
Különben is utálom!
Elég sovány,ennie kéne!xD
2011. január 16. 19:57
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Paris Paris Paris
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.