Emily Osment albuma megbukott?
2010. november 30. 14:18
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
számomra Emily nem bukott meg
♥ imádom és szerintem jo hangja van, de lehet h a színészkedéshez jobban is értene =) de én mindenképpen imádom őt, és ö az egyik kedvenc énekes-színésznőm =) ♥♥♥♥♥♥
2010. december 26. 14:23
Hát előre is elnézést kérek, de Emily sokkal tehetségesebb Mileynál. persze csak az én véleményem szerint ! Emily a 2. kedvenc sztárom. szép, tehetséges
Miley nálam a 10. kedvenc sztárjaim listáján körözik
mellesleg emily nagyon csinosan öltözködik is. ((ezt nem hasonlítottam senkihez)
Miley nálam a 10. kedvenc sztárjaim listáján körözik
mellesleg emily nagyon csinosan öltözködik is. ((ezt nem hasonlítottam senkihez)
2010. december 26. 14:25
Az albuma sokkal jobb mint Miley Can't Be Tamedja. Miley albumából sokkal kevesebb fogyott el az utóbbi időkben. És elárulom hogy Emilyéből több fogyott el Mileyénál. Igaz abból se fogyott el hűűdesok de több.
Szóval akkor miről is beszélünk?
Szóval akkor miről is beszélünk?
2011. január 28. 22:37
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ő... én letöltöttem az összes albumát, és nagyon tetszik az összes száma KIVÉTEL NÉKÜL! Emily igenis nagyon tehetséges mint énekesnőként, mint színésznőként!!!!
2011. február 11. 14:06
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Demily Miley albumából lényegesebben többet adtak el, mint Emilyéből. Körübelül Mileyéból világszerte 1 millió, Emilyéből maximum pár tízezer, a dalok helyezései sem érték el Mileyét. A Can't Be Tamed 5 országban aranylemez.
2011. március 09. 22:49
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
számomra Emily nem bukott meg. <3
Ammeg. Emily albuma sokkal jobb mint Miley Cant Be tamedje, és szerintem Emily simán leelözhetné mileyt...csak neki nem adottak olyan jo lehetőségek...:/
Ammeg. Emily albuma sokkal jobb mint Miley Cant Be tamedje, és szerintem Emily simán leelözhetné mileyt...csak neki nem adottak olyan jo lehetőségek...:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: