Emily Osment albuma megbukott?
2010. október 15. 15:57
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
én éppen, hogy most kezdtem rákattanni miley zenéjére. nekem sokkal jobban tetszik, mint a régi. emily meg rettentően cuki színésznő, de tényleg nem kéne erőltetnie az éneklést. Aki a médiában van, annak miért kell mindenáron egyszerre mindent csinálnia?? Miért akar minden híresség egyszerre modell, műsorvezető, énekes, és színész lenni??
2010. október 15. 16:06
én sajnálom szegényt..azért az albumnak is voltak kölcségei, de jobb ha szinészkedik inkább
2010. október 15. 16:07
színésznőként sokkal jobb.. énekesnőként én se rajongok érte xD
2010. október 15. 16:09
Idézet (B.Bess @ 2010.10.15. 15:55)
én még nem halottam valaki tudna nekem linket küldeni hol tudom letölteni ingyenesen?
köszönöm
köszönöm
http://www.4shared.com/file/SJ5z23Y3/emily_osment-fight_or_flight.html
2010. október 15. 16:26
Egyet értek moonprincess94-el Nekem is jobban tetszik Miley új stílusa de ízlések és pofonok. Amúgy szerintem ugyan úgy mint Selenának, Emily-nek sem kellene nagyon énkelnie. Igaz hogy van valami hangjuk de nem az az igazi énkes tipús mind kettő. Nekm az a vélményem hogy mind kettő inkábba színészetben jeleskedik.
2010. október 15. 16:39
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát én a fenti helyett egy másik képet választottam volna, de amúgy a cikk lényegére térve: szerintem nagyon jó album. Persze: ízlések és pofonok, de azért annyira nem rossz, mint a Bionic.
2010. október 15. 16:47
EszterLondon alapból egy kicsi volt az albumborítójáról, fent teljesen széthúzva, ezért az előbb tették fel ezt.
2010. október 15. 16:47
|
|
Adrishaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 135616 offline
|
Sajnálom a csajt nem igazán kedvelem de azért mégse kívánok neki rosszat ha van tehetsége csak hajrá!!!!!ha jó lesz a kis lemez lehet hogy az én véleményem is megváltozik!!!!!!! CSAK HAJRÁ!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: