Starity

Sean Bean

101 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 27. 07:56 #1761
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 05:48)
Jó reggelt!  smileeee.gif 
Ez azt jelenti, hogy esetleg sikerült is megnézni az epizódot?
Egyelőre Sean tájékán csend van és béke, úgyhogy kérhetsz bármit, hozom. Ha meg megnézted az epit, kitárgyaljuk.  thumbsup.gif

Watched it.
Ez tényleg érdekesebb rész volt, mint az előző. Annak ellenére, hogy néhol legszívesebben visítottam volna, nézni fogom továbbra is, mert érdekel mire emlékszik a gyerek és a szőke hajú csajjal vajon mi lesz később. Nagyon laposan kezdődött, az első 20 percben alig történt valami, nehezen indult be a szekér de végre elindult. Sean barátunk levágta az egyik farkas fejét, vagy mit csinált a gyerek ágyánál? Nem értettem, hogy még is miért volt szükség erre. Az a jelenet, amikor a feleségével beszélt, egy nagyon jó jelenet volt, talán az egyik legjobb, bár az sem volt rossz, amikor a your fancied man a háborúról beszélt. Én már nagyon sajnálom a fiatal, szőke hajú csajszit, tényleg, elszomorító unsure.gif
2011. április 27. 08:06 #1762
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 07:56)
Watched it. 
Ez tényleg érdekesebb rész volt, mint az előző. Annak ellenére, hogy néhol legszívesebben visítottam volna, nézni fogom továbbra is, mert érdekel mire emlékszik a gyerek és a szőke hajú csajjal vajon mi lesz később. Nagyon laposan kezdődött, az első 20 percben alig történt valami, nehezen indult be a szekér de végre elindult. Sean barátunk levágta az egyik farkas fejét, vagy mit csinált a gyerek ágyánál? Nem értettem, hogy még is miért volt szükség erre. Az a jelenet, amikor a feleségével beszélt, egy nagyon jó jelenet volt, talán az egyik legjobb, bár az sem volt rossz, amikor a your fancied man a háborúról beszélt. Én már nagyon sajnálom a fiatal, szőke hajú csajszit, tényleg, elszomorító  unsure.gif

No, miért volt visíthatnékod? blink.gif
Sean barátunk a legvégén elvágta a farkas torkát. Muszáj volt ezt tennie, mert Cersei királyné megkövetelte tőle és Robert király nem tagadta meg a követelését.
Egyébként arra a jelenetre gondoltam, hogy nagyon tetszett, mikor my fancied man (hogy ez de jó! rohog.gif ) bement elbúcsúzni a kisöccsétől, aki ugye nem volt magánál. Ott volt a mostohaanyja is és amikor Ned belépett, Catelyn elküldte Jont és ennek Ned szemtanúja volt. Na, ott volt Sean zseniális, szerintem, mikor Jon elment mellette. Egy pillanatra minden fájdalom látszott az arcán, de mégse nézett a fiára és a következő percben úgy csinált, mintha ez meg sem történt volna. A fiatal, szőke hajú csajszit, Daeneryst nem kell annyira sajnálni, majd meglátod. Az egyik legmenőbb karakter és sokat fejlődik. Én imádom.
Jon a háborúról beszélt? Úgy érted amikor magas, szőke hajú fickó belekötött?
2011. április 27. 10:11 #1763
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 08:06)
No, miért volt visíthatnékod?  blink.gif 
Sean barátunk a legvégén elvágta a farkas torkát. Muszáj volt ezt tennie, mert Cersei királyné megkövetelte tőle és Robert király nem tagadta meg a követelését. 
Egyébként arra a jelenetre gondoltam, hogy nagyon tetszett, mikor my fancied man (hogy ez de jó!  rohog.gif ) bement elbúcsúzni a kisöccsétől, aki ugye nem volt magánál. Ott volt a mostohaanyja is és amikor Ned belépett, Catelyn elküldte Jont és ennek Ned szemtanúja volt. Na, ott volt Sean zseniális, szerintem, mikor Jon elment mellette. Egy pillanatra minden fájdalom látszott az arcán, de mégse nézett a fiára és a következő percben úgy csinált, mintha ez meg sem történt volna. A fiatal, szőke hajú csajszit, Daeneryst nem kell annyira sajnálni, majd meglátod. Az egyik legmenőbb karakter és sokat fejlődik. Én imádom. 
Jon a háborúról beszélt? Úgy érted amikor magas, szőke hajú fickó belekötött?

A nő megtalálta a szőke hajszálat, az nagyon betette nálam a kaput. Könyörgöm 110.gif Meddig feküdt a gyerek? Abban az időben nem fújt szél? Akárki haja is lehetett volna. Egy hajszálból nem lehet ennyi mindent kikövetkeztetni fear.gif
2011. április 27. 10:20 #1764
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 10:11)
A nő megtalálta a szőke hajszálat, az nagyon betette nálam a kaput. Könyörgöm  110.gif Meddig feküdt a gyerek? Abban az időben nem fújt szél? Akárki haja is lehetett volna. Egy hajszálból nem lehet ennyi mindent kikövetkeztetni fear.gif

Az a rész benne se volt a könyvben, legalább is én úgy emlékszem. Ilyen jelenet nem rémlik a könyvből, úgyhogy azon én is meglepődtem. Jó, az egy régen nem használt torony, és egy hajszál könnyen beleakad bármibe. Akár még meg is találhatta, de ez még nem jelent semmit. Kivéve egy anyának, aki már korábban is kapott figyelmeztetést, hogy óvakodjon a Lannisterektől. Amúgy ez a szál nekem sem igazán tetszett, bár a könyvben is úgy van, hogy Catelyn Ned után megy, de nem egészen így történik. unsure.gif
Én még így is elégedett vagyok az adaptációval. Jamie Lannister kellőképpen utálatos. A könyvben is ki nem álltam, de amikor a sorozatban először Nedbe kötött bele, aztán Jonba (my fancied man), rögtön úgy éreztem, hogy el kellene vágni a torkát és eggyel kevesebb gond lenne a birodalomban. dry.gif
2011. április 27. 10:50 #1765
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 10:20)
Az a rész benne se volt a könyvben, legalább is én úgy emlékszem. Ilyen jelenet nem rémlik a könyvből, úgyhogy azon én is meglepődtem. Jó, az egy régen nem használt torony, és egy hajszál könnyen beleakad bármibe. Akár még meg is találhatta, de ez még nem jelent semmit. Kivéve egy anyának, aki már korábban is kapott figyelmeztetést, hogy óvakodjon a Lannisterektől. Amúgy ez a szál nekem sem igazán tetszett, bár a könyvben is úgy van, hogy Catelyn Ned után megy, de nem egészen így történik.  unsure.gif 
Én még így is elégedett vagyok az adaptációval. Jamie Lannister kellőképpen utálatos. A könyvben is ki nem álltam, de amikor a sorozatban először Nedbe kötött bele, aztán Jonba (my fancied man), rögtön úgy éreztem, hogy el kellene vágni a torkát és eggyel kevesebb gond lenne a birodalomban.  dry.gif

Ezt a Jamie 'gyereket' rühellem dry.gif mellow.gif
Jon pedig most meg van ijedve ennyire? Szegénykém úgy néz ki, mintha a halálba készülne, mintha tudná, hogy meg fog halni ...
2011. április 27. 10:57 #1766
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 10:50)
Ezt a Jamie 'gyereket' rühellem  dry.gif  mellow.gif 
Jon pedig most meg van ijedve ennyire? Szegénykém úgy néz ki, mintha a halálba készülne, mintha tudná, hogy meg fog halni ...

Ezzel nem vagy egyedül. Jamie Lannister egy *irgumburgum* reklamalo.gif reklamalo.gif
Jon - már amennyire én tudom, mivel a harmadik könyvnél járok jelenleg - nem a halálba készül, viszont azt hiszi. Hűséget fogad az Éjjeli Őrségnek, akikről azt hitte, hogy hősök, ám mire oda kerül ő is, kiderül az igazság. Az Éjjeli Őrség túl nagy kötelék a családos embereknek, a Falon börtöntöltelékek vannak. Gyilkosok, erőszaktevők, árulók, rablók és tolvajok védik északot a vadaktól és a Másoktól (White Walkers). Amikor erre Jon rájön - elsőként az erdőben, mikor elindulnak és velük van Tyrion Lannister is, a törpe -, akkor úgy néz ki, mint egy elveszett kisfiú és valahol az is. (Annyira jól csinálja ez a fiú, hogy kedvem támad keblemre ölelni és megvigasztalgatni! biggrin.gif blush.gif )
2011. április 27. 11:28 #1767
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 10:57)
Ezzel nem vagy egyedül. Jamie Lannister egy *irgumburgum*  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Jon - már amennyire én tudom, mivel a harmadik könyvnél járok jelenleg - nem a halálba készül, viszont azt hiszi. Hűséget fogad az Éjjeli Őrségnek, akikről azt hitte, hogy hősök, ám mire oda kerül ő is, kiderül az igazság. Az Éjjeli Őrség túl nagy kötelék a családos embereknek, a Falon börtöntöltelékek vannak. Gyilkosok, erőszaktevők, árulók, rablók és tolvajok védik északot a vadaktól és a Másoktól (White Walkers). Amikor erre Jon rájön - elsőként az erdőben, mikor elindulnak és velük van Tyrion Lannister is, a törpe -, akkor úgy néz ki, mint egy elveszett kisfiú és valahol az is. (Annyira jól csinálja ez a fiú, hogy kedvem támad keblemre ölelni és megvigasztalgatni!  biggrin.gif  blush.gif )

Akkor Nedet ki ölelgeti? ohmy.gif
Oh, wait, me http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2011. április 27. 11:32 #1768
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 11:28)
Akkor Nedet ki ölelgeti?  ohmy.gif 
Oh, wait, me http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Ó, ne aggódj, I just have a little crush on Kit blush.gif , de az én igaz, örök "szerelmem" Sean marad. rohog.gif That moment, that face was absolutely wonderful! wub.gif
My proud man wub.gif
Nem tehetek róla, imádom! Most egy kicsit osztozkodik rajtam, de kibírja. rohog.gif Én is épp eleget osztozkodtam már mindenféle pocokfejekkel. _nevet.gif
2011. április 27. 11:43 #1769
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 11:32)
Ó, ne aggódj, I just have a little crush on Kit  blush.gif , de az én igaz, örök "szerelmem" Sean marad.  rohog.gif That moment, that face was absolutely wonderful!  wub.gif
My proud man  wub.gif 
Nem tehetek róla, imádom! Most egy kicsit osztozkodik rajtam, de kibírja.  rohog.gif Én is épp eleget osztozkodtam már mindenféle pocokfejekkel.  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif
Most akkor Sean hány részben lesz még benne? biggrin.gif
2011. április 27. 11:49 #1770
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 11:43)
_nevet.gif  _nevet.gif 
Most akkor Sean hány részben lesz még benne?  biggrin.gif

Nem vagyok én se komplett. rohog.gif Az egyik fiatalabb nálam vagy három évvel, a másik meg akár az apám is lehetne. rolleyes.gif Nekem tetszik ez a kép. Szépek
Pontosan nem tudom. Az is lehet, hogy mind a 10-ben. A könyvnek csak nagyon a végén végzik ki, úgymond az a csúcsjelenet. Vagy a 9 epizódban fogják kivégezni és akkor a 10 rész lesz a lezáró, vagy pedig a 10. részben és azzal lesz vége, hogy őt megölik. Ezt nem tudom. Hamarabb nem hiszem, hogy kiírják. Sok időt töltött a forgatáson és úgy tudom 10 epizódra szerződött, de annyi mindent olvastam már a neten, hogy nem tudom mit higgyek el. blink.gif
2011. április 27. 15:28 #1771
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 11:49)
Nem vagyok én se komplett.  rohog.gif Az egyik fiatalabb nálam vagy három évvel, a másik meg akár az apám is lehetne.  rolleyes.gif Nekem tetszik ez a kép. Szépek
Pontosan nem tudom. Az is lehet, hogy mind a 10-ben. A könyvnek csak nagyon a végén végzik ki, úgymond az a csúcsjelenet. Vagy a 9 epizódban fogják kivégezni és akkor a 10 rész lesz a lezáró, vagy pedig a 10. részben és azzal lesz vége, hogy őt megölik. Ezt nem tudom. Hamarabb nem hiszem, hogy kiírják. Sok időt töltött a forgatáson és úgy tudom 10 epizódra szerződött, de annyi mindent olvastam már a neten, hogy nem tudom mit higgyek el.  blink.gif

Az IMDB-n az volt írva, hogy 2 epizódban szerepel think.gif
2011. április 27. 15:40 #1772
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 15:28)
Az IMDB-n az volt írva, hogy 2 epizódban szerepel think.gif

Igen, az van kiírva, de az hibás. Még a következő epizódban is lesz. Főleg mert a központi szereplő nem tűnhet el csak úgy. wink.gif Szerintem minimum a 9. epizódig kihúzza. Legalább is remélem. biggrin.gif Ned Stark jó figura! Szeretném még bámulni egy darabig. wub.gif
2011. április 27. 15:58 #1773
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.27. 15:40)
Igen, az van kiírva, de az hibás. Még a következő epizódban is lesz. Főleg mert a központi szereplő nem tűnhet el csak úgy.  wink.gif Szerintem minimum a 9. epizódig kihúzza. Legalább is remélem.  biggrin.gif Ned Stark jó figura! Szeretném még bámulni egy darabig.  wub.gif

Ez is olyan jellemző. Elírunk egy ilyen fontos dolgot. Elvégre is, csak Hollyweirdben minden második épületre volt kitéve a GOT promó Sean fejével és az imdb-re meg kiírják, hogy 2 rész. Megáll az FM. *facepalm*
2011. április 27. 16:03 #1774
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.27. 15:58)
Ez is olyan jellemző. Elírunk egy ilyen fontos dolgot. Elvégre is, csak Hollyweirdben minden második épületre volt kitéve a GOT promó Sean fejével és az imdb-re meg kiírják, hogy 2 rész. Megáll az FM. *facepalm*

Én már először se hittem ebből a szempontból az imdb-nek. Tudtam, hogy Ned a könyv végén hal meg, tehát biztos voltam benne, hogy két epizód kevés ahhoz, hogy feldolgozzák, ami addig történik és kinyiffantsák Nedet. Ráadásul az annyira a könyv végén van, hogy az utána lévő történésekkel nem lehetne megtölteni normálisan még 8 epizódot. Úgyhogy kiokoskodtam, hogy csak hülyeség lehet ott az a két epizód. pardon.gif Azért ez tényleg röhej. Vele reklámozták basszus még a GoT-os vajaskenyeret is ( _nevet.gif ), az emberek számíthattak rá, hogy nem csak két részben lesz benne. Hogy ki hagyta imdb-n azt a baromságot? blink.gif
2011. április 27. 19:57 #1775
- törölt felhasználó -    
Csupa csupa pozitív gondolatok a GOTról az indexen biggrin.gif (Egy Sean képpel)
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 28. 09:19 #1776
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nem csak David barátunk, Sean is eltűnt szőrén-szálán. Se új hír, se fotó, se semmi. Csend van. sad.gif Nem baj, pihenjen kicsit. (Már ha pihen egyáltalán.) wink.gif
2011. április 28. 10:41 #1777
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.28. 09:19)
Nem csak David barátunk, Sean is eltűnt szőrén-szálán. Se új hír, se fotó, se semmi. Csend van.  sad.gif Nem baj, pihenjen kicsit. (Már ha pihen egyáltalán.)  wink.gif

Én nem bánnám, ha pihenne. Vajon locsolkodott húsvétkor? biggrin.gif _nevet.gif
2011. április 28. 10:48 #1778
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.28. 10:41)
Én nem bánnám, ha pihenne. Vajon locsolkodott húsvétkor?  biggrin.gif  _nevet.gif

Hogy engem nem locsolt meg az istenadta, az biztos! dry.gif Nem tudom, szerintem a lányaival töltötte az időt, hacsak nem éppen valahol forgat. Bár én úgy tudom, most csend van. A Missinget se kezdték el, a GoT második évadban nem szerepel, a Silent Hill 2 pedig már lement. Szóval reméljük pihen a drága... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 28. 11:22 #1779
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.28. 10:48)
Hogy engem nem locsolt meg az istenadta, az biztos!  dry.gif Nem tudom, szerintem a lányaival töltötte az időt, hacsak nem éppen valahol forgat. Bár én úgy tudom, most csend van. A Missinget se kezdték el, a GoT második évadban nem szerepel, a Silent Hill 2 pedig már lement. Szóval reméljük pihen a drága... rolleyes.gif

Jó gyorsan lement az SH 2 blink.gif
2011. április 28. 11:27 #1780
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.28. 11:22)
Jó gyorsan lement az SH 2  blink.gif

Igen, neki elég hamar lement. Úgy tudom mindössze egy, vagy két hetet forgatott. Sejthető, hogy nem lesz nagy a szerepe. A szinopszis szerint ő eltűnik és a lánya kezdi el keresni, vagy valami ilyesmi. A két fiatal lesz a főszereplő, ahogy láttam. (Az egyik szemem sír, a másik vigyorog) sad.gif smileeee.gif
101 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok