Starity

Sean Bean

101 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 22. 14:57 #1741
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 14:50)
Köszi a tippeket.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Igazán nincs mit rohog.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 14:50)
Az a helyzet, hogy ez az interjú meglepett. Mármint nem is az interjú, hanem az, hogy Sean mennyire jól néz ki. Biztos, hogy új, mert egyrészt GoT promó, másrészt meg tavaly nagyon nem így nézett ki. Sőt, már jó ideje nem nézett ki ilyen jól. Szóval Seanunk ismételten dögös, - a devil divine, as I told you before - és nagyon nem illik rá a 'csacsi öreg medve' elnevezés. Aminek egyébként örülök!  w00t.gif Szerettem én a sörpocakkal is, meg bárhogyan, mert a tehetségén, meg a személyiségén a külseje nem változtat, de azért mennyivel jobb most ránézni és azt mondani: "That's my man! A man can look like this at the age of 52!"  thumbsup.gif Mi nők meg csak csorgatjuk utána a nyálunkat.  wub.gif Legalábbis én biztosan. pardon.gif  wub.gif

Minnél idősebb, annál jobb. Mint Johnny Depp vagy Jason Isaacs. Már csak egy kis pihenés kellene és meglátszódna rajta 1-2 hónap pihi. Jó lenne már egy önfeledt mosolyt látni smileeee.gif
2011. április 22. 17:09 #1742
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 14:57)
Igazán nincs mit  rohog.gif 
Minnél idősebb, annál jobb. Mint Johnny Depp vagy Jason Isaacs. Már csak egy kis pihenés kellene és meglátszódna rajta 1-2 hónap pihi. Jó lenne már egy önfeledt mosolyt látni  smileeee.gif

Nézz az avataromra, vagy a háttérképemre. rohog.gif Szerintem ez egy igazán szép mosoly. wub.gif Ezzel ünnepeltem meg, hogy vége a hétnek. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 22. 17:11 #1743
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 17:09)
Nézz az avataromra, vagy a háttérképemre.  rohog.gif Szerintem ez egy igazán szép mosoly.  wub.gif Ezzel ünnepeltem meg, hogy vége a hétnek.  wub.gif

Egy önfeledt boldog mosoly, a gyerekekkel, a saját udvarában, a szájában vörös rózsával. Én így gondoltam _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 22. 17:14 #1744
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 17:11)
Egy önfeledt boldog mosoly, a gyerekekkel, a saját udvarában, a szájában vörös rózsával. Én így gondoltam  _nevet.gif

Ez a vörös rózsa neked erősen bevésődött, úgy látom. _nevet.gif Nem tudsz szabadulni a kertészkedő Sean álomképétől. _nevet.gif Sebaj, én se. pardon.gif
2011. április 22. 18:08 #1745
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 17:14)
Ez a vörös rózsa neked erősen bevésődött, úgy látom.  _nevet.gif Nem tudsz szabadulni a kertészkedő Sean álomképétől.  _nevet.gif Sebaj, én se. pardon.gif

Nem tehetek róla én már csak ilyen reménytelen eset vagyok pardon.gif
2011. április 26. 07:01 #1746
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nem történt már pár napja semmi újdonság. Nagyon Húsvét van. rohog.gif
Viszont tegnap megnéztem a GoT második részét. Ó, anyám! Volt egy jelenet, amire azt mondtam, hogy úristen! ohmy.gif Illetve több jelenet volt zseniális, de az az egy pillanat egy kis betekintést engedett, hogy milyen árnyalatokra képes ez az ember érzelmileg! w00t.gif Imádom! Imádom! Imádom! wub.gif wub.gif
Megjegyezném, hogy Kit Haringtont is egyre jobban szeretem, bár ez nagyon OFF. rohog.gif A könyvben nem igazán volt kedvencem Jon Snow, bár nagyon kedveltem őt is. Most viszont előlépett második kedvencemmé, mert ez a fiatal srác konkrétan abszolút fantasztikus! blush.gif Örülök, hogy a Silent Hill 2-ben is együtt játszanak, mert így legalább két nyomós okom lesz moziban megnézni a filmet. biggrin.gif
2011. április 26. 07:41 #1747
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 07:01)
Nem történt már pár napja semmi újdonság. Nagyon Húsvét van.  rohog.gif 
Viszont tegnap megnéztem a GoT második részét. Ó, anyám! Volt egy jelenet, amire azt mondtam, hogy úristen!  ohmy.gif Illetve több jelenet volt zseniális, de az az egy pillanat egy kis betekintést engedett, hogy milyen árnyalatokra képes ez az ember érzelmileg!  w00t.gif Imádom! Imádom! Imádom!  wub.gif  wub.gif 
Megjegyezném, hogy Kit Haringtont is egyre jobban szeretem, bár ez nagyon OFF.  rohog.gif A könyvben nem igazán volt kedvencem Jon Snow, bár nagyon kedveltem őt is. Most viszont előlépett második kedvencemmé, mert ez a fiatal srác konkrétan abszolút fantasztikus!  blush.gif Örülök, hogy a Silent Hill 2-ben is együtt játszanak, mert így legalább két nyomós okom lesz moziban megnézni a filmet.  biggrin.gif

Még nem néztem meg a második részt. Majd talán ma, remélem. Ha Sean kiesik, talán nem is nézem tovább. Akarnám szeretni ezt a sorozatot, sok múlik a mai részen ...
2011. április 26. 08:14 #1748
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 07:41)
Még nem néztem meg a második részt. Majd talán ma, remélem. Ha Sean kiesik, talán nem is nézem tovább. Akarnám szeretni ezt a sorozatot, sok múlik a mai részen ...

Őszinte leszek. Nekem a második rész sokkal jobban tetszett, mint az első. Elkezdődött a dráma. Sean fantasztikus. Sőt, az egész cast az, tulajdonképpen. Egyszerűen tudom szeretni a szereplőket, különösen Daenerys és Jon Snowt. Szerintem Sean távozása után is fogom nézni a sorozatot, mert lesz kiért izgulni. Nekem tudod, hogy ez amúgy is a műfajomba vág. rolleyes.gif (Plus I have a strange crush on Kit Harington, which makes me emberassed, cuz he's obiously younger than me. blink.gif )
2011. április 26. 08:15 #1749
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 08:14)
Őszinte leszek. Nekem a második rész sokkal jobban tetszett, mint az első. Elkezdődött a dráma. Sean fantasztikus. Sőt, az egész cast az, tulajdonképpen. Egyszerűen tudom szeretni a szereplőket, különösen Daenerys és Jon Snowt. Szerintem Sean távozása után is fogom nézni a sorozatot, mert lesz kiért izgulni. Nekem tudod, hogy ez amúgy is a műfajomba vág.  rolleyes.gif (Plus I have a strange crush on Kit Harington, which makes me emberassed, cuz he's obiously younger than me.  blink.gif )

That is absolutely fine to fancy someone younger than you are. It is fine, really unusual of you but it happens to best of us biggrin.gif
2011. április 26. 08:21 #1750
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 08:15)
That is absolutely fine to fancy someone younger than you are. It is fine, really unusual of you but it happens to best of us  biggrin.gif

Just two or three years juniour, but I've always liked elder men. I'm feeling a bit sick, but he's is amazingly talented, and I watched some interview with him and he's so so intelligent, focused, mature and knows what he talks about really. It amazed me, honestly. blush.gif
Tényleg azt mondom, érdemes megnézned ezt az epizódot. Ha ez se győz meg, akkor semmi sem fog. Kíváncsi leszek a véleményedre. Amúgy csak szólok, Sean ebben az epizódban sem virít sokat, de azt legalább nagyon. rohog.gif
2011. április 26. 08:52 #1751
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 08:21)
Amúgy csak szólok, Sean ebben az epizódban sem virít sokat, de azt legalább nagyon.  rohog.gif

A semminél még az is jobb, ha csak bedobják pár jelenetre. Sokat mondó jelenetek lehetnek akkor. Van már hozzá felirat?
2011. április 26. 08:55 #1752
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 08:52)
A semminél még az is jobb, ha csak bedobják pár jelenetre. Sokat mondó jelenetek lehetnek akkor. Van már hozzá felirat?

Szerintem van, mert tegnap lement feliratosan a magyar HBO-n. Én felirat nélkül nézem, de nekem könnyebb, mert olvastam a könyvet. Egész jól elboldogulok az akcentusokkal. Nem is olyan vészesek eddig. Ahogy hallom Sean is visszafogja magát kicsit, mert ahogy öregszik, úgy erősödik az akcentusa is. Az is lehet, hogy mindig ilyen volt, csak régebben kicsit visszafogta magát, de pár éve már nem teszi. Ami nekem egyébként tetszik, de néha nem boldogulok vele. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 26. 10:41 #1753
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 08:55)
Szerintem van, mert tegnap lement feliratosan a magyar HBO-n. Én felirat nélkül nézem, de nekem könnyebb, mert olvastam a könyvet. Egész jól elboldogulok az akcentusokkal. Nem is olyan vészesek eddig. Ahogy hallom Sean is visszafogja magát kicsit, mert ahogy öregszik, úgy erősödik az akcentusa is. Az is lehet, hogy mindig ilyen volt, csak régebben kicsit visszafogta magát, de pár éve már nem teszi. Ami nekem egyébként tetszik, de néha nem boldogulok vele.  blush.gif

Az akcentusokkal mindig csak a baj van _nevet.gif

Kedvenc karaktered lett Ned? rolleyes.gif
2011. április 26. 10:49 #1754
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 10:41)
Az akcentusokkal mindig csak a baj van  _nevet.gif 
Kedvenc karaktered lett Ned?  rolleyes.gif

Egyértelműen Ned a kedvencem. Az a fajta karakter, aki nekem nagyon tud tetszeni, ráadásul Sean nagyon jól csinálja. Tökéletes. Átérzed, látod a szemében a fájdalmat, a vívódást, a kételyeket, de sosem a habozást. Amikor egy pici pillanatra megláttam a szemében a könnyeket, majd a következő pillanatban már semmi nem látszott az arcán, azt mondtam, hogy ez színészet. Nem volt snitt. Ez egy felvétel volt. Az egyik pillanatban voltak a könnyek és a mértéktelen fájdalom, a másikban meg már nem, mert erősnek kellett látszania. Hihetetlen volt!
De szeretem Daeneryst, Jont és Aryat is. Ők négyen a kedvenceim. wub.gif
Neked ki a kedvenced? Már ha van ilyen rövid idő alatt.
2011. április 26. 11:17 #1755
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 10:49)
Egyértelműen Ned a kedvencem. Az a fajta karakter, aki nekem nagyon tud tetszeni, ráadásul Sean nagyon jól csinálja. Tökéletes. Átérzed, látod a szemében a fájdalmat, a vívódást, a kételyeket, de sosem a habozást. Amikor egy pici pillanatra megláttam a szemében a könnyeket, majd a következő pillanatban már semmi nem látszott az arcán, azt mondtam, hogy ez színészet. Nem volt snitt. Ez egy felvétel volt. Az egyik pillanatban voltak a könnyek és a mértéktelen fájdalom, a másikban meg már nem, mert erősnek kellett látszania. Hihetetlen volt! 
De szeretem Daeneryst, Jont és Aryat is. Ők négyen a kedvenceim.  wub.gif 
Neked ki a kedvenced? Már ha van ilyen rövid idő alatt.

Ned és Daenerys. Ned karakterétől újat várok, nem is kérdéses, hogy csippantom-e vagy nem hiszen a lehető legjobb embert tették be a feladatra. Daenerys másik nagy kedvenc, nagyon sajnálom amiért ez a sors vár rá, sok kérdés lakozhat még benne, olyan fiatal, olyan zsenge még és látok fantáziát a történetében, agyafúrt csavarokat és sok drámát ...
2011. április 26. 11:26 #1756
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 11:17)
Ned és Daenerys. Ned karakterétől újat várok, nem is kérdéses, hogy csippantom-e vagy nem hiszen a lehető legjobb embert tették be a feladatra. Daenerys másik nagy kedvenc, nagyon sajnálom amiért ez a sors vár rá, sok kérdés lakozhat még benne, olyan fiatal, olyan zsenge még és látok fantáziát a történetében, agyafúrt csavarokat és sok drámát ...

Akkor tulajdonképpen egyeznek a kedvenceink. biggrin.gif A könyvekben egyértelműen ők voltak a favoritok, most Daeneryst egy picit beelőzte Jon. Számomra a filmben Jon sokkal érdekesebb és szerethetőbb személyiség, mint a könyvben. That raven hair and those soulful eyes takes him closer. Van néha ilyen, hogy egy karakterre csak a filmben figyelek fel. Ilyenkor örülni is tudok, mert azt hiszem ez az, amit a film mégis hozzá tud adni a könyvhöz. Egy új élményt, egy új nézőpontot és egy új kedvenc színészt! biggrin.gif
Nedet imádni fogod a második epizódban. Van egy jelenet Ned, Catelyn és Jon között, ami teljesen összetörte a kicsi szívemet. Mind a hárman beleadtak apait-anyait. Nagyon erős jelenet. Nagyon megható, nagyon drámai és nagyon át tudja élni a néző is. A vége az epizódnak ugyanez. Üt, de nagyot.
2011. április 26. 11:51 #1757
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 11:26)
Akkor tulajdonképpen egyeznek a kedvenceink.  biggrin.gif A könyvekben egyértelműen ők voltak a favoritok, most Daeneryst egy picit beelőzte Jon. Számomra a filmben Jon sokkal érdekesebb és szerethetőbb személyiség, mint a könyvben. That raven hair and those soulful eyes takes him closer. Van néha ilyen, hogy egy karakterre csak a filmben figyelek fel. Ilyenkor örülni is tudok, mert azt hiszem ez az, amit a film mégis hozzá tud adni a könyvhöz. Egy új élményt, egy új nézőpontot és egy új kedvenc színészt!  biggrin.gif 
Nedet imádni fogod a második epizódban. Van egy jelenet Ned, Catelyn és Jon között, ami teljesen összetörte a kicsi szívemet. Mind a hárman beleadtak apait-anyait. Nagyon erős jelenet. Nagyon megható, nagyon drámai és nagyon át tudja élni a néző is. A vége az epizódnak ugyanez. Üt, de nagyot.

Ezt ma meg kell akkor néznem pedig ma My Fair Ladyt akartam nézni, de az mondjuk hosszú film ez pedig csak 1 óra. What the hell. .. GONNA WATCH IT 2NITE biggrin.gif
2011. április 26. 12:06 #1758
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 11:51)
Ezt ma meg kell akkor néznem pedig ma My Fair Ladyt akartam nézni, de az mondjuk hosszú film ez pedig csak 1 óra. What the hell. .. GONNA WATCH IT 2NITE  biggrin.gif

Remélem nem derül ki, hogy elfogult vagyok. rohog.gif Bár szerintem nem. Bármennyire szeretem Seant, azt mindig beismerem, ha valamit nem csinál jól, vagy valami nem olyan, amilyennek lennie kell. Ezt viszont nagyon jól csinálja, és mivel tehetséges színészek a társai is, nem kell kínlódnia, hogy hiteles legyen. Szerintem támogatják egymást. A fiatalabb színészek mondták róla, hogy sokat tanultak tőle, meg hogy jó volt vele együtt játszani, mert húzza magával az embert. Kit is azt mondta egy interjúban, hogy nagyon örül, hogy élete első két filmes produkciójában Seannal játszhatott együtt, mert sokat tanult tőle, meg amúgy is rendes fickó. biggrin.gif Már hogyne lenne rendes! wub.gif
2011. április 26. 20:47 #1759
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.26. 12:06)
Remélem nem derül ki, hogy elfogult vagyok.  rohog.gif Bár szerintem nem. Bármennyire szeretem Seant, azt mindig beismerem, ha valamit nem csinál jól, vagy valami nem olyan, amilyennek lennie kell. Ezt viszont nagyon jól csinálja, és mivel tehetséges színészek a társai is, nem kell kínlódnia, hogy hiteles legyen. Szerintem támogatják egymást. A fiatalabb színészek mondták róla, hogy sokat tanultak tőle, meg hogy jó volt vele együtt játszani, mert húzza magával az embert. Kit is azt mondta egy interjúban, hogy nagyon örül, hogy élete első két filmes produkciójában Seannal játszhatott együtt, mert sokat tanult tőle, meg amúgy is rendes fickó.  biggrin.gif Már hogyne lenne rendes!  wub.gif

2 minutes left thumbsup.gif
2011. április 27. 05:48 #1760
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.26. 20:47)
2 minutes left  thumbsup.gif

Jó reggelt! smileeee.gif
Ez azt jelenti, hogy esetleg sikerült is megnézni az epizódot?
Egyelőre Sean tájékán csend van és béke, úgyhogy kérhetsz bármit, hozom. Ha meg megnézted az epit, kitárgyaljuk. thumbsup.gif
101 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok