Starity

Sean Bean

101 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 21. 12:10 #1721
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 11:32)
Maybe the same reason http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Na, kellett nekünk ilyesmire célozgatni! rolleyes.gif SBO-ra felmentem, és randomba rögtön ezt a képet nyomta be alul. rohog.gif
2011. április 21. 13:06 #1722
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 12:10)
Na, kellett nekünk ilyesmire célozgatni!  rolleyes.gif SBO-ra felmentem, és randomba rögtön ezt a képet nyomta be alul.  rohog.gif

Yummy yummy.. but I prefer older Sean. Is it just me? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2011. április 21. 13:32 #1723
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 13:06)
Yummy yummy.. but I prefer older Sean. Is it just me? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Hmm...not just you. I prefer the older Sean too. wub.gif *drool bucket time* wub.gif
2011. április 21. 13:37 #1724
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 13:32)
Hmm...not just you. I prefer the older Sean too.  wub.gif *drool bucket time* wub.gif

Oh yeah, please *-*
It was a hot scene in the movie I knew something would happen but no I was wrong rohog.gif
2011. április 21. 13:50 #1725
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 13:37)
Oh yeah, please *-*
It was a hot scene in the movie I knew something would happen but no I was wrong  rohog.gif

Oh... blush.gif If I could tell you how disappointed I was. blush.gif There were a moment, one of Sean's movements which made me swoon... blush.gif Khmm...that's pretty confusing to me... blush.gif
2011. április 21. 13:55 #1726
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 13:50)
Oh... blush.gif If I could tell you how disappointed I was. blush.gif There were a moment, one of Sean's movements which made me swoon...  blush.gif Khmm...that's pretty confusing to me... blush.gif

I know it was. He has touched her.
Ez amúgy érdekes egy dolog, képes lett volna rámászni a csókára pedig féltek tőle az elején és bolondnak is hitték. blink.gif
2011. április 21. 14:18 #1727
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 13:55)
I know it was. He has touched her. 
Ez amúgy érdekes egy dolog, képes lett volna rámászni a csókára pedig féltek tőle az elején és bolondnak is hitték.  blink.gif

wub.gif
Én azt vettem észre, hogy vonzódtak egymáshoz. A csaj többször is úgy nézett rá, mintha tetszene neki Pyke. Meg ő élvezte ezt az egész rablásos dolgot egy darabig. Tudod, a nők szeretik a rosszfiúkat. blush.gif Én még arra is gondoltam, hogy otthagyja a pasiját és megszökik Pyke-kal. rohog.gif Én azt tettem volna. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 21. 14:34 #1728
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 14:18)
wub.gif 
Én azt vettem észre, hogy vonzódtak egymáshoz. A csaj többször is úgy nézett rá, mintha tetszene neki Pyke. Meg ő élvezte ezt az egész rablásos dolgot egy darabig. Tudod, a nők szeretik a rosszfiúkat.  blush.gif Én még arra is gondoltam, hogy otthagyja a pasiját és megszökik Pyke-kal.  rohog.gif Én azt tettem volna.  rohog.gif

Nekem nem úgy tűnt, mintha Pyke-ot meghatotta volna. Max stírölte, lehet nem is vonzódott hozzá csak leste mert 'jól nézett ki'.
Szeretném kiemelni az egyik bölcs gondolatodat rohog.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 14:18)
Tudod, a nők szeretik a rosszfiúkat.  blush.gif

Sure I do know. Yay for handsome baddies. Hell yeah http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif Van bennük valami .. vonzó és ellenállhatatlan és ezalatt nem a pisztolyt értem. Én biztosan nem akarnék lefeküdni valakivel, aki megpróbált megölni vagy pisztolyt fogott rám. Az 'ilyeneket' csak messziről jó szemlélni, távolból sóhajtozni persze meg értem én, ott van egy helyes férfi, veszélyes és bolond de a csaj helyében én mindig inkább kerültem volna. Na de ilyet blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 21. 15:20 #1729
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 14:34)
Nekem nem úgy tűnt, mintha Pyke-ot meghatotta volna. Max stírölte, lehet nem is vonzódott hozzá csak leste mert 'jól nézett ki'. 
Szeretném kiemelni az egyik bölcs gondolatodat  rohog.gif 
Sure I do know. Yay for handsome baddies. Hell yeah http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif Van bennük valami .. vonzó és ellenállhatatlan és ezalatt nem a pisztolyt értem. Én biztosan nem akarnék lefeküdni valakivel, aki megpróbált megölni vagy pisztolyt fogott rám. Az 'ilyeneket' csak messziről jó szemlélni, távolból sóhajtozni persze meg értem én, ott van egy helyes férfi, veszélyes és bolond de a csaj helyében én mindig inkább kerültem volna. Na de ilyet  blink.gif

Az is lehet, hogy azért próbálta elcsábítani, amiért Pyke végül is nemet mondott neki. Mert ugye Pyke elutasítja, mondván: "hát nem vagyok én hülye". Lehet, hogy valóban csak csőbe akarta húzni a csaj, hogy valahogy felül tudjanak kerekedni rajta. Talán arra gondolt a csajszi, ha elcsábítja Pyke-ot, elcsitítja a gyanakvását is. Mivel Pyke nemet mondott, igazából nem tudjuk, mi volt a nőci motivációja. pardon.gif
Megjött a kedvem, ma este, ha lesz időm, megnézem megint ezt a filmet. rohog.gif
2011. április 22. 06:35 #1730
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Jó reggelt!
Ma a Daily Mailen megjelent egy cikk. A szokásos gagyi, valami 100x megírt alapban változtattak egy-két mondatot. Azért gondolom, hogy igaz, mert máshol is megjelent. blablabla dry.gif
Ám, hogy valami vidám is legyen ebben a napsütéses péntek reggelben, találtam a youtube-on egy vadonatúj interjút! biggrin.gif Nem mond sok újat, de látni őt, meg hallani a hangját az már ajándék. Ráadásul azt kell mondjam, nagyon jól néz ki a felvételen. Tetszik így a haja, tetszik a borostája, tetszik, hogy egészségesnek látszik, és most kivételesen még a felsőjét is bírom. rohog.gif wub.gif thumbsup.gif
2011. április 22. 07:32 #1731
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 06:35)
Jó reggelt!
Ma a Daily Mailen megjelent egy cikk. A szokásos gagyi, valami 100x megírt alapban változtattak egy-két mondatot. Azért gondolom, hogy igaz, mert máshol is megjelent. blablabla  dry.gif 
Ám, hogy valami vidám is legyen ebben a napsütéses péntek reggelben, találtam a youtube-on egy vadonatúj interjút!  biggrin.gif Nem mond sok újat, de látni őt, meg hallani a hangját az már ajándék. Ráadásul azt kell mondjam, nagyon jól néz ki a felvételen. Tetszik így a haja, tetszik a borostája, tetszik, hogy egészségesnek látszik, és most kivételesen még a felsőjét is bírom.  rohog.gif  wub.gif  thumbsup.gif

Nagy nagyon yummy yummy wub2.gif remekül leírtad, kérlek szépen, a haj, a borosta ..

Re Daily Fail cikk. *thumbs down* Nem igaz, hogy ennél jobbat nem tudnak kihozni, ezért megtoldják 1-2 mondattal amit már eddig is tartottunk. Feladja a házasságot. Akkor feladja, ami kár, pedig én hiszek abban, hogy egyszer mindenki megtalálja a saját párját.
2011. április 22. 08:21 #1732
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 07:32)
Nagy nagyon yummy yummy wub2.gif remekül leírtad, kérlek szépen, a haj, a borosta ..

Tökéletes, nem? Mennyire utálhatják az átlagos 50-es pasik! rohog.gif Azt nem mondom, hogy letagadhatna a korából, szerintem annyinak látszik, amennyi, de pokoli jól néz ki még így is. He's a devil divine, that's for sure. biggrin.gif blush.gif

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 07:32)
Re Daily Fail cikk. *thumbs down* Nem igaz, hogy ennél jobbat nem tudnak kihozni, ezért megtoldják 1-2 mondattal amit már eddig is tartottunk. Feladja a házasságot. Akkor feladja, ami kár, pedig én hiszek abban, hogy egyszer mindenki megtalálja a saját párját.

Igen, az idegesít, hogy minden magánéletéről szóló cikkben sablonosan felsorolják az összes házasságát, meg a gyerekei nevét, és pluszban még egy-két mondatban hozzácserdítik az újdonságot. Egyébként én szerintem nem azt adta fel, hogy megtalálja a párját, csak megnősülni nem akar még egyszer. Ezt én meg is értem, mert valahogy mindig elromlott a dolog, de talán azért, mert mindig elsiette, vagy nem gondolta át. Ha találna egy nőt, aki szeretné, támogatná, becsülné és felnézne rá és vele maradna most már élete végéig, akár nem is kellene megnősülnie. Anélkül is lehet boldog párkapcsolatban élni. Ezt majd eldönti az idő.
Engem az aggaszt kicsit, hogy egyre többet emlegeti, hogy haza akar menni Sheffieldbe. Azt hiszem, ha nem tud ebből kikeveredni egyszer csak fogja magát, hátat fordít mindennek és visszavonul. Fáradt, szomorú és magányos, persze, hogy hazavágyik. sad.gif
2011. április 22. 12:05 #1733
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 08:21)
Tökéletes, nem? Mennyire utálhatják az átlagos 50-es pasik!  rohog.gif Azt nem mondom, hogy letagadhatna a korából, szerintem annyinak látszik, amennyi, de pokoli jól néz ki még így is. He's a devil divine, that's for sure.  biggrin.gif  blush.gif 
Igen, az idegesít, hogy minden magánéletéről szóló cikkben sablonosan felsorolják az összes házasságát, meg a gyerekei nevét, és pluszban még egy-két mondatban hozzácserdítik az újdonságot. Egyébként én szerintem nem azt adta fel, hogy megtalálja a párját, csak megnősülni nem akar még egyszer. Ezt én meg is értem, mert valahogy mindig elromlott a dolog, de talán azért, mert mindig elsiette, vagy nem gondolta át. Ha találna egy nőt, aki szeretné, támogatná, becsülné és felnézne rá és vele maradna most már élete végéig, akár nem is kellene megnősülnie. Anélkül is lehet boldog párkapcsolatban élni. Ezt majd eldönti az idő.
Engem az aggaszt kicsit, hogy egyre többet emlegeti, hogy haza akar menni Sheffieldbe. Azt hiszem, ha nem tud ebből kikeveredni egyszer csak fogja magát, hátat fordít mindennek és visszavonul. Fáradt, szomorú és magányos, persze, hogy hazavágyik.  sad.gif

Gondolod, hogy ekkora a baj? Képes lenne hazamenni és belenyugodni? Nem hinném és nem is szeretném. Mondjuk arra felé is van lehetőség de én azt biztosan nem vállalnám be.
Az UK-ban beállhat a Doctorsba vagy Eastendersbe vagy valami más sorozatba egy nagyobb csatornánál de azt ne merészelje nekem mad.gif
2011. április 22. 12:10 #1734
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 12:05)
Gondolod, hogy ekkora a baj? Képes lenne hazamenni és belenyugodni? Nem hinném és nem is szeretném. Mondjuk arra felé is van lehetőség de én azt biztosan nem vállalnám be. 
Az UK-ban beállhat a Doctorsba vagy Eastendersbe vagy valami más sorozatba egy nagyobb csatornánál de azt ne merészelje nekem  mad.gif

Szerintem igazából nem ekkora a baj. Egy kis pihenés kellene neki, egy pár hetet tölthetne otthon a családjával, mindentől elvonultan. A szülei, a gyermekei biztos tudnák értékelni ezt az időt, amit velük töltene. Olvashatna, kertészkedhetne kedvére. Leshetné a madarakat óraszám. Jót tenne a szépen fejlett, mélyérzésű lelkének, ebben biztos vagyok. Ehelyett azonban ő hajtja magát, mint valami igavonó barmot és még azt is elvállalja, amit nem kéne. Tudom, hogy munkamániás, de ha a szíve ennyire hazavágyik, miért nem hallgat rá? Félek, hogy túlpörgeti magát. Hallod, a tavalyi évre is folyton azt mondja, milyen kemény volt, hogy majdnem úgy érezte nem bírja, hogy túlvállalta magát. Most ugyanazt csinálja. Én erre már csak azt tudom mondani, amit drága jó Hofi Gézánk - Isten nyugosztalja békességben - is mindig énekelt: "Lazítani, próbálj meg lazítani... kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek, aztán megint mehet minden tovább."
2011. április 22. 12:17 #1735
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 12:10)
Szerintem igazából nem ekkora a baj. Egy kis pihenés kellene neki, egy pár hetet tölthetne otthon a családjával, mindentől elvonultan. A szülei, a gyermekei biztos tudnák értékelni ezt az időt, amit velük töltene. Olvashatna, kertészkedhetne kedvére. Leshetné a madarakat óraszám. Jót tenne a szépen fejlett, mélyérzésű lelkének, ebben biztos vagyok. Ehelyett azonban ő hajtja magát, mint valami igavonó barmot és még azt is elvállalja, amit nem kéne. Tudom, hogy munkamániás, de ha a szíve ennyire hazavágyik, miért nem hallgat rá? Félek, hogy túlpörgeti magát. Hallod, a tavalyi évre is folyton azt mondja, milyen kemény volt, hogy majdnem úgy érezte nem bírja, hogy túlvállalta magát. Most ugyanazt csinálja. Én erre már csak azt tudom mondani, amit drága jó Hofi Gézánk - Isten nyugosztalja békességben - is mindig énekelt: "Lazítani, próbálj meg lazítani... kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek, aztán megint mehet minden tovább."

Szerintem keresett már annyit, hogy egy 2 hónapot maradhatna otthon, nem? Az teljesen felfrissítené és segítene tisztán gondolkodni de hát hogyan is próbáljon az ember segíteni egy munkamániásnak? blink.gif
2011. április 22. 12:26 #1736
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 12:17)
Szerintem keresett már annyit, hogy egy 2 hónapot maradhatna otthon, nem? Az teljesen felfrissítené és segítene tisztán gondolkodni de hát hogyan is próbáljon az ember segíteni egy munkamániásnak?  blink.gif

Szerintem is így van. Nem hiszem el, hogy nincs pénze. Úgy értem nem az a fajta, aki elissza, meg elveri az összes pénzét hülyeségekre. Még nyaralni se jár jóformán! Nem is hiszem, hogy azért hajszolja magát, mert anyagilag megszorult. A lelke szorult meg a drágámnak, de nagyon. Megszakad érte a szívem. Lehet, hogy csak belemagyarázok dolgokat, de régebben tényleg nem nyilatkozott ilyesmiket és bár mindig komoly volt, nem látszott szomorúnak. Mindegy, annak legalább már örülök, hogy lemúlt róla a puffadás, és ahogy láttam mostanra a sörpocival is megküzdött. Csinos lett megint. wub.gif
2011. április 22. 13:03 #1737
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 12:26)
Szerintem is így van. Nem hiszem el, hogy nincs pénze. Úgy értem nem az a fajta, aki elissza, meg elveri az összes pénzét hülyeségekre. Még nyaralni se jár jóformán! Nem is hiszem, hogy azért hajszolja magát, mert anyagilag megszorult. A lelke szorult meg a drágámnak, de nagyon. Megszakad érte a szívem. Lehet, hogy csak belemagyarázok dolgokat, de régebben tényleg nem nyilatkozott ilyesmiket és bár mindig komoly volt, nem látszott szomorúnak. Mindegy, annak legalább már örülök, hogy lemúlt róla a puffadás, és ahogy láttam mostanra a sörpocival is megküzdött. Csinos lett megint.  wub.gif

De megint megy forgatni, és ha olyan a forgatás, akkor inkább szed magára, ha állandóan szállodákban lakik sad.gif
Nincs neki odakint Amerikában valami rokona akihez elmehetne?
Szívem szakad meg ezen az emberen, komolyan mondom, hogy két fal közé van szorítva. Talán a sok mizéria miatt dolgozik annyit de ez akkor sem tesz jót az egészségének.

Remélem egyébként, hogy talál magának valakit és ha nem is házasodnak össze, boldogan élnek együtt. Ennek a férfinek egy nőre lenne már szüksége aki értelmet adna az életének. Inkább arról szóljanak a hírek, hogy találkozgat x y-nal semmint az, hogy elvált és nem volt ott a gyerekek felnövésénél stb rolleyes.gif
2011. április 22. 13:14 #1738
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 13:03)
De megint megy forgatni, és ha olyan a forgatás, akkor inkább szed magára, ha állandóan szállodákban lakik  sad.gif 
Nincs neki odakint Amerikában valami rokona akihez elmehetne?
Szívem szakad meg ezen az emberen, komolyan mondom, hogy két fal közé van szorítva. Talán a sok mizéria miatt dolgozik annyit de ez akkor sem tesz jót az egészségének.

Nem tudok amcsi rokonról. Tulajdonképpen alig tudok valamit a családjáról, ami egyébként nem is baj. Azt tudom, amit ahhoz kell tudnom, hogy összerakhassam a képet, hogy honnan is jött igazából Sean. Persze, megint szállodák következnek, de azt hiszem most már talán jobban oda fog figyelni. Nem volt vészes a súlyfeleslege, és ahogy elnézem, elég hamar túl is jutott rajta. Most már csak tartania kell a versenysúlyát. rohog.gif Most már megint nem olyan 'csacsi öreg medvés'. rohog.gif Jesszus, hogy fogom ezentúl hívni??? blink.gif _nevet.gif

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 13:03)
Remélem egyébként, hogy talál magának valakit és ha nem is házasodnak össze, boldogan élnek együtt. Ennek a férfinek egy nőre lenne már szüksége aki értelmet adna az életének. Inkább arról szóljanak a hírek, hogy találkozgat x y-nal semmint az, hogy elvált és nem volt ott a gyerekek felnövésénél stb  rolleyes.gif

Néha úgy megmenteném, de nem tudom. sad.gif Eddig a munka volt számára a legfontosabb és ezért nem lettek tartósak a kapcsolatai, de szerintem mostanra ez azért egy kicsit megváltozott. Most már azt hiszem tudna értékelni egy helyes, nyugis asszonykát, aki megszeretgeti, gondoskodik róla és mindenekelőtt megbecsüli, ahogyan azt megérdemli. *fingers crossed for this poor sweetheart*
2011. április 22. 14:40 #1739
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.22. 13:14)
rohog.gif Most már megint nem olyan 'csacsi öreg medvés'.  rohog.gif Jesszus, hogy fogom ezentúl hívni???  blink.gif  _nevet.gif 

Sexy bada$$? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Smexy Sheffield bear? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Handsome yummy fella? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 22. 14:50 #1740
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.22. 14:40)
Sexy bada$$? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Smexy Sheffield bear? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Handsome yummy fella? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Köszi a tippeket. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Az a helyzet, hogy ez az interjú meglepett. Mármint nem is az interjú, hanem az, hogy Sean mennyire jól néz ki. Biztos, hogy új, mert egyrészt GoT promó, másrészt meg tavaly nagyon nem így nézett ki. Sőt, már jó ideje nem nézett ki ilyen jól. Szóval Seanunk ismételten dögös, - a devil divine, as I told you before - és nagyon nem illik rá a 'csacsi öreg medve' elnevezés. Aminek egyébként örülök! w00t.gif Szerettem én a sörpocakkal is, meg bárhogyan, mert a tehetségén, meg a személyiségén a külseje nem változtat, de azért mennyivel jobb most ránézni és azt mondani: "That's my man! A man can look like this at the age of 52!" thumbsup.gif Mi nők meg csak csorgatjuk utána a nyálunkat. wub.gif Legalábbis én biztosan. pardon.gif wub.gif
101 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok