Starity

Sean Bean

101 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 20. 06:31 #1701
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.19. 17:36)
Oh bréking nyúz. HBO berendeli a GOT második évadját, az első évad első részének elképzesztő sikere után. Sean nem lesz benne a második évadban, ugye?

Jó reggelt!
Igen, tudom, hogy berendelték a második évadot! laugh.gif Boldog is vagyok, de rendesen. Bár Sean valóban nem lesz benne. Ezért az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt tudom, hogy Sean nem tudná magát lekötni évadokra (legalábbis nagyon remélem!!), másrészt én sem akarom, hogy egy szerepet játszon évekig. Hiányozni fog a jó öreg Ned, mert imádom, de biztos vagyok benne, hogy az első évadban piszkosul oda fogja magát rakni Sean. wub.gif
Jut eszembe, volt időd megnézni az első részt?
Más: Olvastam, hogy bár a GoT nagyszabású és egyértelműen az év legütősebb sikere, ahhoz már későn jelent meg a palettán, hogy díjat kapjon. Vagy valami ilyesmi. Na, ha ezt a sorozatot nem díjazzák valamivel, én valakit leütök!
2011. április 20. 07:25 #1702
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 06:31)
Jó reggelt!
Igen, tudom, hogy berendelték a második évadot!  laugh.gif Boldog is vagyok, de rendesen. Bár Sean valóban nem lesz benne. Ezért az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt tudom, hogy Sean nem tudná magát lekötni évadokra (legalábbis nagyon remélem!!), másrészt én sem akarom, hogy egy szerepet játszon évekig. Hiányozni fog a jó öreg Ned, mert imádom, de biztos vagyok benne, hogy az első évadban piszkosul oda fogja magát rakni Sean.  wub.gif 
Jut eszembe, volt időd megnézni az első részt?
Más: Olvastam, hogy bár a GoT nagyszabású és egyértelműen az év legütősebb sikere, ahhoz már későn jelent meg a palettán, hogy díjat kapjon. Vagy valami ilyesmi. Na, ha ezt a sorozatot nem díjazzák valamivel, én valakit leütök!

Igen, láttam a GOT-ot és terveztem róla írni a filmes blogomban, de tegnap este, miután megtudtam, hogy az egyik kedvenc színészem meghalt, sírtam és minden kedvem elment a blogolástól. A sorozat nem az én műfajom, de minőségi legalább, biztosan megnézem a többi részt is. biggrin.gif
Kit mondtál, hogy elkönyveltek szexbombának? A fekete hajú pasi a film elején vagy a másik göndör fekete hajú?

Az Emmyre gondoltál? Az Emmyre még nem késő jelölni. A period drama kategóriába simán belefér még. Oda minden mehet, ami lement amerikai tévén. Az Emmyre az ügynök jelölteti a klienset (ha a kliens egyet ért) és felkerülnek a hosszú listára, amit lecsökkentenek,í gy marad a végleges lista. Azt ne várd, hogy Seant is díjazzák, még Hugh Lauriet sem igazán díjazzák, szégyen, de Sir Patrick Stewart sem nyer soha sem. Nekem akárki akármit mond, nem azért nem nyernek, mert nem jó, hanem azért mert angol. Kicsit sem fura, hogy Mariska Hargitay elveszi Dame Maggie Smith elől a díjat, mikor Maggie az egyetlen angol a listában dry.gif
Mondjuk Patrick a Hamlettel indult, Hamlettel pedig senki nem nyer az Emmyn, ez egy szólás mondás a filmesek körében, azzal nem indulunk az Emmyn, mert úgy sem nyer vele az illető. Ez így van.
2011. április 20. 08:17 #1703
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.20. 07:25)
Igen, láttam a GOT-ot és terveztem róla írni a filmes blogomban, de tegnap este, miután megtudtam, hogy az egyik kedvenc színészem meghalt, sírtam és minden kedvem elment a blogolástól. A sorozat nem az én műfajom, de minőségi legalább, biztosan megnézem a többi részt is.  biggrin.gif 
Kit mondtál, hogy elkönyveltek szexbombának? A fekete hajú pasi a film elején vagy a másik göndör fekete hajú?
Az Emmyre gondoltál? Az Emmyre még nem késő jelölni. A period drama kategóriába simán belefér még. Oda minden mehet, ami lement amerikai tévén. Az Emmyre az ügynök jelölteti a klienset (ha a kliens egyet ért) és felkerülnek a hosszú listára, amit lecsökkentenek,í gy marad a végleges lista. Azt ne várd, hogy Seant is díjazzák, még Hugh Lauriet sem igazán díjazzák, szégyen, de Sir Patrick Stewart sem nyer soha sem. Nekem akárki akármit mond, nem azért nem nyernek, mert nem jó, hanem azért mert angol. Kicsit sem fura, hogy Mariska Hargitay elveszi Dame Maggie Smith elől a díjat, mikor Maggie az egyetlen angol a listában  dry.gif 
Mondjuk Patrick a Hamlettel indult, Hamlettel pedig senki nem nyer az Emmyn, ez egy szólás mondás a filmesek körében, azzal nem indulunk az Emmyn, mert úgy sem nyer vele az illető. Ez így van.

Egyelőre azt pletykálják, hogy még Emmyre se lesz jelölve, de ki tudja. Ez az év legütősebb új sorozata. Ezzel volt tele minden. Ideje volna már, hogy valami újat is jelöljenek az Emmyn, mert mindig ugyanazokat jelölik és mindig ugyanazok nyernek. Kicsit unalmas már a séma.
Ó, ne aggódj! Nem is álmodtam róla, hogy az amcsik egy sheffield-i akcentussal beszélő, mogorva brit pasast fognak a legjobb színész díjával kitüntetni! dry.gif Sean valami angol díjra lehetne esélyes, de még azt se kapja meg sose. mad.gif
Amúgy most röhögni fogsz, de egyik fekete hajú pasit se kiáltották ki szex szimbólumnak. A törpéről beszéltem, aki Tyrion Lannistert alakítja. Peter Dinklage a neve. Ha ő szex szimbólum lesz, én kivetem magam az ablakon!
2011. április 20. 09:20 #1704
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 08:17)
Egyelőre azt pletykálják, hogy még Emmyre se lesz jelölve, de ki tudja. Ez az év legütősebb új sorozata. Ezzel volt tele minden. Ideje volna már, hogy valami újat is jelöljenek az Emmyn, mert mindig ugyanazokat jelölik és mindig ugyanazok nyernek. Kicsit unalmas már a séma.
Ó, ne aggódj! Nem is álmodtam róla, hogy az amcsik egy sheffield-i akcentussal beszélő, mogorva brit pasast fognak a legjobb színész díjával kitüntetni!  dry.gif Sean valami angol díjra lehetne esélyes, de még azt se kapja meg sose.  mad.gif 
Amúgy most röhögni fogsz, de egyik fekete hajú pasit se kiáltották ki szex szimbólumnak. A törpéről beszéltem, aki Tyrion Lannistert alakítja. Peter Dinklage a neve. Ha ő szex szimbólum lesz, én kivetem magam az ablakon!

Én a pletykáknak nem hinnék. Júniusig lehet leadni a 'jelentkezést' pl az Emmyre, attól függ hány részes a sorozat. Ha mondjuk maga a sorozat nem is, de esetleg színészeket jelölhetnek, ha még nem ment le az egész sorozat, akkor is. Vannak más díjátadók is pl Screen Writer's Guilde vagy hogyhívják, Golden Globe stb smileeee.gif
A törpe? Hmm... Akkor nálam nagy az ízlés ficam, mert ha nem Seanről van szó, akkor azt a 2 fekete hajút mondanám szépnek, de Petert nem gondoltam volna ohmy.gif

Oh look at that, who's there? It's Grace! biggrin.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sb/Kpernykp-36.png

Elnézést a mouse miatt, benne maradt a képben rohog.gif _nevet.gif
2011. április 20. 09:40 #1705
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.20. 09:20)
Én a pletykáknak nem hinnék. Júniusig lehet leadni a 'jelentkezést' pl az Emmyre, attól függ hány részes a sorozat. Ha mondjuk maga a sorozat nem is, de esetleg színészeket jelölhetnek, ha még nem ment le az egész sorozat, akkor is. Vannak más díjátadók is pl Screen Writer's Guilde vagy hogyhívják, Golden Globe stb  smileeee.gif 
A törpe? Hmm... Akkor nálam nagy az ízlés ficam, mert ha nem Seanről van szó, akkor azt a 2 fekete hajút mondanám szépnek, de Petert nem gondoltam volna  ohmy.gif 
Oh look at that, who's there? It's Grace!  biggrin.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sb/Kpernykp-36.png
Elnézést a mouse miatt, benne maradt a képben  rohog.gif  _nevet.gif

A sorozat valószínűleg nem fog lemenni, és gyanítom, hogy ha a színészek közül jelölnek is valakit, az biztos Peter Dinklage lesz. Nem tudom miért sztárolják ennyire. Tényleg jó a szerepe, de mivel mindenki őt imádja, nekem már kezd herótom lenni tőle. dry.gif Szerintem egyébként Ned törvénytelen fia, Jon, azaz Kit Harington egész helyes pasi. Ha valaki tetszik nekem Seanon kívül, akkor az ő. blush.gif
Aha! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Nem gondoltam, hogy eszedbe jutok erről. Köszönöm! Ezt otthon kirakom háttérképnek! _nevet.gif thumbsup.gif
2011. április 20. 11:41 #1706
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 09:40)
A sorozat valószínűleg nem fog lemenni, és gyanítom, hogy ha a színészek közül jelölnek is valakit, az biztos Peter Dinklage lesz. Nem tudom miért sztárolják ennyire. Tényleg jó a szerepe, de mivel mindenki őt imádja, nekem már kezd herótom lenni tőle.  dry.gif Szerintem egyébként Ned törvénytelen fia, Jon, azaz Kit Harington egész helyes pasi. Ha valaki tetszik nekem Seanon kívül, akkor az ő.  blush.gif 
Aha!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Nem gondoltam, hogy eszedbe jutok erről. Köszönöm! Ezt otthon kirakom háttérképnek!  _nevet.gif  thumbsup.gif

Mi a nagy szám ebben a Peterben? Én semmi különlegeset nem láttam az alakításában dry.gif
2011. április 20. 12:06 #1707
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.20. 11:41)
Mi a nagy szám ebben a Peterben? Én semmi különlegeset nem láttam az alakításában  dry.gif

Őszintén? Én sem. dry.gif Nem tudom mire fel ez a nagy hiszti körülötte. Nem látok benne semmi különlegeset, szexiset meg aztán végképp nem. Kedvelem a karakterét, nagyon is, de ő is csak egy a sok jó karakter között.
Még Seannal se vagyok elfogult, bár tőle most is azt kapom, amit joggal elvárhatok. rohog.gif
Ezek a sebhelyek szerintem kissé túlzók, vagy nem tudom.
Ned
2011. április 20. 12:36 #1708
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 12:06)
Őszintén? Én sem.  dry.gif Nem tudom mire fel ez a nagy hiszti körülötte. Nem látok benne semmi különlegeset, szexiset meg aztán végképp nem. Kedvelem a karakterét, nagyon is, de ő is csak egy a sok jó karakter között.
Még Seannal se vagyok elfogult, bár tőle most is azt kapom, amit joggal elvárhatok.  rohog.gif 
Ezek a sebhelyek szerintem kissé túlzók, vagy nem tudom.
Ned

Csak nekem volt kis Colin Firth feelingem? Colinnak is elege van abból, hogy mindig nagytekintéjű bolond embert játszatnak vele. Nekem valami egyébként nagyon fájt a filmben. Ahhoz képest hogy ő van a promoképeken, mintha keveset mutatnának belőle. Értem én, mást is mutatni kell de azért még is. dry.gif
Amit pedig felháborítóbbnak találok az az, hogy megint nem követeltek meg tőle túl sok arcjátékot. A könyvben is végig olyan feje volt, mintha citromba harapott volna? (kivétel néhány kisebb jelenet)
2011. április 20. 12:49 #1709
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.20. 12:36)
Csak nekem volt kis Colin Firth feelingem? Colinnak is elege van abból, hogy mindig nagytekintéjű bolond embert játszatnak vele. Nekem valami egyébként nagyon fájt a filmben. Ahhoz képest hogy ő van a promoképeken, mintha keveset mutatnának belőle. Értem én, mást is mutatni kell de azért még is.  dry.gif 
Amit pedig felháborítóbbnak találok az az, hogy megint nem követeltek meg tőle túl sok arcjátékot. A könyvben is végig olyan feje volt, mintha citromba harapott volna? (kivétel néhány kisebb jelenet)

Igen, az nekem is feltűnt, hogy nem volt annyit az első epizódban, de erre számítottam. A könyvben sok minden történik és mindig más szereplő szemszögéből látjuk a történetet, de tulajdonképpen a központi figura az Ned. Ez az első epizód volt. Be kellett mutatni a szereplőket és nem hagyhatták ki a lényeges eseményeket sem, amik a könyvben megtörténnek. Ez alapján biztos voltam benne, hogy nem lesz tömény Sean Bean élmény.
És igen, Ned feje a könyvben is olyan, mintha citromba harapott volna. Merev, sótlan, humortalan embernek tartják és valahol az is. Mindene a becsület és véresen komolyan veszi a sajátját. Sőt, tulajdonképpen mindent véresen komolyan vesz. pardon.gif Majd, ahogy halad előre a történet, többet fogunk látni belőle és lesznek olyan jelenetek, amik többet követelnek Seantól, mint a morcos nézés, de sajnos a karakter jellege ilyen. Én szeretem Nedet, a könyvben legalábbis nagyon szerettem és biztos vagyok benne, hogy ezt a filmbéli Nedet is szeretni fogom és nem csak Sean miatt. Egyszerűen kedvelem az ilyen karaktereket. Ned igazi hős. Nem hibátlan, de hős a javából. Nekem meg hős komplexusom van. pardon.gif Az, hogy ezt a karaktert egy olyan férfi játsza, akit még ráadásul vonzónak is találok, csak hab a tortán. Sean a legjobb színész erre a szerepre, hiába, hogy már nem először játszik ilyet. Az ilyesmire egyszerűen ő a legjobb.
2011. április 20. 13:03 #1710
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 12:49)
Igen, az nekem is feltűnt, hogy nem volt annyit az első epizódban, de erre számítottam. A könyvben sok minden történik és mindig más szereplő szemszögéből látjuk a történetet, de tulajdonképpen a központi figura az Ned. Ez az első epizód volt. Be kellett mutatni a szereplőket és nem hagyhatták ki a lényeges eseményeket sem, amik a könyvben megtörténnek. Ez alapján biztos voltam benne, hogy nem lesz tömény Sean Bean élmény.
És igen, Ned feje a könyvben is olyan, mintha citromba harapott volna. Merev, sótlan, humortalan embernek tartják és valahol az is. Mindene a becsület és véresen komolyan veszi a sajátját. Sőt, tulajdonképpen mindent véresen komolyan vesz. pardon.gif Majd, ahogy halad előre a történet, többet fogunk látni belőle és lesznek olyan jelenetek, amik többet követelnek Seantól, mint a morcos nézés, de sajnos a karakter jellege ilyen. Én szeretem Nedet, a könyvben legalábbis nagyon szerettem és biztos vagyok benne, hogy ezt a filmbéli Nedet is szeretni fogom és nem csak Sean miatt. Egyszerűen kedvelem az ilyen karaktereket. Ned igazi hős. Nem hibátlan, de hős a javából. Nekem meg hős komplexusom van. pardon.gif Az, hogy ezt a karaktert egy olyan férfi játsza, akit még ráadásul vonzónak is találok, csak hab a tortán. Sean a legjobb színész erre a szerepre, hiába, hogy már nem először játszik ilyet. Az ilyesmire egyszerűen ő a legjobb.

Mindenben egyet értek csak egy új oldalát szeretném megismerni Nednek. Nem rossz ember ő, legalább a gyerekeire gyakrabban mosolyoghatna blush.gif
2011. április 20. 13:14 #1711
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.20. 13:03)
Mindenben egyet értek csak egy új oldalát szeretném megismerni Nednek. Nem rossz ember ő, legalább a gyerekeire gyakrabban mosolyoghatna  blush.gif

Egy szál van Neddel kapcsolatban, amit a sorozatban többet fognak boncolgatni, mint a könyvben. A regényben Ned sosem beszél Jon édesanyjáról, a sorozatban viszont ahogy a bemutatókból láttam, többször is említik, egyszer Ned még a nevét is kimondja. Kíváncsi vagyok mit akarnak ebből kihozni. Alig házasodott össze Catelynnel, szinte nem is ismerte a feleségét, amikor elment a háborúba. Találkozott egy nővel, akiről nem tudni semmit, az égvilágon semmit. Annyi biztos, hogy Ned a háborúból egy kisfiúval tért haza, akit a magáénak vallott. A bibi a dologban az volt, hogy a felesége is egy kisfiúval várta, aki szintén biztosan az övé. Szóval nagyon furdalja az oldalam a dolog, mivel Ned köztudottan erkölcs-csősz. Azt nem kétlem, hogy Jon az ő fia, szóval nem lehet, hogy megsajnált egy árvát és hazahozta. Jon sokkal rosszabbul járt azzal, hogy Ned elismerte fiaként, mintha nem tette volna, szóval biztosan az övé.
A másik meg, ez a skatulya. Tudod, nekem nem azzal van bajom, hogy szerződtetik ilyen fantasy szerepekre. Szeretem a fantasyt, imádom az ilyen hősöket. Szeretem Boromirt, meg Ulricot és Nedet is. Tökéletes ezekre a szerepekre, nem is tudnék mást elképzelni ilyesmire. Szóval nem bánom, hogy megint kardozik és fapofát vág, mert bele tudok zúgni, de fülig, mikor ilyen. A baj ott kezdődik, hogy más lehetőséget viszont nem sűrűn látnak benne a producerek. Pedig akkor is le tud nyűgözni, amikor nem mint férfi birizgálja meg a fantáziámat, hanem mint színész. Ez pedig nagyon fontos.
2011. április 21. 08:04 #1712
- törölt felhasználó -    
Megírtam tegnap a blogbejegyzésemet a sorozatról. Nem akarok bárki által is visszakövethető lenni ezért a linket inkább üziben küldöm wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 21. 08:15 #1713
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 08:04)
Megírtam tegnap a blogbejegyzésemet a sorozatról. Nem akarok bárki által is visszakövethető lenni ezért a linket inkább üziben küldöm  wink.gif

Okés, már várom! Nagyon szeretném elolvasni! w00t.gif
Én meg majd nemsokára jövök pár képpel, mert újdonsággal most nem tudok szolgálni.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 21. 08:21 #1714
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 08:15)
Okés, már várom! Nagyon szeretném elolvasni! w00t.gif 
Én meg majd nemsokára jövök pár képpel, mert újdonsággal most nem tudok szolgálni.

Küldtem biggrin.gif

MI hírünk van Seanről? Tegnap 1 órán keresztül kerestem BAFTA Screeningen készített sunyi képeket vagy legalább Q & A-t de nem találtam semmit sad.gif
2011. április 21. 08:38 #1715
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 08:21)
Küldtem  biggrin.gif 
MI hírünk van Seanről? Tegnap 1 órán keresztül kerestem BAFTA Screeningen készített sunyi képeket vagy legalább Q & A-t de nem találtam semmit sad.gif

Megkaptam. Olvastam. Válaszoltam. biggrin.gif meghajolo.gif
Én se találtam az égvilágon semmit egy Mark Addy interjún kívül. Viszont a nagy kutakodásban találtam egy Kit Harington interjút. Szimpatikus a srác, azt kell mondjam. Ráadásul, ha jól tudom, a Silent Hill 2-ben is játszik Seannal. rolleyes.gif Egyelőre még az imdb-n sem találtam róla semmilyen infót, de hogy őszinte legyek olyan nagyon nem is kutakodtam utána. Viszont fogok, csak Sean meg ne tudja. biggrin.gif rolleyes.gif blush.gif

100% Blade

bruhaha

ez tetszetős

Na, a fekete-fehér ritkaságok után egy kis bad boy biggrin.gif
2011. április 21. 08:57 #1716
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 08:38)
Megkaptam. Olvastam. Válaszoltam.  biggrin.gif  meghajolo.gif 
Én se találtam az égvilágon semmit egy Mark Addy interjún kívül. Viszont a nagy kutakodásban találtam egy Kit Harington interjút. Szimpatikus a srác, azt kell mondjam. Ráadásul, ha jól tudom, a Silent Hill 2-ben is játszik Seannal.  rolleyes.gif Egyelőre még az imdb-n sem találtam róla semmilyen infót, de hogy őszinte legyek olyan nagyon nem is kutakodtam utána. Viszont fogok, csak Sean meg ne tudja.  biggrin.gif  rolleyes.gif  blush.gif 
100% Blade
bruhaha
ez tetszetős
Na, a fekete-fehér ritkaságok után egy kis bad boy  biggrin.gif

A 3-ik nagyon tetszik biggrin.gif
Még bad boyt még thumbsup.gif thumbsup.gif
2011. április 21. 09:05 #1717
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 08:57)
A 3-ik nagyon tetszik  biggrin.gif 
Még bad boyt még  thumbsup.gif  thumbsup.gif

Here's your bad boy, ma'am! meghajolo.gif

Hitcher
a pshyco's beautiful smile
Pyke
God forgive me rohog.gif
2011. április 21. 10:09 #1718
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 09:05)
Here's your bad boy, ma'am!  meghajolo.gif 
Hitcher
a pshyco's beautiful smile
Pyke
God forgive me  rohog.gif

Nice. rohog.gif For some reason, the last pic is the best for me rohog.gif

Cash picsspam, aye biggrin.gif

very

very

nájsz

rohog.gif
2011. április 21. 10:18 #1719
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 10:09)
Nice. rohog.gif For some reason, the last pic is the best for me  rohog.gif

Well, my favourite is the last too, but I don't know if we had a same reason to love it. biggrin.gif

Idézet (kateblock @ 2011.04.21. 10:09)
Cash picsspam, aye  biggrin.gif 
very
very
nájsz
rohog.gif

God help me! The last one is... wub2.gif I'm in love with that despite the horrible suit and tie. wub.gif blush.gif
2011. április 21. 11:32 #1720
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.21. 10:18)
Well, my favourite is the last too, but I don't know if we had a same reason to love it.  biggrin.gif 
God help me! The last one is... wub2.gif I'm in love with that despite the horrible suit and tie.  wub.gif  blush.gif

Maybe the same reason http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
That tie does NOT work for me. Put it off right now Sean ohmy.gif
101 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok