Idézet (Grace Benning @ 2011.04.20. 06:31)
Jó reggelt!
Igen, tudom, hogy berendelték a második évadot!

Boldog is vagyok, de rendesen. Bár Sean valóban nem lesz benne. Ezért az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt tudom, hogy Sean nem tudná magát lekötni évadokra (legalábbis nagyon remélem!!), másrészt én sem akarom, hogy egy szerepet játszon évekig. Hiányozni fog a jó öreg Ned, mert imádom, de biztos vagyok benne, hogy az első évadban piszkosul oda fogja magát rakni Sean.
Jut eszembe, volt időd megnézni az első részt?
Más: Olvastam, hogy bár a GoT nagyszabású és egyértelműen az év legütősebb sikere, ahhoz már későn jelent meg a palettán, hogy díjat kapjon. Vagy valami ilyesmi. Na, ha ezt a sorozatot nem díjazzák valamivel, én valakit leütök!
Igen, láttam a GOT-ot és terveztem róla írni a filmes blogomban, de tegnap este, miután megtudtam, hogy az egyik kedvenc színészem meghalt, sírtam és minden kedvem elment a blogolástól. A sorozat nem az én műfajom, de minőségi legalább, biztosan megnézem a többi részt is.
Kit mondtál, hogy elkönyveltek szexbombának? A fekete hajú pasi a film elején vagy a másik göndör fekete hajú?
Az Emmyre gondoltál? Az Emmyre még nem késő jelölni. A period drama kategóriába simán belefér még. Oda minden mehet, ami lement amerikai tévén. Az Emmyre az ügynök jelölteti a klienset (ha a kliens egyet ért) és felkerülnek a hosszú listára, amit lecsökkentenek,í gy marad a végleges lista. Azt ne várd, hogy Seant is díjazzák, még Hugh Lauriet sem igazán díjazzák, szégyen, de Sir Patrick Stewart sem nyer soha sem. Nekem akárki akármit mond, nem azért nem nyernek, mert nem jó, hanem azért mert angol. Kicsit sem fura, hogy Mariska Hargitay elveszi Dame Maggie Smith elől a díjat, mikor Maggie az egyetlen angol a listában
Mondjuk Patrick a Hamlettel indult, Hamlettel pedig senki nem nyer az Emmyn, ez egy szólás mondás a filmesek körében, azzal nem indulunk az Emmyn, mert úgy sem nyer vele az illető. Ez így van.