Idézet (kateblock @ 2011.04.19. 12:17)
Vadállatnak hívják de I don't care, ya know.
Na, ha ezek után tudnák, hogy vadállat barátjuk legszívesebben olvas, kertészkedik, zongorázik és szürrealista képeket fest, biztos dobnának hátast!
A haverunk nézett rám elkerekedett szemekkel, hogy 'mi ez a film, tök fura'. Na ő aztán nincs hozzászokva csak a hollywoodi szeméthez, de többre értékelte ezt a filmet, mint az előzőt. Várom a tippet legközelebb mit nézzünk meg.

Lökjed aztán megnézem van-e magyarul és ha van, megnézzük.
OFF Én amúgy érdekelt lennék más amerikai függetlenül filmekben is, ami nem Sean és jó. Tudsz olyat mondani esetleg? ON
Nem vagyok nagyon otthon független amcsi filmekben, most így hirtelen nem igazán tudok mondani egyet sem, de utána nézek. Valószínűleg van ilyen a tarsolyomban, csak most nem jut eszembe.
Ami még a srácoknak tetszene Seantól az szerintem a Black Death. Benne van a filmkatalógusban, tehát elvileg kell lennie magyarul. Feliratosan biztos van, mert párom úgy nézte meg. Az egy velős film, komoly mondanivalóval, de ugyanakkor elég véres és brutális ahhoz, hogy Sean vadállat image-ét ne zúzza össze a szemükben.
Láttad már magyarul? Szerintem úgy még viccesebb

Szerettem ezt a filmet és a szinkron hangja is elment, lehetne rosszabb is. Imádom a karaktert (is) de a film sem volt sablon. Csak nekem tűnt lezáratlannak a film? Reménykedhetünk egy Ca$h 2 avagy dupla visszajáró című folytatásban?

Nem láttam magyarul a Casht, azt se tudtam, hogy szinkronizálták.

Bár sejtettem, mert filmkatalóguson fent van. Seannak nagyon kevés filmjét láttam magyarul. Az ilyeneket, mint a Trója, meg amit még a magyar tévé le szokott adni. De amióta ismerem az igazi hangját, meg se tudom nézni szinkronosan, mert a hideg kiráz tőle.

Nem hiszem, hogy lesz folytatás. Szerintem nem volna jó ötlet. Persze lehetne, hiszen nyitva hagyták a dolgot, de nem szeretem az ilyen melegített bableveseket.