Starity

Sean Bean

101 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 18. 08:11 #1681
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Jó reggelt, jó reggelt! A tegnapi napom konkrétan borzalmas volt, remélem Sean jobban érezte magát a születésnapján! beer.gif
Találtam néhány két új képet az Age of Heroesból, de a filmnek még nem volt módom utána nézni. Sean
Sean2
Nekem tetszenek a képek! w00t.gif
Azon kívül van egy-két újabb dolog a GoTról, de ahogy látom, már megtaláltad őket. biggrin.gif
Ja, és jó hír! Legalábbis számomra. Ma este Game of Thronest fogok nézni!!! meghajolo.gif Végre! w00t.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 18. 08:21 #1682
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.18. 08:11)
Jó reggelt, jó reggelt! A tegnapi napom konkrétan borzalmas volt, remélem Sean jobban érezte magát a születésnapján!  beer.gif 
Találtam néhány két új képet az Age of Heroesból, de a filmnek még nem volt módom utána nézni. Sean
Sean2
Nekem tetszenek a képek!  w00t.gif 
Azon kívül van egy-két újabb dolog a GoTról, de ahogy látom, már megtaláltad őket.  biggrin.gif 
Ja, és jó hír! Legalábbis számomra. Ma este Game of Thronest fogok nézni!!!  meghajolo.gif Végre!  w00t.gif  thumbsup.gif

Mi ez a fehéres felső rajta? biggrin.gif Atyám, valamiért de szúrja a szemeimet biggrin.gif _nevet.gif

Igen, már megtaláltam, sőt egy kis off topic, tegnap ezt találtam. Úgy látom valaki másnak is szúrja a szemét valami. Ez egy olyan jó promó, és pont nem látszódik az arca dry.gif Just sayin'.
2011. április 18. 08:28 #1683
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 08:21)
Mi ez a fehéres felső rajta?  biggrin.gif Atyám, valamiért de szúrja a szemeimet  biggrin.gif  _nevet.gif

Nem tudom, de jobb, mint az a koszos katonai kabát. biggrin.gif Vastag, meleg, bolyhos pulcsi. Tipical Sean. rohog.gif Ezeket a pulcsikat imádom és utálom egyszerre. Utálom, mert szerintem csúnyák, és imádom őket, mert Seannak valahogy még ez is jól áll, és olyan ölelgetnivaló, amikor ilyesmit visel. blush.gif

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 08:21)
Igen, már megtaláltam, sőt egy kis off topic, tegnap ezt találtam. Úgy látom valaki másnak is szúrja a szemét valami. Ez egy olyan jó promó, és pont nem látszódik az arca  dry.gif Just sayin'.

Na ja... dry.gif Oké, hogy ez egy kaja busz, de legalább ragasztották volna fel rendesen azt a plakátot! Pont az arca nem látszik. Végül is csak a lényeget cseszték el. dry.gif
Reggel belenéztem a GoT első részébe. Anyám, Sean mellkasára olyan sebhelyeket cserdítettek, hogy csak néztem! ohmy.gif Az mi az az? Értem én, hogy harcos, de a regényben nem volt megemlítve, hogy durva sebhelyei lennének... unsure.gif
2011. április 18. 11:44 #1684
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.18. 08:28)
Nem tudom, de jobb, mint az a koszos katonai kabát.  biggrin.gif Vastag, meleg, bolyhos pulcsi. Tipical Sean.  rohog.gif Ezeket a pulcsikat imádom és utálom egyszerre. Utálom, mert szerintem csúnyák, és imádom őket, mert Seannak valahogy még ez is jól áll, és olyan ölelgetnivaló, amikor ilyesmit visel.  blush.gif 
Na ja... dry.gif Oké, hogy ez egy kaja busz, de legalább ragasztották volna fel rendesen azt a plakátot! Pont az arca nem látszik. Végül is csak a lényeget cseszték el.  dry.gif 
Reggel belenéztem a GoT első részébe. Anyám, Sean mellkasára olyan sebhelyeket cserdítettek, hogy csak néztem!  ohmy.gif Az mi az az? Értem én, hogy harcos, de a regényben nem volt megemlítve, hogy durva sebhelyei lennének... unsure.gif

Filmipar, kedves Grace, rá kell tenni néhány lapáttal a kevésbé fontosabb jelenetekre is hogy még elesettebbnek és drámaibbnak tűnjön, nem baj az wink.gif
2011. április 18. 11:51 #1685
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 11:44)
Filmipar, kedves Grace, rá kell tenni néhány lapáttal a kevésbé fontosabb jelenetekre is hogy még elesettebbnek és drámaibbnak tűnjön, nem baj az  wink.gif

Szerintem egyelőre nem az elesettségre mentek rá, hanem arra, hogy ő egy kemény harcos, aki sok csatát megnyert már. A regényben is ezt érezteti az író az olvasóval. Pontosan emiatt lesz majd hatásos a végén a bukása. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálják majd űberelni Boromir utolsó harcának és halálának jelenetét! Valami nagyon kegyetlenre számítok, mert már a regényben is elég durva volt az a jelenet.
2011. április 18. 12:13 #1686
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.18. 11:51)
Szerintem egyelőre nem az elesettségre mentek rá, hanem arra, hogy ő egy kemény harcos, aki sok csatát megnyert már. A regényben is ezt érezteti az író az olvasóval. Pontosan emiatt lesz majd hatásos a végén a bukása. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálják majd űberelni Boromir utolsó harcának és halálának jelenetét! Valami nagyon kegyetlenre számítok, mert már a regényben is elég durva volt az a jelenet.

Oh oh. Akkor sírás lesz a vége? unsure.gif
2011. április 18. 12:24 #1687
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 12:13)
Oh oh. Akkor sírás lesz a vége?  unsure.gif

Részemről biztosan. Az a jelenet már a könyvben is szívbemarkoló volt, hiszen azt a férfit, akit addig erősnek, büszkének és magabiztosnak láttál, elárulták, tőrbe csalták, megkínozták, megalázták, hazugságra kényszerítették és a végén ígéretükkel ellentétben mindenki szeme láttára kivégezték, mint mocskos árulót. Míg Boromir halála diadalmas, úgymond 'szép' volt, hiszen hősként halt meg, addig Eddardnak ez nem adatik meg. sad.gif
2011. április 18. 12:38 #1688
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.18. 12:24)
Részemről biztosan. Az a jelenet már a könyvben is szívbemarkoló volt, hiszen azt a férfit, akit addig erősnek, büszkének és magabiztosnak láttál, elárulták, tőrbe csalták, megkínozták, megalázták, hazugságra kényszerítették és a végén ígéretükkel ellentétben mindenki szeme láttára kivégezték, mint mocskos árulót. Míg Boromir halála diadalmas, úgymond 'szép' volt, hiszen hősként halt meg, addig Eddardnak ez nem adatik meg.  sad.gif

Oh no. Nem tudom, nem bírom látni, amikor tehetséges színészek sírnak vagy szenvednek a képernyőn, attól még élethűbbnek tűnik és úgy tűnik, mintha ott lennének előttem és nem tudok mit tenni, hogy megvédjem sad.gif
2011. április 18. 12:44 #1689
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 12:38)
Oh no. Nem tudom, nem bírom látni, amikor tehetséges színészek sírnak vagy szenvednek a képernyőn, attól még élethűbbnek tűnik és úgy tűnik, mintha ott lennének előttem és nem tudok mit tenni, hogy megvédjem  sad.gif

Igen, ezzel én is így vagyok. Ezért nem bírtam ki bőgés nélkül a VIII Henriket sem. Ott is az van, hogy Sean karaktere becsületes és bátor, de tőrbe csalják és kínhalálra ítélik. Ahogy ott csüngött a karjainál fogva...brrr... sad.gif Az is brutális egy jelenet volt. Ebben tud remekelni, hogy a fene egye meg. Látod a szemében a rettegést és a kínt, az biztos... blink.gif
2011. április 18. 13:15 #1690
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.18. 12:44)
Igen, ezzel én is így vagyok. Ezért nem bírtam ki bőgés nélkül a VIII Henriket sem. Ott is az van, hogy Sean karaktere becsületes és bátor, de tőrbe csalják és kínhalálra ítélik. Ahogy ott csüngött a karjainál fogva...brrr... sad.gif Az is brutális egy jelenet volt. Ebben tud remekelni, hogy a fene egye meg. Látod a szemében a rettegést és a kínt, az biztos... blink.gif

Mamma mia! cray.gif Próbáljuk nézni a dolog jó oldalát, ez is több a semminél. Minnél jobban megsirat minket, annál tehetségesebb fazon smileeee.gif és olyat nem minden bokorban lehet ám találni. smileeee.gif
Elég kevés promóciója van ennek a filmnek a színészekkel, mint amekkorának beharangozzák a filmet. Miért?
2011. április 18. 13:23 #1691
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.18. 13:15)
Mamma mia! cray.gif Próbáljuk nézni a dolog jó oldalát, ez is több a semminél. Minnél jobban megsirat minket, annál tehetségesebb fazon  smileeee.gif és olyat nem minden bokorban lehet ám találni.  smileeee.gif 
Elég kevés promóciója van ennek a filmnek a színészekkel, mint amekkorának beharangozzák a filmet. Miért?

Nem lehet, hogy azért, mert ez egy sorozat? Meg igazából egyelőre egy emberre tudnak támaszkodni a promónál, méghozzá Seanra, hiszen ő a legnépszerűbb a színészek közül. Gondolom, majd ha beindul a sorozat, minden nézőnek meg lesz a maga kedvence, így a következő évadot már a népszerű karakterekkel fogják tudni reklámozni. Egyelőre Sean viszi a hátán az egészet és mindenki tudja, mennyire szerencsések, hogy megkapták őt.
Egyébként ahogy hallottam, Peter Dinklage-nek az új szex szimbólum címét előlegezték meg. blink.gif Oké, én sok mindenre nyitott vagyok, na de mégis... unsure.gif

Ja, olyan mint Sean, egy bokorban sincs! rohog.gif blush.gif wub.gif Tudom, megnéztem! rohog.gif
2011. április 19. 06:41 #1692
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Jó reggelt, jó reggelt!
Tegnap bár elég későn értem haza a munkából, még megnéztem a GoT első részét. Nekem nagyon tetszett és úgy gondolom érdemes lesz végigkövetni a sorozatot. Elég hű a könyvhöz, ami számomra még jobbá teszi, úgyhogy várom már a következő részt. Párom is rákattant, ahogy láttam, mert végig közbeszólt, kérdezgetett. biggrin.gif
Jó hír!!! Megjelent az Age of Heroes első trailere és május 20-án landol a US mozikban! thumbsup.gif You can watch the trailer here!
Meg találtam mást is. Belfastban épül a MAC, azaz a Metropolitan Arts Centre, ami 2012-ben fog megnyílni, és egy 4 perces videóban Sean reklámozza. Őt is látni olykor, nem csak a hangját hallani. Istenkém, ki öltöztette fel ezt az embert? Öltöny + bolyhos-cipzáros pulcsi??? blink.gif Asszonyt neki gyorsan! blink.gif You can watch the video here. wub.gif
2011. április 19. 10:40 #1693
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 06:41)
Jó reggelt, jó reggelt!
Tegnap bár elég későn értem haza a munkából, még megnéztem a GoT első részét. Nekem nagyon tetszett és úgy gondolom érdemes lesz végigkövetni a sorozatot. Elég hű a könyvhöz, ami számomra még jobbá teszi, úgyhogy várom már a következő részt. Párom is rákattant, ahogy láttam, mert végig közbeszólt, kérdezgetett.  biggrin.gif 
Jó hír!!! Megjelent az Age of Heroes első trailere és május 20-án landol a US mozikban!  thumbsup.gif You can watch the trailer here!
Meg találtam mást is. Belfastban épül a MAC, azaz a Metropolitan Arts Centre, ami 2012-ben fog megnyílni, és egy 4 perces videóban Sean reklámozza. Őt is látni olykor, nem csak a hangját hallani. Istenkém, ki öltöztette fel ezt az embert? Öltöny + bolyhos-cipzáros pulcsi???  blink.gif Asszonyt neki gyorsan! blink.gif You can watch the video here.  wub.gif

Én ma este készülök megnézni, reméljük ma este meg tudom nézni. Hány perces volt az első rész? unsure.gif

Re Age of Heroes trailer: Nem az én műfajom, de a maga műfajában biztos jó, megnézzük majd azt is biggrin.gif

Re MAC. Ez tök jó. Sean most nőtt a szememben (nem a ruha miatt). Annyia L.O.V.E. azokat a színészeket akik kiállnak a kultúra mellett és támogatják azt wub.gif
A ruha meg ... Biztosan nincs stylistja, az már rendesen felöltöztette volna _nevet.gif rohog.gif
2011. április 19. 10:58 #1694
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.19. 10:40)
Én ma este készülök megnézni, reméljük ma este meg tudom nézni. Hány perces volt az első rész?  unsure.gif

Kereken egy óra, ha jól emlékszem.

Re Age of Heroes trailer: Nem az én műfajom, de a maga műfajában biztos jó, megnézzük majd azt is  biggrin.gif

Én már nagyon várom! És örülök, hogy moziban fogják leadni mégis!

Re MAC. Ez tök jó. Sean most nőtt a szememben (nem a ruha miatt). Annyia L.O.V.E. azokat a színészeket akik kiállnak a kultúra mellett és  támogatják azt  wub.gif 
A ruha meg ... Biztosan nincs stylistja, az már rendesen felöltöztette volna  _nevet.gif  rohog.gif

Tudom, ez nekem is nagyon tetszik. wub.gif Nagyon értékelem az igyekezetét. wub.gif
Nincs neki stylistja, de ez a promó videó olyan igényes. Legalább valami normális fehér inget akasztottak volna rá! rohog.gif
Milyen jó híred van, amúgy?
2011. április 19. 11:54 #1695
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 10:58)

Milyen jó híred van, amúgy?

Először is. Mindjárt lejön a Game of Thrones. Olyan lassan jött eleinte azt hittem soha nem jön le de most már nem vagyok messze a céltól biggrin.gif
Másodszor. Nem is tudtam, hogy a Cash megjelent magyarul is blink.gif Tegnap filmezés volt és bevállaltam a filmet magyarul pedig volt egy olyan rossz előérzetem, hogy majd csúfolódni fognak vagy max kérdezősködni, hogy megint miért nézünk olyan filmet, amiben 'ez a vadállat' van. De kellemesen csalódtam bennük, főleg a pasimnak tetszett nagyon a film és bár még sok Sean filmet nem látott, elismerően nyilatkozik róla. Sőt! A pasim kezdi megkedvelni az amerikai független filmeket, ez nagyon bejött nála, azt mondta 10-ből 6 ami nála nagyon ritka w00t.gif
Azt kérdezte, hogy 'ez a színész jó, van más jó filmje is?' Elkezdtem neki sorolni a nagyobb filmeket (láttam, láttam stb). Úgy tűnik Sean megbarátkoztatta a pasimat a kisebb költségvetésű de legalább kevésbé sablon amerikai filmekkel és ez nekem már nagy megkönnyebbülés. biggrin.gif
2011. április 19. 12:09 #1696
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.19. 11:54)
Először is. Mindjárt lejön a Game of Thrones. Olyan lassan jött eleinte azt hittem soha nem jön le de most már nem vagyok messze a céltól  biggrin.gif 
Másodszor. Nem is tudtam, hogy a Cash megjelent magyarul is  blink.gif Tegnap filmezés volt és bevállaltam a filmet magyarul pedig volt egy olyan rossz előérzetem, hogy majd csúfolódni fognak vagy max kérdezősködni, hogy megint miért nézünk olyan filmet, amiben 'ez a vadállat' van. De kellemesen csalódtam bennük, főleg a pasimnak tetszett nagyon a film és bár még sok Sean filmet nem látott, elismerően nyilatkozik róla. Sőt! A pasim kezdi megkedvelni az amerikai független filmeket, ez nagyon bejött nála, azt mondta 10-ből 6 ami nála nagyon ritka  w00t.gif 
Azt kérdezte, hogy 'ez a színész jó, van más jó filmje is?' Elkezdtem neki sorolni a nagyobb filmeket (láttam, láttam stb). Úgy tűnik Sean megbarátkoztatta a pasimat a kisebb költségvetésű de legalább kevésbé sablon amerikai filmekkel és ez nekem már nagy megkönnyebbülés.  biggrin.gif

Akkor már nem Új Chuck Norris, hanem vadállat? rohog.gif
Örülök neki, hogy párod kedveli! Általában a pasik kedvelik, mert kemény fickó és hiteles színész. A legtöbb haverom menőnek tartja Seant. A múltkor filmekről beszélgettünk az egyik haverommal és ő hozta fel, hogy (és most idézek, elnézést a vulgáris kifejezésért) 'na, az elé a pasi elé még én is letérdelnék!' Néztem nagyot, mire a haver elmagyarázta, hogy 'mekkora színész már? hát az egy zseni! hát láttad te már egy filmjét is?' Ekkor közöltem vele, hogy nekem Sean a kedvenc színészem már egy jó ideje. rohog.gif Csak annyi volt a reakció, hogy jó ízlésem van. rohog.gif Szóval bírják a pasik általában, csak az enyém nem. rohog.gif
Van már terv mit néztek meg következőnek? Úgy értem melyik filmjét?
Nekem elég hamar lejött a GoT. Mondjuk nem torrentről szedtem, hanem direct downloadban. Nekem az valahogy jobban fekszik ilyenkor. Nekem nagyon tetszett az első rész. Úgy néztem végig, mint egy gyerek, mikor végre megkapja a várva várt ajándékát! biggrin.gif
2011. április 19. 12:17 #1697
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 12:09)
Akkor már nem Új Chuck Norris, hanem vadállat?  rohog.gif 

Van már terv mit néztek meg következőnek? Úgy értem melyik filmjét?

Vadállatnak hívják de I don't care, ya know. A haverunk nézett rám elkerekedett szemekkel, hogy 'mi ez a film, tök fura'. Na ő aztán nincs hozzászokva csak a hollywoodi szeméthez, de többre értékelte ezt a filmet, mint az előzőt. Várom a tippet legközelebb mit nézzünk meg. biggrin.gif Lökjed aztán megnézem van-e magyarul és ha van, megnézzük.

OFF Én amúgy érdekelt lennék más amerikai függetlenül filmekben is, ami nem Sean és jó. Tudsz olyat mondani esetleg? ON

Láttad már magyarul? Szerintem úgy még viccesebb rohog.gif Szerettem ezt a filmet és a szinkron hangja is elment, lehetne rosszabb is. Imádom a karaktert (is) de a film sem volt sablon. Csak nekem tűnt lezáratlannak a film? Reménykedhetünk egy Ca$h 2 avagy dupla visszajáró című folytatásban? biggrin.gif
2011. április 19. 12:32 #1698
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.19. 12:17)
Vadállatnak hívják de I don't care, ya know.

Na, ha ezek után tudnák, hogy vadállat barátjuk legszívesebben olvas, kertészkedik, zongorázik és szürrealista képeket fest, biztos dobnának hátast! biggrin.gif

A haverunk nézett rám elkerekedett szemekkel, hogy 'mi ez a film, tök fura'. Na ő aztán nincs hozzászokva csak a hollywoodi szeméthez, de többre értékelte ezt a filmet, mint az előzőt. Várom a tippet legközelebb mit nézzünk meg.  biggrin.gif Lökjed aztán megnézem van-e magyarul és ha van, megnézzük.
OFF Én amúgy érdekelt lennék más amerikai függetlenül filmekben is, ami nem Sean és jó. Tudsz olyat mondani esetleg? ON

Nem vagyok nagyon otthon független amcsi filmekben, most így hirtelen nem igazán tudok mondani egyet sem, de utána nézek. Valószínűleg van ilyen a tarsolyomban, csak most nem jut eszembe.
Ami még a srácoknak tetszene Seantól az szerintem a Black Death. Benne van a filmkatalógusban, tehát elvileg kell lennie magyarul. Feliratosan biztos van, mert párom úgy nézte meg. Az egy velős film, komoly mondanivalóval, de ugyanakkor elég véres és brutális ahhoz, hogy Sean vadállat image-ét ne zúzza össze a szemükben.

Láttad már magyarul? Szerintem úgy még viccesebb  rohog.gif Szerettem ezt a filmet és a szinkron hangja is elment, lehetne rosszabb is. Imádom a karaktert (is) de a film sem volt sablon. Csak nekem tűnt lezáratlannak a film? Reménykedhetünk egy Ca$h 2 avagy dupla visszajáró című folytatásban?  biggrin.gif

Nem láttam magyarul a Casht, azt se tudtam, hogy szinkronizálták. rohog.gif Bár sejtettem, mert filmkatalóguson fent van. Seannak nagyon kevés filmjét láttam magyarul. Az ilyeneket, mint a Trója, meg amit még a magyar tévé le szokott adni. De amióta ismerem az igazi hangját, meg se tudom nézni szinkronosan, mert a hideg kiráz tőle. rohog.gif Nem hiszem, hogy lesz folytatás. Szerintem nem volna jó ötlet. Persze lehetne, hiszen nyitva hagyták a dolgot, de nem szeretem az ilyen melegített bableveseket. rohog.gif
2011. április 19. 16:45 #1699
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.19. 12:32)
Na, ha ezek után tudnák, hogy vadállat barátjuk legszívesebben olvas, kertészkedik, zongorázik és szürrealista képeket fest, biztos dobnának hátast!  biggrin.gif 
Nem vagyok nagyon otthon független amcsi filmekben, most így hirtelen nem igazán tudok mondani egyet sem, de utána nézek. Valószínűleg van ilyen a tarsolyomban, csak most nem jut eszembe.
Ami még a srácoknak tetszene Seantól az szerintem a Black Death. Benne van a filmkatalógusban, tehát elvileg kell lennie magyarul. Feliratosan biztos van, mert párom úgy nézte meg. Az egy velős film, komoly mondanivalóval, de ugyanakkor elég véres és brutális ahhoz, hogy Sean vadállat image-ét ne zúzza össze a szemükben. 
Nem láttam magyarul a Casht, azt se tudtam, hogy szinkronizálták.  rohog.gif Bár sejtettem, mert filmkatalóguson fent van. Seannak nagyon kevés filmjét láttam magyarul. Az ilyeneket, mint a Trója, meg amit még a magyar tévé le szokott adni. De amióta ismerem az igazi hangját, meg se tudom nézni szinkronosan, mert a hideg kiráz tőle.  rohog.gif Nem hiszem, hogy lesz folytatás. Szerintem nem volna jó ötlet. Persze lehetne, hiszen nyitva hagyták a dolgot, de nem szeretem az ilyen melegített bableveseket.  rohog.gif

Úgy sem hinnék el, hogy fest és kertészkedik _nevet.gif
Én sem szeretem az ilyen előmelegített bableveseket, de kifejezetten jobb, mint egy sablon sztori, mondjuk nem túl sok újat lehetne kihozni a filmből ..
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 19. 17:36 #1700
- törölt felhasználó -    
Oh bréking nyúz. HBO berendeli a GOT második évadját, az első évad első részének elképzesztő sikere után. Sean nem lesz benne a második évadban, ugye?
101 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok